Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přivolejte si z vesmíru, po čem toužíte. Čtyři způsoby, jak na to!

/
  • (iStock)
    24. ledna 2018 ● 06:00

    Život je plný rozhodujících voleb a složitých situací, v nichž hledáme správné odpovědi. A někdy ani Google nepomůže. Co tedy dělat? Máte-li pocit, že se věci komplikují, nebo si přejete, aby se něco opravdu splnilo, spojte se s něčím mnohem silnějším, než je Google – s vesmírem. Ten vám poskytne pomoc, když to nejvíc potřebujete.

  • 1.

    Tohle je dobré vědět: Vnější život zrcadlí vnitřní

    Autor: shutterstock.com

    Je to prý snadné a tvrdí to většina duchovních mistrů, kteří se ezoterikou zabývají. Do vesmíru si prostě pošlete správné přání a ono se k vám vrátí. Naopak když budete negativní a budete vysílat to negativní, nikdy se vám nic nesplní, natož aby vám vesmír pomohl. Musíte totiž vycházet z toho, že vnější život zrcadlí vnitřní, takže se dá říct, že všechno, co vás potká, je odrazem vašeho nitra. Jak vyslat svá přání? Zkuste následující čtyři způsoby. 

  • 2.

    Požádejte vesmír o konkrétní znamení

    Autor: shutterstock.com

    Stojíte-li před nějakou důležitou volbou nebo rozhodnutím, dovolte vesmíru, aby vám dal sám znamení, které hledáte. Každý z nás má svůj vlastní způsob propojení s vesmírem, takže se nebojte požádat o konkrétní znamení v jazyce, kterému rozumíte. Například pokud kupujete nový byt nebo dům, požádejte vesmír, aby vás správně navedl tím, že vám pošle signál v podobě čísla nebo květiny. Dávejte na všechny signály dobrý pozor.

     

  • 3.

    Buďte aktivní a své přání napište

    Autor: shutterstock.com

    Napište vesmíru dopis, ve kterém ho požádáte o to, co si přejete. Jakmile totiž slova zhmotníte prostřednictvím dopisu a vizualizujete si svoje přání, mnohem rychleji se vám splní. Než uděláte nějaký krok, napište si to, buďte kreativní a dopis ilustrujte nebo si do něj nalepte příslušný obrázek, který představuje vaše přání či sen. Nezapomeňte předem vesmíru poděkovat za pomoc.

  • 4.

    Procvičujte vědomí

    Autor: Shutterstock.com

    Jen těžko navážete kontakt s vesmírem, pokud budete neustále zahledění do svého mobilního telefonu nebo budete zírat do obrazovky počítače. Čím víc budete v přítomném okamžiku, tím lépe pro vás a podaří se vám rychleji přivolat to, co si přejete. Pokud je vaše mysl zatížená myšlenkami na minulost a chyby, kterých jste se dopustila, nemůžete žít naplno v přítomnosti.

  • 5.

    Věnujte pozornost toku času

    Autor: shutterstock.com

    Každý den mějte na paměti, jestli čas proudí přirozeně. Pokud vše proudí, víte, že jste na správné cestě. Jakmile se ale na každém kroku objevují překážky, věnujte jim pozornost a postupujte opatrně. Předpokládejme, že se chystáte na pracovní pohovor. Těšíte se na něj a tu práci byste chtěli. Ovšem přece jen vám něco říká, že si nejste jistí. Pokud uvíznete v zácpě, telefon se vybije nebo si těsně před pohovorem vylijete na košili kávu, vesmír vám říká, že ta práce pro vás není vhodná.

    Co všechno vás čeká v novém roce podle jednotlivých znamení? Podívejte se na VIDEO, v němž vám odpoví astroložka Martina Boháčová:

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop na rok 2018: Jak to vidí astroložka Martina Boháčová • Adam Balažovič/BPŽ

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz