Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jaké nemoci vám hrozí podle numerologie? Spočítejte si to!

/
  • (iStock)
    8. června 2018 ● 06:00

    Podle numerologů čísla ovlivňují nejen to, jací jsme a jaký bude náš život, ale taky to, k jakým nemocem budeme inklinovat. Karmická a kosmická čísla do velké míry určují náchylnost vůči určitým chorobám. Když o tom ale budete vědět, lépe se o sebe postaráte a můžete onemocnění předejít.

  • 1.

    Jaké je vaše číslo podle data narození

    Autor: iStock

     

    Den narození poukazuje na osobní rysy, zatímco měsíc vypovídá o celkové bytosti a rok narození slouží k výkladu budoucího osudu. Narodili jste se například: 21.9.1959. Sečtěte všechny číslice: 2 + 1 + 9 + 1 + 9 + 5 + 9 = 36 = 3 + 6 = 9. Vaše životní číslo je 9. A co vám tedy hrozí podle vašeho životního čísla za nemoci?

  • 2.

    Číslo 1

    Autor: iStock

     

    Máte předpoklady k onemocnění srdce a krevního oběhu a velkých cév, srdeční poruchy, angina pectoris. Trápit vás také mohou záda, páteř a svalstvo.

     

  • 3.

    Číslo 2

    Autor: iStock

     

    V životě vás mohou potkat mnohem častěji žaludeční, jaterní a žlučníkové potíže, které mají psychickou příčinu. Dvojky bývají přecitlivělé, mají sklon k cukrovce, žloutence či onemocnění střev.

  • 4.

    Číslo 3

    Autor: iStock

     

    Trojky by si měly dávat pozor na celý nervový systém, hrozí jim také dna, revma, migrény, bolesti hlavy a srdeční potíže. Častěji vás taky budou trápit otlaky, naraženiny, výrony či zlomeniny.

     

  • 5.

    Číslo 4

    Autor: iStock

     

    Vy buďte opatrní na nohy od kolen ke kotníkům, trápit vás můžou křečové žíly. Potíže můžete mít s cévami, vředy, záněty a štítnou žlázou. Čtyřky mívají sklon k hysterii, bolestem hlavy a depresím.

  • 6.

    Číslo 5

    Autor: iStock

     

    U pětek jsou v ohrožení hlavně dýchací orgány a nervový systém, taky trávicí trakt. Hrozí jim častější bronchitidy, zápal plic, rakovina plic, onemocnění ramen, paží. Pětky mívají potíže s astmatem, střevy, játry a žlučníkem či močovými kameny.

     

  • 7.

    Číslo 6

    Autor: iStock

     

    Šestky jsou obzvláště citlivé na krk, hrtan, ramena, ledviny, močové cesty a krevní cévy. Hrozí jim revma, hyperfunkce štítné žlázy, záněty mandlí, nadváha či obezita a poruchy látkové výměny. Lidé s šestkou bývají nervózní a mívají vysoký krevní tlak.

  • 8.

    Číslo 7

    Autor: iStock

     

    Sedmičky mají ohroženy nervy, krev, nohy a kotníky. Hrozí jim neurózy a neurotické potíže všeho druhu. Trápit vás může i anémie, edémy, křečové žíly či vrozené anomálie nohou, jako jsou vbočené palce, ploché nohy či zarůstající nehty.

     

  • 9.

    Číslo 8

    Autor: iStock

     

    Lidé s číslem osm mívají potíže s kosterním svalstvem, revmatem, dnou. Trpí často nedostatkem vápníku a nachlazením. Mívají také časté alergie, zejména na potraviny.

  • 10.

    Číslo 9

    Autor: iStock

     

    Tohle číslo má nejčastěji problémy se zuby a podbřiškem. Hrozí jim také migrény, zvýšený krevní tlak a chronická rýma. Mívají potíže s očima, ušima a nosem. Muži bývají velmi brzo plešatí a jsou přehnaně citliví v oblasti pohlavních orgánů. Mají též sklon k častým poraněním.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz