Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Numerologie pro zvířata: Jaké jméno se hodí pro vašeho psa, kočku nebo morče?

/
  • (iStock)
    13. září 2017 ● 06:00

    Chcete mít s domácím parťákem ideální vztah? Toužíte, aby byl spokojený a šťastný? Dobře vybírejte jeho jméno. Čísla můžou ukázat u člověka i zvířat, proč jsou smutní, nespokojení nebo proč jim chybí energie. Ne každé jméno je totiž vhodné právě pro vašeho mazlíčka!

  • 1.

    K čemu slouží numerologie u zvířat?

    Autor: iStock

     

    Jak říká autorka knihy Velká kniha numerologie Editha Wüstová, i zvířata se potřebují ztotožnit se svým jménem. Jezevčík se jménem Harras není zrovna moc dobrou volbou. A jméno Lola se nehodí pro malou tlustou kočku, spíš pro chrta nebo loveckého psa. Máte doma Abraxase? Koho by napadlo, že jde o kanárka! Orlí pero zase krásně ladí se jménem pro koně, ale bernardýna? I jméno pro domácího mazlíčka vybírejte pečlivě. Když mu dáte vhodné jméno, bude hned spokojenější, výkonnější a šťastnější.

     

  • 2.

    Výklad jména zvířete

    Autor: iStock

     

    Číslo jména zvířete se vypočítá stejně jako to naše. Mělo by harmonizovat s datem narození (když ho samozřejmě znáte). Takže jak na to? Příklad výpočtu pro jméno kočky Merlin:

    Autor: archiv blesku

     

     

    M=4, E=5, R=9, L=3, I=9, N=5, tedy: 4+5+9+3+9+5=35, 3+5=8. Číslo pro zvířecí jméno Merlin je 8.

     

     

     

     

     

  • 3.

    Číslo jména 1 pro zvíře, které vede stádo

    Autor: Profimedia

     

    Hodí se zejména pro záchranářské, pastýřské nebo strážné psy. Jednička podporuje zvíře ve vytrvalosti, síle, cílevědomosti, sebevědomí a příkladnosti.

     

  • 4.

    Číslo jména 2 pro zvíře vhodné pro terapii

    Autor: Profimedia

     

    Hodí se především pro jména koček a psů. Číslo 2 podporuje zvířata v citlivosti, laskavosti, dobrém pocitu a pochopení pro ochranu svých paniček a páníčků, dokážou zmírnit jejich strach. Zvířata s číslem 2 intuitivně rozpoznají, kdy jsou zapotřebí.

  • 5.

    Číslo jména 3 pro zvíře vhodné pro (psycho) terapii

    Autor: Profimedia

     

    Číslo 3 podporuje zvířata ve schopnosti vcítit se a povzbudit smutné, melancholické lidi a osoby s psychickými problémy. Dokáže v nich probudit radost ze života a veselost.

     

  • 6.

    Číslo jména 4 pro pracovité zvíře

    Autor: Profimedia

     

    Tohle číslo jména se hodí pro osly, pastýřské nebo lovecké psy. Číslo 4 podporuje zvířata ve vytrvalosti, disciplíně, koncentraci a odpovědnosti za své úkoly, nejraději prováděné v přírodě.

  • 7.

    Číslo jména 5 pro svobodu milující zvíře

    Autor: Profimedia

     

    Ideální číslo jména pro ptáka, kočku nebo psa. Pětka podporuje zvířata v zažívání svobody. Jsou často inteligentní, v roli prostředníka, milují změnu a ráda se potulují. Tohle číslo je ideální pro lovecké psy, zvířata, která potřebují být hodně venku nebo hodně často cestují v autě. Milují cestování a chtějí zažívat stále něco nového.

     

  • 8.

    Číslo jména 6 pro rodinná a chovaná zvířata

    Autor: Profimedia

     

    Jsou to ideální jména pro koně, krávy, prasata a všechna domácí zvířata. Šestka je podporuje v tom, aby s láskou následovala lidi a jejich přání. Tahle zvířata jsou nejraději doma, jsou si vědoma svých povinností a chtějí vám být po vůli. Na rozdíl od pětek, které se rády toulají, šestky upřednostňují teplo domova, oceňují starostlivost rodiny a chtějí být opečovávány a hýčkány.

  • 9.

    Číslo jména 7 pro zvířata, která svůj život nejraději tráví venku, ve svém přirozeném prostředí

    Autor: Profimedia

     

    Je to vhodné jméno pro zvířata volně žijící, jako například ptáky, plazy a hlodavce. Číslo 7 podporuje zvířata v citlivosti, inteligenci a vitalitě. Nejraději tráví svůj život v přirozeném prostředí s přirozeným příjmem potravy.

     

  • 10.

    Číslo jména 8 pro ušlechtilá zvířata

    Autor: Profimedia

     

    Je to číslo vhodné pro zvířata, jako jsou chovní psi, kočky a koně. Osmička podporuje zvířata, aby se dokázala prezentovat, ukazovala svou eleganci a vystupovala se sebejistotou. Často jsou to zvířata s vysokou citlivostí, mající vysoké požadavky na majitele. Ráda se nechávají opečovávat, česat, hřebelcovat a navštěvují salony krásy.

  • 11.

    Číslo jména 9 pro všechna zvířata

    Autor: Profimedia

     

    Stejně jako u lidí v sobě číslo 9 obsahuje téměř všechny vlastnosti předcházejících čísel. U zvířat je číslo 9 něco jako univerzálně použitelné číslo. Podporuje sounáležitost, spokojenost, intuici, ale také flexibilitu. Často jsou devítky prostředníky mezi lidmi a zvířaty anebo mezi sobě rovnými.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz