Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jací jste v posteli? Numerologie vám to prozradí! Spočítejte si své číslo

/
  • (iStock)
    23. března 2018 ● 06:00

    Numerologie dokáže odhalit nejen vaši povahu a rysy vaší osobnosti, ale taky to, jací jste partneři, milenci a kompatibilitu s ostatními čísly. Co se skrývá ve vašem osobním čísle, pokud jde o lásku a vztahy?

     

  • 1.

    Jaké číslo vám náleží podle data narození?

    Autor: iStock

     

    Číslo 1: Lidé, kteří se narodili 1., 10., 19. nebo 28. v měsíci.

    Číslo 2: Lidé, kteří se narodili 2., 11., 20. nebo 29. v měsíci

    Číslo 3: Lidé, kteří se narodili 3., 12., 21. nebo 30. v měsíci

    Číslo 4: Lidé, kteří se narodili 4., 13., 22. nebo 31. v měsíci

    Číslo 5: Lidé, kteří se narodili 5., 14. nebo 23. v měsíci

    Číslo 6: Lidé, kteří se narodili 6., 15. nebo 24. v měsíci

    Číslo 7: Lidé, kteří se narodili 7., 16. nebo 25. v měsíci

    Číslo 8: Lidé, kteří se narodili 8., 17. nebo 26. v měsíci

    Číslo 9: Lidé, kteří se narodili 9., 18. nebo 27. v měsíci

     

  • 2.

    Číslo 1

    Autor: iStock

     

    Pokud vám náleží číslo jedna, pak patříte k přirozeným vůdcům, kteří chtějí ovládat i své partnery a vždy chtějí mít poslední slovo. Nemáte rádi, když musíte dělat něco, co nemáte rádi. Pokud jste zamilovaní, jste stálí a své partnery pro nic za nic neopouštíte. Pravděpodobně si také vezmete někoho, koho znáte již od dětství. Domníváte se, že jste člověk mimořádných kvalit, a jako takový se chcete zamilovat do mimořádných lidí. Milujete krásu a praktičnost. V lásce rádi experimentujete a zkoušíte nové věci. Jako partneři jste loajální, totéž ale očekáváte od svého partnera.

     

  • 3.

    Číslo 2

    Autor: iStock

     

    Máte-li dvojku, jste citliví, smyslní a náladoví. Nejdůležitější je pro vás duševní spojení se svým partnerem. Dvojky oželí fyzické souznění, hlavní je to emoční. Jste ale velmi smyslí a máte velkou představivost. Míváte taky výkyvy nálad, takže je důležité, aby jejich partneři byli stabilní a uzemňovali je. Dvojky potřebují k životu lásku a romantiku. Hledají porozumění se svými partnery a ovládá je hlavně srdce. Dvojky potřebují dobrý osobní život založený na harmonické lásce, aby mohly vyniknout také v profesionálním životě. Jedině pak budou pracovat efektivněji.

     

  • 4.

    Číslo 3

    Autor: iStock

     

    Lidé, kterým náleží číslo 3, vykazují podobné preference jako lidé s jedničkou. V romantice a vztazích jsou praktičtí a obecně se moc nenechávají ovládat emocemi. Jsou neohrožení a ambiciózní. Vytvářejí se někdy svoje vlastní zákony a někdy jsou tím až posedlí. Nemají rádi kompromisy a ani ve vztazích je neradi dělají. Stoprocentně věří, že si zaslouží to nejlepší. Oproti jiným číslům nejsou tak romantičtí, primární je pro ně kariéra a materiální úspěch. Ani v sexu se nechtějí nechat svými partnery ovládat, svou nadřazenost prokazují téměř ve všem, co dělají. Pokud je jejich partner připraven akceptovat jejich způsob života, pak může vztah fungovat celkem dobře.

     

     

  • 5.

    Číslo 4

    Autor: iStock

     

    Máte-li čtyřku, jste velmi nekonvenční a jedineční. Nejste sice moc velcí romantici, protože máte tendenci mít více mimomanželských vztahů, ovšem jen pro sexuální potěšení. Některé čtyřky jsou ale věrné a loajální. Pokud natrefíte na čtyřku, která je nevěrná, jen těžko to zjistíte, protože vás ve skutečnosti nechtějí opustit. Ti, kteří se narodili 22. v měsíci, jsou věrnější než ti druzí. Hodně čtyřek ale nebývá v manželství šťastných a rozvedou se. Mívají totiž na partnery často smůlu.

     

  • 6.

    Číslo 5

    Autor: iStock

     

    Lidé s číslem 5 mohou mít spoustu vztahů, než se konečně usadí. Je to proto, že chtějí, aby byli jejich partneři dokonalí. Milují vzrušení a změnu, takže se dost brzo začnou s partnerem nudit. Pětky mají rádi experimenty, nové techniky v sexu, který je pro ně velmi důležitý. Dokážou velmi dobře zvážit výhody a nevýhody vztahu. Když cítí, že to není ono, ukončí ho. Jsou impulzivní a potřebují proto klidnějšího partnera, ideálně číslo 2 nebo 8.

     

  • 7.

    Číslo 6

    Autor: iStock

     

    Lidé s šestkou patří pod planetu Venuše, která je planetou lásky a míru. Proto bývají lidé s tímto číslem okouzlující a charismatičtí, pokud jde o lásku a romantické vztahy. Pokud jde o srdce, dokážou se zamilovat během vteřiny. Jsou velmi emocionální a romantičtí. Někteří z nich ale můžou s partnery manipulovat. Když není mezi partnery emocionální souznění, může mít šestka mimomanželský vztah nebo avantýry. Pro okolí jsou šestky velmi přitažlivé, což může vyvolávat u partnerů žárlivost.

     

  • 8.

    Číslo 7

    Autor: iStock

     

    Máte-li sedmičku, pak jste zamyšlení, a tak trochu zasnění. Moc nemluvíte, ale to neznamená, že byste byli chladní a málo romantičtí. Některé vaše vlastnosti se podobají těm, které mají lidé s číslem 2. Vnitřní život je pro vás důležitý. Vyvarovat by se měli stresu a být více uvolnění. Obecně platí, že sedmičky bývají věrné a stejně jako pro dvojky je pro důležité, aby byly se svými partnery emocionálně spjaté. I sedmičky potřebují harmonický vztah, aby jim to klapalo v kariéře. Ve vztazích řeší i sebemenší prkotiny, o kterých až zbytečně moc přemýšlejí. Sedmičky by měly více komunikovat o problémech a nespokojenost s partnerem řešit hned a narovinu.

  • 9.

    Číslo 8

    Autor: iStock

     

    Lidé s číslem 8 jsou velmi emocionální, ale zároveň pevní jako skála. Jsou nejvěrnější ze všech číslic. Často bývají nepochopení, kvůli čemuž velmi trpí. Hodně osmiček má nešťastné manželské vztahy, v nichž se necítí dobře. Zvláště ženy osmičky by měly ještě před svatbou zjistit, zda jsou se svým partnerem kompatibilní podle zvěrokruhu i numerologie. Nejsou moc praktičtí, vždy následují svoje srdce. Do vztahů hodně investují, aby si k sobě partnera připoutali, a jakmile ho získají, slepě ho následují. Osmičky přitahují čtyřky a také osmičky. Ovšem zároveň dvě stejná čísla přinášejí boj, takže by se raději neměla brát.

     

  • 10.

    Číslo 9

    Autor: iStock

     

    Číslo devět znamená Mars, což je destruktivní planeta. Podobně i lidé s číslem 9 bývají plní energie a agrese. Spousta mužů s číslem 9 mívá mimomanželské sexuální vztahy, do nich nevnášejí emoce. Jinak jsou devítky velmi rodinné typy, které si rodiny velmi cení. Pokud jde o sex, lidé s devítkou jsou nejvíc eroticky založení, mnohem víc než ostatní čísla. Vždy budou klást důraz na sexuální kompatibilitu.

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz