Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Velikonoční tarotová předpověď: Panny čeká zábava, Střelce láska!

/
  • ...
    ... (iStock)
    9. dubna 2020 ● 06:00

    Co vás čeká o velikonočních svátcích a v době, která bude následovat po nich? Možná si myslíte, že vás dnes nemůže už nic překvapit, ale třeba se budete divit. Na co se můžete těšit a na co si dát raději pozor? To vám prozradí tarotové karty.

    Tarot a astrologie jsou užitečné nástroje pro spojení s hlubšími aspekty života. A velmi dobře spolupracují. Jaké karty vám „padly“ pro velikonoční svátky a jaké poselství z vesmíru posílají?

  • 1.

    Beran

    Devět poháru
    Devět poháru
    Autor: BPŽ/archiv

    Devět pohárů

    O svátcích si budete vychutnávat klid a pohodu. Vše se daří tak, jak má, na obzoru se rýsují nové příležitosti, které změní váš život. I když je teď těžká doba a nemůžeme se věnovat obvyklým společenským zábavám, přesto můžete zavolat přátelům nebo si udělejte příjemný večer doma. Odpočívejte, užívejte si, relaxujte. Vymyslete si něco, co jste třeba ještě nezkusili, stáhněte si nějaký hezký film nebo zkuste něco upéct či uvařit.

     

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Svět
    Svět
    Autor: BPŽ/archiv

    Svět

    Karta Svět vám přináší informaci, že brzy dokončíte nějakou důležitou záležitost, která vám bránila, abyste se posunuli někam dál. Naučíte se chápat skryté souvislosti a lépe porozumíte významům některých událostí, které se promítnou ve vašem životě. Nejtěžší je přijmout bezvýhradně sebe samého, ale jakmile to dokážete, váš život nabere jiné obrátky. Poslední ze sady trumfových karet je jakýmsi završením celého životního cyklu.

  • 3.

    Blíženci

    Rytíř pentaklů
    Rytíř pentaklů
    Autor: BPŽ/archiv

    Rytíř pentaklů

    Čeká na vás spousta práce, ale pokud si ji dokážete správně zorganizovat, nebude to pro vás žádný problém. Rytíř pentaklů radí, abyste se vyhnuli nevyzkoušeným experimentům a postupovali raději osvědčeným způsobem, dosáhnete tak svých cílů mnohem rychleji. Lásky si moc neužijete, ale to vám nevadí, stejně momentálně plujete spíš na pracovní vlně. Stále víc si uvědomujete své možnosti i schopnosti a vaše sebevědomí zdravě roste. V jisté záležitosti se můžete spolehnout na pomoc přítele.

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Král holí
    Král holí
    Autor: BPŽ/archiv

    Král holí

    Do vašeho života vstoupí něco velmi nepříjemného. Bude to natolik razantní, že se z toho nedokážete téměř vzpamatovat. Zaútočí na vás někdo, od koho byste to nikdy nečekali, a navíc si s údivem uvědomíte, že tento člověk dokáže být pěkně nebezpečný. Nesnažte se hledat řešení a raději počkejte, až se to všechno přežene. Vyšší síly vás rozhodně nenechají bez pomoci a pošlou vám ochránce, který bude hájit vaše zájmy. Potlačte svoji pýchu a pokorně přijměte radu od někoho zkušenějšího.

  • 5.

    Lev

    Eso holí
    Eso holí
    Autor: BPŽ/archiv

    Eso holí

    S Esem holí zasáhne osud v té nejčistší podobě. Tato karta přináší tak prudkou energii, že ani v nejmenším nemá smysl s ní bojovat, proto ji využijte pro vlastní potřebu. Bude to však chtít obrovskou dávku odvahy a nasazení, jinak při tom velkém třesku skončíte zavaleni v hlubinách vlastních iluzí. Chcete očistit své já? Najděte ve svém podvědomí démony, kteří vám otravují život a vyzvěte je na souboj. Čeká vás sice krutá bitva, ale nakonec z ní vyjdete jako vítězové.

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Sedm mečů
    Sedm mečů
    Autor: BPŽ/archiv

    Sedm mečů

    Vaše představy bohužel nestojí na reálných základech, a pokud s tím něco neuděláte, zřítí se jako domeček z karet. Před pravdou rozhodně nikam neutečete a zlehčováním situace nic nevyřešíte. Nezbude vám nic jiného než se smířit s tím, že vaše plány byly jenom nesplnitelnými iluzemi. Uvědomíte-li si, že jste až doteď šli po špatné cestě, podaří se vám udělat pro nápravu situace mnohé. Dopřejte si na odlehčení trochu neškodné zábavy, alespoň si vyčistíte hlavu a přijdete na úplně jiné myšlenky.

  • 7.

    Váhy

    Šest pentaklů
    Šest pentaklů
    Autor: BPŽ/archiv

    Šest pentaklů

    Přišel čas na krátký odpočinek, než se vydáte na další cestu. Klid, pohoda, radost, rodina, to jsou pojmy, jimiž lze nejlépe vyjádřit atmosféru nejen velikonočních svátků. Hrajte si, bavte se, sněte a plánujte. V práci se vám nabídne příležitost zazářit a ukázat, co ve vás vlastně vězí. Ve hře je také možnost menší výhry nebo finančního daru. Ve vztazích může zavládnout stereotyp, který sice udržuje vaše soužití v zajetých kolejích, může ale způsobit odcizení. Tak to zkuste o svátcích napravit.

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Čtyři pentakly
    Čtyři pentakly
    Autor: BPŽ/archiv

    Čtyři pentakly

    Váš život je naplněn zbytečnostmi, které vám brání v dalším vývoji. Nejedná se pouze o předměty denní potřeby, ale i o neužitečné myšlenky, které zbytečně zatěžují vaši duši. Začněte právě teď, kdy jsou Velikonoce, s generálním úklidem svého nitra a zbavte se všeho, co vás brzdí v duchovním rozletu. Naučte se hospodařit se svým energickým potenciálem takovým způsobem, abyste s ním neplýtvali na řešení malicherností. Zkuste taky dokončit nejrůznější resty.

  • 9.

    Střelec

    Dva poháry
    Dva poháry
    Autor: BPŽ/archiv

    Dva poháry

    Konečně dojde k uklidnění situace, kterou už nějakou dobu řešíte. Výsledek zřejmě nebude tak docela podle vašich představ, ale klid zbraní považujte za mnohem důležitější. Dva poháry jsou především kartou čisté lásky, představují stav prvotního zamilování. Zda z této vášně vzejde něco trvalejšího, to ukáže až čas, zatím se můžete těšit z náhlého přívalu citů. Naučte se přijímat všechny osudové události jako přirozenou součást života.

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Pět pohárů
    Pět pohárů
    Autor: BPŽ/archiv

    Pět pohárů

    Vy moc veselé Velikonoce mít nebudete. Čeká vás trpké probuzení z krásného snu. Pokud jste se domnívali, že období klidu a pohody nikdy neskončí, hluboce jste se mýlili. Napněte všechny síly, současná situace si žádá maximální soustředění, trpělivost, pevné nervy a přesný úsudek. V zaměstnání se provalí nějaký průšvih, na němž jste se bohužel také spolupodíleli. Zřejmě se dočkáte nepříjemného postihu, jenž vás zasáhne zejména po finanční stránce. V osobním životě se dostanou na povrch záležitosti, které byly dlouho skryté, ale teď si žádají vaši pozornost.

     

  • 11.

    Vodnář

    Páže pohárů
    Páže pohárů
    Autor: BPŽ/archiv

    Páže pohárů

    Něco se vznáší ve vzduchu, ale veškeré události kolem vás mají zatím poněkud nejasné obrysy. Nepokoušejte se za každou cenu zjistit, o co se vlastně jedná, raději v klidu počkejte, až celá situace vykrystalizuje do nějaké jasnější podoby a teprve potom reagujte. Vaše vyhlídky jsou vcelku dobré, ale to platí pouze v případě, že nebudete mít přemrštěné požadavky a dokážete být maximálně trpěliví. Ve vašem okolí existuje jistá osoba, která vám nezištně pomůže, ocitnete-li se nečekaně v nouzi.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Mírnost
    Mírnost
    Autor: BPŽ/archiv

    Mírnost

    Karta poukazuje na váš pocit nesvobody, který pramení z toho, že vás okolí značně svazuje při dosahování vašich cílů. Uvědomte si ale, že vaše nespokojenost pramení hlavně ze zaujatosti. Napadlo vás někdy, že chyba může být ve vás, a ne v ostatních? Vyvarujte se příliš extrémního chování, naučte se sebekontrole a střídmosti. Opatrnost i rozvaha patří k základním znakům moudrosti, nikoli zbabělosti. Pokud nedokážete žít v harmonii se sebou samým i se svým okolím, nikdy nedosáhnete nejen svých cílů, ale ani se nebudete cítit v pohodě. A to přece o svátcích nechcete.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz