Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tarotový horoskop na červen! Co vás čeká v lásce, zdraví a kariéře?

/
  • (iStock)
    30. května 2020 ● 06:00

    Přemýšlíte, zda bude červen pro vaše znamení spíše úspěšný, nebo budete muset čelit výzvám? Nehrozí vám nějaké problémy v práci nebo vztazích? Tarotový horoskop je dobrým vodítkem, které vám napoví, na co byste se měli zaměřit.

    Červen je měsíc, kdy budete toužit po nových informacích, ale taky zážitcích. Zejména teď, když se uvolnila většina vládních opatření proti pandemii, budeme obecně volat po svobodě a dobrodružství. Budete nabití novou energií a vášní. Ovšem pozor, je zapotřebí taky myslet hlavou, nenechte se zcela pohltit svými touhami, aby vás nesmetly tam, kam nechcete.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    V červnu na vás budou mít vliv tři karty – Královna pentaklů, Poslední soud a Páže mečů. Co to pro vás znamená?  Budete plní vnitřního odhodlání, a pokud jste marně čekali na potomka, můžete být mile překvapeni. Pokud jste náhodou onemocněli, pak máte vysokou šanci na uzdravení, oplýváte totiž schopností sebeuzdravení. V červnu se tedy určitě zdárně poperete s problémy, které jsou pro jiné nepřekonatelné. Máte spoustu nápadů a pracovních vizí, ale potřebujete impulz, abyste je realizovali. Měli byste se tento měsíc více snažit.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Budete pod vlivem tří karet – Tři meče, Deset pohárů a Blázen. V práci si dávejte pozor na to, abyste nebyli až moc velcí dobráci, ostatní by toho mohli zneužít. Jinak žijete naplno a vychutnáváte si všechny příležitosti. Budete mít měsíc velmi zábavný, dobrodružný a plný milostných aférek. Je to jen na vás, co od života chcete – zda vážný vztah, nebo povyražení. Dívejte se kolem sebe, máte někde tajného ctitele. V červnu myslete taky na svůj jídelníček, vhodná by pro vás byla detoxikace, která nastartuje tělo i mysl k akci.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Pro vás budou dominantní karty Dva poháry, Král pohárů a Dva pentakly. Pokud jde o zdraví, když dokážete ukočírovat životní rovnováhu a budete se chovat k tělu ohleduplně, budete v pořádku. Důležitá je odpovědnost a snažte se žít v souladu s přírodou. V lásce vás čeká štěstí. Král pohárů symbolizuje osudové páry, kterým neschází erotická jiskra. Jste-li zadaní, máte za sebou nelehké období, ale překonali jste ho. Dva pentakly značí zásadní změny v zaměstnání. Zřejmě se budete muset vypořádat se zavedením nových pracovních podmínek nebo novým kolegou. Tato karta má vynikající předpoklady pro jedince, které vynikají svým smyslem pro přesnost. Vaše profesní vize se s přibývajícími roky snižují. Jste-li zralejší, toužíte spíše po zaslouženém odpočinku než po budování kariéry.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Raci, pro vás budou důležité tyto tři karty: Mírnost, Čtyři meče a Královna mečů. Mírnost je výjimečná karta, která má v oblasti zdraví příznivé důsledky. Nic zásadního by vás nemělo brzdit, kromě toho můžete zaznamenat uzdravení či vyléčení dlouhodobé nemoci. Pokud bojujete se závislostí, mohli byste být úspěšní. Ve vztahu pozor na minulost a nepitvejte se v ní. Nenarušujte partnerovo soukromí a zvolněte tempo. V práci si dejte pozor na autority. Často jste přesvědčeni o své pravdě a zbytečně se hádáte. Hledejte v sobě pokoru!

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Dva poháry, Pět pohárů a Vůz, to jsou vaše tři červnové karty, které vám určí, jak budete žít. Nezadaní konečně někoho najdou, nešťastně zamilovaní najdou odvahu, aby se svým životem něco udělali. Naskytne se i šance ke změně pro lidi ve spokojeném vztahu. Pokud jde o práci, máte srdci na dlani a rádi pomáháte druhým. Je dobré dělat pro ostatní něco záslužného, ale myslete i na sebe. Pokud jde o zdraví, snažte se nastolit zdravý životní styl, abyste nebyli zbytečně nemocní.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Vaše tři karty pro červen jsou: Zamilovaní, Rytíř pohárů a Osm mečů. Pozor si dávejte na bolesti hlavy a fyzickou nepohodu. Nepřehánějte to s kávou a jinými berličkami. Dopřejte si také dostatek spánku. Pokud jde o vztahy, nejste-li spokojeni, možná právě teď najdete odvahu odejít. Možná totiž potkáte někoho, kdo vám ukáže, že život se žije jen jednou. Spokojeným párům se podaří společné soužití okořenit. Profesní život ale procházku růžovým sadem nepřipomáhá. Můžete očekávat výpověď, snížení platu nebo jinou pohromu. Na druhou stranu vás ale nepřízeň osudu zocelí a vše vyřešíte ke spokojenosti. Osm mečů ukazuje, že za celoživotní dřinu se nakonec dočkáte zaslouženého úspěchu.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Vaše tři karty jsou: Dva meče, Eso holí a Pět mečů. Poslední karta ukazuje na problémy v komunikaci s nadřízenými. Dělá vám problém se domluvit a přistoupit na kompromis. Nekazte si svoje jméno a zapracujte na tom. V lásce budete spokojení, ale jedině tehdy, když se budete radovat i z maličkostí. Máte za sebou možná složité období, které vám dalo zabrat, ale uvědomili jste si, kde je skutečné štěstí. Eso holí zaměřuje pozornost k hlavě, která vás zřejmě bude dost bolet. To souvisí s přepracovaností. Zamyslete se nad životosprávou a zajděte konečně k lékaři. Naučte se uvolnit ze sebe vztek a stres, třeba pravidelným sportem.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Eso mečů, Král pohárů a Svět, tyto tři karty pro vás v červnu stěžejní. Konečně uděláte za všemi svými nemocemi tlustou čáru. Eso mečů naznačuje náhlé uzdravení a duševní rovnováhu. V lásce jste spokojení a řídíte se srdcem. Na nic ostatního neberete zřetel. Karta Svět ukazuje na světáky, kteří nevydrží dlouho sedět na jednom místě. Pokud jste tedy uvažovali o změně, je ideální čas to udělat. Žádná výzva pro vás není dost velká.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Měsíc červen je ve znamení karet Páže pentaklů, Mág a Síla. Se zdravím nebudete mít potíže, oplýváte totiž vnitřní silou, díky které překonáte vše. Nic vás nezaskočí, pozor si jen dejte na drobné psychické problémy jako je nervozita. Potřebujete pevný řád, hlavně spánek a zdravé jídlo. Karta Mága ukazuje na ohromné osobní kouzlo, kterým oplýváte. Díky němu dokážete učarovat nejednomu protějšku. V trvalých vztazích značí Mág drobná nedorozumění pramenící v odlišnosti povah. V práci se nepřepínejte, ale kvůli restům to bude asi náročné.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Slunce, Pět holí a Devět pentaklů, to jsou tři karty měsíce červen pro vaše znamení. Slunce symbolizuje zdraví a vy fungujete jako dobře namazaný stroj. Pozor ale na přetěžování orgánů, jako jsou játra, ledviny či slinivka. Detoxikujte, dostatečně pijte, hlavně vodu a čaje. Vyhněte se alkoholu a tučným jídlům. Ve vztahu to nebude zrovna ideální. Ukazuje se, že to nejlepší máte se svým partnerem za sebou a potíže, které jste odkládali, se nakupí. Když je nezačnete řešit, bude to mít fatální důsledky. Devět pentaklů je v případě kariéry perfektní karta. Bude se vám dařit na výbornou a když budete chtít, dosáhnete čehokoli. Zrcadlí se i povýšení.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Pro Vodnáře jsou důležité tyto tři karty – Viselec, Milenci a Devět mečů. Vaše fyzické zdraví bude v pořádku, pozor jen na fóbie či narušenou psychiku. Nepřehánějte to s kouřením nebo konzumací alkoholu, nebo nezdravým citovým zaujetím. Červen bude ve znamení romantiky a čeká vás perfektní etapa. Karta Milenců slibuje pozitivní vývoj do budoucnosti. Zajímejte se i o duši svého partnera. Devět mečů vám přináší pozitivní vyhlídky do budoucna, pokud jde o kariéru. Nic ale nedostanete zadarmo a o štěstí se budete muset zasloužit. Cesta k úspěchu bude klikatá, ale na konci vás čeká štěstí i peníze.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Pro Ryby jsou důležité v červnu tyto karty: Čtyři meče, Láska a Sedm pentaklů. Pozor si budete muset dávat na hektické tempo a stres. Mohli byste totiž trpět zvýšenou únavou a nervovou labilitou. Chce to více zeleniny a ovoce, bylinky a meditace. S partnerem máte za sebou složité období a teď si vážíte každé chvilky, kdy jste spolu. Máte vše, čeho si srdce žádá. Sedm pentaklů naznačuje pracovní potíže, možné rozepře s nadřízenými i spolupracovníky. Budete se muset hodně snažit, abyste svoje emoce udrželi na uzdě. Vždy myslete na svoje dobré jméno.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz