Vyberte si numerologický rozbor: vztahy  sex   křesní jméno   příjmení  adresa  práce  datum narození  telefonní číslo  budoucnost  nemoci  jméno pro mazlíčka

Partnerský vztah

Hodíte se k sobě s partnerem? Stačí znát číslo cesty osudu a číslo partnera, a dozvíte se, jestli jste spřízněné duše, nebo byste si spolu raději neměli nic začínat.

Jak jste na tom vy dva? Zjistíte to ve článku níže.

Křestní jméno

Jak se dělá výpočet čísla jména a co o vás tato cifra prozradí? Křestní jméno vám může v životě pomoct naplnit životní úkol.

Jaké je vaše životní poslání? Zjistíte to ve článku níže.

Příjmení

Rodina vás ovlivní na celý život. A to i z hlediska numerologie. Jaký vliv na vaši osobnost mají vibrace vašeho rodného příjmení? A co si do života přinesete, pokud se rozhodnete jej změnit?

Jak vás ovlivňuje příjmení? Zjistíte to ve článku níže.

Sex

Numerologie dokáže odhalit nejen vaši povahu a rysy vaší osobnosti, ale taky to, jací jste partneři, milenci a kompatibilitu s ostatními čísly. Co prozradí vaše osobní číslo, pokud jde o lásku a vztahy.

Vše o milostné numerologii se dozvíte ve článku níže.

Nemoci

Podle numerologů čísla ovlivňují nejen to, jací jsme a jaký bude náš život, ale taky to, k jakým nemocem budeme inklinovat.

Jak jste na tom s chorobami vy? Zjistíte to ve článku níže.

Práce

Nebaví vás to, co děláte? Zkuste si najít zaměstnání podle numerologie – vaše životní číslo vás nasměruje tam, kde na vás čeká úspěch!

Jakou práci byste měli dělat? Zjistíte to ve článku níže.

Adresa

Přemýšleli jste někdy o tom, zda číslo popisné vašeho domu nebo bytu může ovlivnit energii vašeho domova? Pak věřte tomu, že i číslo domu hraje ve vašem životě velkou roli.

Máte se přestěhovat? Zjistíte to ve článku níže.

Jméno pro mazlíčka

Chcete mít s domácím parťákem ideální vztah? Toužíte, aby byl spokojený a šťastný? Dobře vybírejte jeho jméno - ne každé je totiž vhodné právě pro vašeho mazlíčka!

Jak pojmenovat svého psa? Zjistíte to ve článku níže.

Datum narození

Víte, že datum narození částečně rozhoduje o vašem osudu? Vyloupli jste se na svět na začátku, nebo na konci měsíce? Numerologie odhaluje tajemství dnů v měsíci.

Co o vás prozradí den vašeho narození? Zjistíte to ve článku níže.

Telefonní číslo

To, že datum narození ovlivňuje spoustu věcí, které v životě děláte nebo které se vám přihodí, se ví. Ovšem víte taky, že i číslo vašeho telefonu může o mnohém vypovídat?

Co všechno prozradí telefonní číslo? Zjistíte to ve článku níže.

Budoucnost

Numerologie je velmi užitečná nejen k tomu, abyste zjistili, jaké jsou vaše silné a slabé stránky nebo kde se skrývá váš potenciál. Díky číslům můžete také vypočítat budoucí události a podle toho provádět změny ve správnou chvíli.

Jak nahlédnout do budoucnosti? Zjistíte to ve článku níže.