Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Horoskop na duben: Býky čeká spousta lásky, Lvy nové začátky

/
  • (iStock)
    31. března 2018 ● 06:00

    Přehoupli jsme se do nového ročního období a s jarem samozřejmě očekáváme změny, nové začátky a mnohá rozhodnutí. Jaký bude čtvrtý měsíc roku 2018?  Co čeká v dubnu jednotlivá znamení?

  • 1.

    Beran

    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, počítejte s tím, že dubnové poryvy větru nevěstí nic klidného. Zvýšená opatrnost se vyplatí na začátku měsíce, kdy se Merkur dostává do kvadratury s konfliktním Marsem. Výkyvy nálad se podepíší na všech životních oblastech. Strhává vás to také k sobeckosti a osobnímu prospěchu. Po 24. dubnu vás naštěstí vysvobodí přátelská Venuše. Úspěchem v lásce i financích vám pofouká všechny bolístky.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: shutterstock.com
    Čtvrtý měsíc roku slibuje zrozencům Býka vynikající program. Ochrannou ruku nad nimi totiž drží kněžka lásky, požitkářka Venuše. Její hřejivé paprsky přinášejí do života samá pozitiva. Uhasí žízeň těm, kdo prahnou po lásce, otevře nové možnosti nezaměstnaným nebo přinese polibek múzy tam, kde hledají impulz do života. Spojení se Saturnem slibuje neodolatelné charizma, Mars se stará o dostatek vitality.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, dubnová atmosféra je prohřátá slunečními paprsky, což slibuje samé příjemné zprávy! Do 19. dubna je vám nakloněn i moudrý Merkur, který se postará o prohlubování životních znalostí i zkušeností. Poslední dekáda měsíce otevírá zajímavé finanční příležitosti. A jak se na vás tváří kněžka lásky Venuše? Od 24. garantuje slastné prožitky ve všech vztazích i drobné radosti všedního dne.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, tentokrát byste potřebovali, aby vás někdo zbavil nevítaného stresu. Ten se na vás hrne především v pracovním životě, kde vyvstanou nečekané potíže. Ani manželství nehlásí velkou harmonii, na níž si tak zakládáte. Konjunkce Marsu se Saturnem partnerství popichuje a vytváří komunikační pastičky. Všechny strasti se vám naštěstí pokusí vynahradit vlídná Venuše.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: shutterstock.com
    Jaro je v plném proudu a vybízí k novým začátkům. Je čas nechat za sebou přežité a odstartovat hvězdnou cestu za štěstím. Lvi jsou celý duben pod ochrannými křídly Slunce, za jeden provaz s ním táhne moudrý Merkur. Dík nim jste stále v jednom kole, milí Lvi, máte vyřídilku a otevřenou mysl. Jedinou kaňku v programu představuje Venuše, která se do 23. dubna bude snažit propašovat nesoulad do vztahů.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, jaro na vás bude po zimě silně působit. Strhává se pozornost k vaší maličkosti a jejímu hlubšímu poznání. Mohou vás přitahovat ezoterické vědy nebo filozofie. Dokážete čelit svým obavám a překonat je v touze po lepší budoucnosti. Saturn a Pluto nesou polibek múzy. Pracujete-li v umělecké sféře, budete dubnovou tvorbou zcela pohlceny, milé Panny.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: shutterstock.com
    Znamení Vah bude v dubnu bojovat s poryvy větru. Kvůli napěťovému postavení Merkuru a Slunce bude těžké odolat emočním výkyvům a udržet si dobrou náladu. Nejcitelnější to bude v manželství a na domácí půdě, ani komunikace nebude do 19. dubna silnou doménou. V posledním týdnu vám naštěstí přispěchá na pomoc Venuše. Přináší kupu lásky, peněz i možnost zajímavých cest. Chce to zatnout zuby a vydržet.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: shutterstock.com
    Do dalšího měsíce roku vstoupí zrozenci Štíra šťastnou nohou. Díky přízni aktivního Marsu budou mít dostatek sil pro troufalé pracovní plány. Především okolo 8. dubna můžete ukázat, jaký potenciál se ve vás skrývá, milí Štíři. Neptun zabrnká na romantickou notu a připomene, že jaro je v plném proudu. Štíři se v manželství musí kvůli prskající Venuši držet trochu zpátky. Slunce zase rebeluje v oblasti financí.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, po náročných zimních měsících se začínáte hřát v příznivých paprscích vesmírných vládců. Slunce do 19. dubna dělá vše pro tělesné i duševní blaho. Strhává pozornost k lásce a volnočasovým aktivitám. Stejnou písničku brnká i Merkur, který zároveň nabízí zářné vyhlídky v kariéře. Jediný mráček na nebi představuje po 24. dubnu Venuše. V lásce se může objevit nesoulad, či dokonce konkurence!

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: shutterstock.com
    Zrozence Kozoroha čeká měsíc, který se bude odvíjet přesně podle jejich gusta. Mars a Saturn pracují ve váš prospěch, milí Kozorozi, a umetají vám cestičku ve všech klíčových oblastech. Radujete se z ostrých loktů a cílevědomosti. Rozhodně nebudete sedět nečinně v koutě. Do 23. dubna vám přeje i láskyplná Venuše, která přispěchá s náručí plnou něhy i vzrušující zábavy. Každému dopřeje pohárek toho, co si žádá.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: shutterstock.com
    Jaro je předzvěstí lepších zítřků, což v případě Vodnářů platí dvojnásobně. Duben přináší dobré zprávy ve dvou směrech. První otevírá dveře k životní moudrosti, druhá rozšiřuje okruh kontaktů. Ať zvažujete možnost dalšího studia, rekvalifikace nebo cestování, milí Vodnáři, v tom všem se vám bude výjimečně dařit. Do 23. dubna se vám sice pokusí škodit Venuše, ale v posledním týdnu otáčí a pracuje ve váš prospěch.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, vstupujete do úspěšného období, kdy nad vámi drží ochrannou ruku celé plénum vesmírných vládců v čele s Neptunem. Energizující Mars vám dolévá pohár sil až po okraj, navíc zabrnká na vaše ego. Jste sebejistější, dokážete jít za svými sny a plány. Za ručičku vás až do 23. dubna drží i láskyplná Venuše. Zásobuje vás příjemnými dárečky v podobě erotického jiskření i silné finanční intuice.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz