Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

5 nejvíc podceňovaných znamení zvěrokruhu. O kom si lidé myslí, že za nic nestojí?

/
  • (iStock)
    25. dubna 2020 ● 06:00

    Podceňují vás lidé? Nebo máte sklon se podceňovat? Když jsme podceňováni, může se cítit podrážděně, naštvaně, nebo naopak nás to může inspirovat, abychom ostatním ukázali, že se mýlí. Někdy není na škodu, aby si druzí mysleli že za moc nestojíte, protože je pak můžete příjemně překvapit svými schopnostmi a talentem.

    Ale jsou chvíle, kdy podceňování může negativně ovlivnit nejen náš úsudek o sobě samých, ale taky pracovní etiku a sebeúctu. Která znamení mají tendenci se nejvíc podceňovat a která znamení jsou nejvíc podceňována okolím?

  • 1.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Autor: shutterstock.com

    Panny mají tendenci klást potřeby jiných lidí nad své vlastní. Pokud by například Panny pořádaly nějakou show nebo party, je pro ni nejdůležitější, aby si ostatní zúčastnění vedli lépe než ony samy. Lidé to pak ale často interpretují jako nedostatek sebevědomí, ale tak to vůbec není. Panny jsou tiše sebevědomé, vědí, že jsou inteligentní a že mají spoustu talentů, dovedností a schopností. Když je okolí podceňuje, dávám jim to příležitost ukázat v těžkých chvílích, jak jsou schopné vyřešit i ty nejsložitější problémy.

  • 2.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    Autor: shutterstock.com

    Lidé mají tendenci přehlížet a podceňovat Kozoroha, protože jsou až moc svědomití. Kozorozi dělají to, co říkají, že udělají, a dělají to dobře. Mají vždy sklon dělat vše tak, aby měli věci pod kontrolou. Jen proto, že jsou pracovití a praktičtí, neznamená, že nemohou zářit. Jsou rádi, když šokují ostatní svou neočekávanou velikostí a vítězství úspěchu je ještě sladší. Nemusí být nejrychlejší, ale to neznamená, že nemohou šéfovat. Znají svou hodnotu, a to i přes mnohé pochybnosti.

  • 3.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Autor: shutterstock.com

    Každý ví, že Býci jsou silní, ale někdy jejich neuvěřitelné vlastnosti zůstávají bez povšimnutí. Měli byste ale vědět, že nikdy nemůžete podceňovat to, co může Býk udělat, když bude chtít něčeho dosáhnout. Býci budou pracovat ve dne i v noci, pokud budou muset, a budou využívat všechny své zdroje. Jsou houževnatí a nikdy svoje sny neopouštějí, takže zatímco jiní lidé se mohou vzdát naděje, Býci budou pokračovat, dokud nesplní svůj úkol, a to velkolepě! A ještě něco, Býci mají vkus a zdá se, že se jim daří ve všem, čeho se dotknou.

  • 4.

    Rak (21. června - 22. července)

    Autor: shutterstock.com

    Lidé si často myslí, že Raci jsou příliš emotivní na to, aby svou práci dokončili, ale oni jen velmi efektivně používají své emoce a sílu své lásky, aby dokázali to, co si zamanou. Jsou extrémně schopní a kreativní a překvapí i ty, kteří si myslí, že žádnou výzvu nedokážou přijmout. Pozor na Raky, dokážou překvapit. Když je ale budete hodně podceňovat a dávat jim to najevo, budou to brát moc osobně a použijí to k další aktivitě. Pokud něco nevíte, zeptejte se Raků, jejich odborné znalosti vás překvapí.

  • 5.

    Ryby (19. února - 20. března)

    Autor: shutterstock.com

    Ryby mohou být vysoce nápadité a citlivé, ale to neznamená, že svou práci neudělají, a ani to neznamená, že zadaný úkol nesplní fantastickým způsobem. Pokud se Ryby k něčemu zavážou, nebudou se omlouvat ani vymlouvat, ale udělají to a pravděpodobně udělají i něco navíc. Lidé neustále podceňují Ryby, ale když se k nim přiblížíte, velmi vás překvapí.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz