Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejspolehlivější znamení zvěrokruhu. Za tahle můžete dát ruku do ohně

/
  • (iStock)
    19. ledna 2024 ● 06:00

    Pokud se dostanete do potíží, právě tihle lidé budou ti, na které se vždycky můžete obrátit. Jsou loajální a nikdy se na vás nevykašlou. Ne každý kolem vás je spolehlivý a obětavý. Pokud takové lidi znáte, držte si je nablízku, protože to jsou oni, kdo vás vysvobodí, když to budete opravdu potřebovat.

    Spolehliví lidé vám spraví náladu, když vám je pod psa, ale i když natáhnete ruku, protože se topíte, budou to oni, kdo ji chytnou a nepustí, aby vás vytáhli. Chovejte se k nim ale dobře. Jsou to také velmi citliví lidé.

  • 1.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Raci jsou soucitní, empatičtí a velmi spolehliví. Ve špatných časech s nimi můžete vždy stoprocentně počítat, aby vám kryli záda. A protože jsou empatičtí, nebudou vás ani nikdy soudit, prostě vám pomůžou z bryndy a postarají se o vás tak jako nikdo jiný ze zvěrokruhu. Všichni v životě potřebujeme nějakého Raka, aby nám ukázal pravou hodnotu významu slova spolehlivý. Jejich obětavost nezná mezí.

     

  • 2.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny jsou sice na pohled chladnější, ale jakmile vás milují nebo si vás oblíbí, jejich láska a péče budou bezpodmínečné. Zároveň zjistíte, že jsou to nejspolehlivější lidé, které jen tak nenajdete. Často je druzí považují za perfekcionistky, které si dávají záležet na detailech a jsou někdy přehnaně kritické, ale i přes tento přístup budou vždy po vašem boku a budou spolehlivé. To je zaručeno a tím si můžete být jistí. I když se možná naštvou, když je vzbudíte ze spánku v případě nouze, ale nikdy vás neopustí a během chvilky vám přinesou cokoli.

     

  • 3.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Výjimečné Váhy, které milují harmonii a rovnováhu, jsou výjimečně spolehlivé a obětavé. Nejlepší věc na nich je to, že věci vidí vždy z pohledu druhých, což z nich dělá skvělé pečovatele. Je to skutečně jedno z nejspolehlivějších znamení zvěrokruhu a můžete se na ně spolehnout v každém okamžiku. Budou se starat o vaše pocity, pokud se s někým rozejdete, a budou upřímně soucitné. Soucitnost je jejich nejlepší vlastnost a nikdo další ze zvěrokruhu tak soucitný není.

     

  • 4.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci jsou dvě osoby v jedné bytosti, a přestože se někdy chovají jako na houpačce, jednou dole, jednou nahoře, jsou to řešitelé problémů. Pokud jim zavoláte, napíšete, pravděpodobně možná uvíznou v dopravě, aby cestou k vám koupili malou pozornost, vždy nakonec dorazí, aby vám pomohli. Jsou nekonvenční a mají výstřední způsoby, jak dělat věci, ale právě díky jejich nekonvenčním způsobům řešení vždy nakonec společně najdete. Jejich nápady bývají brilantní, a to ocení téměř každý, kdo hledá nějakou konkrétní pomoc.

     

  • 5.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby jsou dalším spolehlivým znamením. Jsou také velmi nesobecké a vždy věří ve druhou šanci. Máte-li kolegu Rybu, s nímž jste se například pohádali, tak když později budete potřebovat pomoc, stále se na něj budete moct spolehnout. Ryby jsou velmi intuitivní, díky čemuž jsou si jisté, co je potřeba udělat pro vyřešení problému. Vždy kladou vaše potřeby nad svoje vlastní, a to je vlastnost, kterou má málokdo. S jejich pomocí se vždy postavíte znova na vlastní nohy.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz