Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zítra je květný úplněk! Na co si dát pozor, a co naopak dělat? Napoví vaše znamení

/
  • (iStock)
    6. května 2020 ● 06:00

    Úplněk má na spoustu lidí silný účinek. Někteří při něm náměsíčně chodí, jiným krvácejí více rány, léčivé rostliny mají větší účinek a lidé jsou mnohdy agresivnější a páchají více násilných činů. Co můžete od zítřejšího úplňku očekávat, na co si dát pozor a čemu dát naopak přednost?

    Úplněk je ideální pro nové začátky. Pokud si stanovíte změny, ke kterým chcete dojít, právě v době úplňku můžete udělat vzrušující krok dopředu. Díky své síle můžete znásobit svoje touhy a sny, a taky je realizovat.

  • 1.

    Úplněk ve Štíru plný vášní

    Autor: iStock

     

    Je to skvělá doba na otevírání dveří zajímavým lidem, aby vstoupili do vašeho života. Pozor jen na to, komu ty dveře otevřete, a taky na intenzitu. Zítřejšímu úplňku se podle starých indiánských tradic říká květný. Tou dobou rozkvétaly bílé a růžové květy, všude vládla opojná vůně a muži a ženy randili uprostřed květů. Zítřejší úplněk bude ve znamení Štíra, je je spojený s instinkty, emocemi a silnými vášněmi. Pozor též na lži, zítra byste lhát rozhodně neměli. Nejvíce budou úplňkem zasažená tato znamení: Štír, Býk, Rak, Lev, Panna, Kozoroh, Vodnář a Ryby.

     

  • 2.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Berani jsou v době úplňku obzvláště citliví na hlavu. Trpíte-li na migrény, pocítíte ji většinou právě zítra. Pijte hodně čisté vody, vyhýbejte se kávě, čokoládě a cukru. Pro vás to bude také den intenzivní emoční katarze. Tento úplněk je o tom, jak sdílíte svou energii s ostatními – finančně i sexuálně. Pozor na velké výdaje, takže se podívejte na stav svého účtu. Prozkoumejte taky svoje intimní vztahy a proberte hodnoty, které sdílíte. Je možná čas na změnu.

  • 3.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    V době úplňku očekávejte větší riziko, že vás začne bolet v krku, zvláště pozor byste si měli dát na uši před průvanem a hlukem. Během zítřejšího úplňku byste měli řešit vztahy a smlouvy, hlavně pracovní. Profesionální i osobní kontakty budou zítra mnohem intenzivnější a může dojít ke krizi. Pozor na obchodní partnery, mohli by vás nemile překvapit.

     

  • 4.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Úplněk je dobrý pro psaní, komunikaci a intelektuální činnosti. Blíženci jsou v této době přizpůsobivější, ale také jednají extrémněji. Tento úplněk můžete prožít jako fyzickou i duševní katarzi, protože vaše vnitřní světlo pronikavě září. Můžete taky prožít jakousi emoční proměnu, protože úplněk čerpá staré jedy ve formě emocí, které byly uvězněné ve vašem těle, čímž se uvolní vaše zadržovaná energie. Je čas na uvolnění, uzdravení a omlazení.

  • 5.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Raci budou během zítřejšího úplňku vrcholně sebevědomí a středem pozornosti. Je to doba skvělá pro všechny věci, které vás dělají šťastnými a umožňují vám riskovat. Zároveň můžete získat jasnější informace o vašich nadějích a snech do budoucna. Je čas udělat to, co způsobí, že budete opravdu šťastní. A je taky čas zamyslet se víc nad lidmi, s nimiž se scházíte. Můžete taky očekávat příslib peněz. V tento den si taky užijte více zábavy s rodinnými příslušníky. Pozor si jen dejte na žaludeční problémy, jako je nadýmání a pálení žáhy.

     

  • 6.

  • 7.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Zítřejší úplněk je vás rozsvítí jako Slunce. Budete kreativní, nadšení a budete podávat špičkové výkony ve všem, k čemu se dostanete. Zejména budete úspěšné v rodině. Úplněk vám taky pomůže odhalit vaši životní cestu. Sněte více o lepších věcech, buďte velkorysí ve všem, co děláte. Je čas myslet hodně vysoko! Pokud zažíváte krizi v rodině nebo na vnitřní psychické úrovni, pak vám úplněk pomůže získat jasnější představu o vašich cílech a aspiracích.

  • 8.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny budou zítra během úplňku více energické a odhodlané postavit se překážkám. Očekávají vás také zajímavé zprávy, které nemusí být zrovna příznivé. Ve skutečnosti zítra dostanete spoustu podnětů k přemýšlení. Komunikace může být intenzivní, protože se dozvíte nějaké zásadní informace, které váš život posunou na další úroveň. Je možné, že dostanete výpověď, ale ať už se stane cokoli, bude to příslib lepší budoucnosti. Konečně nastává čas na to, abyste realizovali vaše dlouhodobé skryté touhy.

     

  • 9.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Tento úplněk je o tom, jak pečujete o svoje finance a zda ze sebe dáváte maximum. Využíváte všechny svoje talenty, nebo jen tiše sedíte. Projděte si všechny svoje smlouvy, dohody, granty, které by vám mohly pomoci růst. Snažte se zapůsobit na správné lidi, a porozhlédněte se kolem sebe, jestli některé nepřehlížíte. V centru pozornosti bude taky přátelství. Úplněk vám prozradí, komu můžete věřit, a komu ne.

  • 10.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Štíři budou zítra během úplňku vášnivější, zítřejší úplněk je zaostřen na vás! Budete víc vynalézaví, a to díky zvýšené intenzitě vašich vášní. Můžete taky zažít osobní krizi, takže si znova definujte, kdo jste a co od života očekáváte. V tom vám pomůže partner nebo obchodní partner či kolega. Zítřejší úplněk vám jasně ukáže, které vztahy ve vašem životě jsou důležité. Pozor na pohlavní orgány a močový měchýř, preventivně si dopřejte sedací koupel s řebříčkem.

     

  • 11.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Úplněk pro vás znamená silnou transformaci, ale tichou a krytou před ostatními. Je to také psychologickou a duchovní katarzí, která vám umožní přeměnit staré jedy a uvolnit minulost. Zdá se ale, že to bude stát za to, a dočkáte se nové pracovní příležitosti. Ať se stane cokoli, vyjasní to také vaše dlouhodobé zdravotní problémy i to, co od svého pracovního života očekáváte. Zítra rozhodně nepodnikejte dlouhé procházky, jste-li netrénovaní, za pár hodin pocítíte bolest ve stehnech.

  • 12.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

    Zítřejší úplněk vás pozitivně naladí a rozsvítí. Připravte se na poměrně aktivní společenskou aktivitu, a to i v rámci nouzového stavu. Je to také skvělý den na to, abyste se probrali svými ideály a vším, co už není ve vašem životě relevantní. Bude to taky dobrý den pro to, abyste se dostali pod povrch nějakému tajemství. Vaše touha dobrat se pravdy bude neukojitelná. Pokud jde o zdraví, pozor si dejte na kolena, jsou silně zatížená. Mažte je a dávejte si na ně obklady.

     

  • 13.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Tento úplněk pro vás signalizuje veřejnou transformaci. Hlavně pokud jde o kariéru, partnerství, rodinný život. Čekají vás silná odhalení, změny, a to vše vám může ukázat, že je čas zbavit se starého a obnošeného „veřejného“ image a stanovit si nové cíle. Během zítřka je důležité objasnit si, kým tam uvnitř jste a zajistit si správný start do budoucnosti. Pokud jde o zdraví, vyvarujte se zítra dlouhého stání, záněty žil by vás mohly zaskočit. Takže nohy nahoru a ulevte si lýtkům.

  • 14.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby budou zítra během úplňku ještě citlivější, než jsou, ale také laskavější ke všem blízkým osobám. Je to den, kdy by Ryby měly uvolnit svoje obavy z budoucnosti a vyzkoušet něco nového. Můžete objevit nová fakta, která budou mít vliv na vaši práci nebo zdraví, a budou vás vybízet, abyste rozšiřovali svoje obzory. Jste velmi citlivé znamení, takže pozor na nervy a stres, odpočívejte a držte se jednoduchých faktů. Pozor na chodidla a prsty u nohou.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz