Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Rozchody podle horoskopu: Berani jsou nemilosrdní, Váhy se přetvařují

/
  • Vyjasnit si to bývá někdy oříšek
    Vyjasnit si to bývá někdy oříšek (Profimedia)
    26. května 2020 ● 11:25

    Rozchod nepatří k nejpříjemnějším životním zážitkům.  Víte, jakou zvolti formu, aby to bolelo co neméně a jak se pravděpodobně bude chtít rozejít váš partner?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Berani mají nemilosrdné rozchody. Jednoduše po velkém boji někoho odstraní ze svého života. I když máte k tomu přirozený sklon, zkuste to klidnější. Než se chcete s někým rozejít, dopřejte si od něj pauzu a počkejte den, dva, dokud vztah ukončíte. Ujistěte se tak, zda chcete dát vašemu partnerovi opravdu sbohem, abyste to později nelitovali.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Neradi pospícháte. A to je v pořádku. Namísto toho chcete mít čas na to, abyste zjistili, zda je rozchod opravdu to, co chcete. Jakmile jste se rozhodli a řekli svému bývalému sbohem, často začnete pochybovat a přemýšlíte, že uzavřete dohodu. Vždy se však ujistěte, že bude výhodná pro obě strany.

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Není žádným překvapením, že rozchod s Blíženci je pokaždé jiný a má mnoho podob. Od klidného přátelského ukončení vztahu, až po hysterické scény. Nejvíce vám však vyhovuje rozhovor. Potřebujete se promluvit s tím druhým o svých pocitech a příčinách rozpadu vztahu. Jakmile to uděláte, budete se cítit lépe.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Máte tendenci zůstávat ve vztahu, i když věci nefungují. A když se konečně rozhodnete pro jeho ukončení, je to pro vás bolestivý zážitek. Důležité je, abyste si uvědomili v těchto chvílích jednu věc. A to, že jste udělali vše, co jste mohli, ale prostě jste nedostali to, co jste potřebovali, zpátky. Dejte si čas a zvažte rozchod během večeře nebo v jiné situaci, kde je méně pravděpodobné, že budete plakat.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lev si velmi dobře uvědomuje, kdy se cítí špatně ve vztahu a chce se ujistit, že ten druhý to ví. Proto je pro vás nejdůležitější mluvit o tom, proč vám to už spolu nefunguje. Tip pro vás: Nemusíte jen vyjmenovávat své stížnosti. Pusťte ke slovu i druhou stranu a nechte jí prostor k vyjádření. Možná budete překvapeni partnerovým pohledem na celou záležitost.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jistě, vztahy jsou ovlivněny emocemi, ale pokud jde o rozchod, jste absolutně analytické a praktické. Koneckonců, pokud chcete jednu věc a váš partner chce něco úplně jiného, ​​prostě nemá smysl být spolu. Někdy však ustupujete druhým. Posaďte se spolu a uznejte, že jste tvrdě pracovali na udržení vaší lásky, ale věci nefungují a už si nerozumíte. Budete se cítit líp, když si vyjasníte pocity.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Za každých okolností se snažíte být v očích druhého "hezcí". To vám může způsobit mnoho komplikací a vašeho partnera zbytečně mást. Místo toho, abyste zbytečně investovali energii do toho vypadat co nejlépe, řekněte mu to přímo. Promluvte si o vztahu a problémech v něm na rovinu a vysvětlete svému partnerovi, že to už mezi vámi nefunguje a že je čas jít dál. Udělejte to jemně, ale buďte srozumitelní.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud máte pocit, že vám ublížili, budete toužit po pomstě. Odolejte tomuto pokušení, pomstou ublížíte i sobě. Místo toho, abyste vydali touto cestou nebo soustředili se na věci, které jste nenáviděli ve vztahu, veďte rozhovor s partnerem o tom, co sdílíte spolu a proč to nefunguje, dokud si to nevyjasní. A pokud vám hrozí sex na rozloučenou, pravděpodobně neřeknete ne.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Rozchody z duše nesnášíte a budete v pokušení vyhnout se jim za každou cenu. To se raději budete tvářit, že všechno funguje tak, jak má, nebo bez slova odejdete a už se neozvete. Jistě tušíte, že to vůči tomu druhému není férové. Vždyť jste spolu prožili mnoho pěkných chvil, na které byste neměli zapomenout. Zkuste se o vašem vztahu promluvit a vysvětlit partnerovi, že je čas jít dál, protože od vztahu očekáváte více, nebo něco zcela jiného.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Chcete mít naprostou jistotu, že nebudete litovat rozchodu. Udělejte si čas, zvažte plusy a mínusy, abyste dospěli k rozhodnutí, a pokud se rozhodnete, že se vaše láska skončila, oznamte to partnerovi z očí do očí. Žádné telefonáty. Sejděte se na kávu nebo na oběd a vysvětlete mu, proč to nefunguje. Nepodlehněte výčitkám. Ve vztahu jsou vždy dva a oba dělají chyby. Dokonce i vy.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud to není strašně špatné, chcete zůstat přáteli se svými ex. Jen se ujistěte, že váš bývalý partner rozumí tomu, co "přátelství" vlastně znamená. Také je důležité být k sobě upřímný. Ujasněte si, co od sebe navzájem do budoucna očekáváte.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Bude vám to trvat nějaký čas, než zjistíte, že se chcete rozejít. Je velmi důležité, abyste v takových chvílích dokázali otevřít a navenek prezentovat své pocity. A pokud si nejste 100% jistý, proč se vaše láska skončila, je dobré to i přiznat.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz