Životní cíl vyjadřuje, co je pro vás v životě důležité ve druhé polovině života (po pětatřicátém roce), to je, co byste pak měli prosazovat. Také vám ukazuje vaše možnosti působnosti i to, o co se snažíte uvnitř, a také výsledky vaší práce. Číslo životního cíle vypočítáte z čísla jména a osudu. Příklad výpočtu: Číslo jména 5 + číslo osudu 11. 5+11=16, 1+6=7. Vaším životním číslem je 7. Číslo jména i osudu vypočítáte podle tabulky, kdy sečtete všechna čísla tak dlouho, dokud nezískáte jednociferné číslo. Následně sečtete číslo jména s číslem osudu.

Autor: archiv blesku

 

Číslo 1

Vaším životním cílem je žít se sebedůvěrou a věřit sám sobě. Jak dosáhnete svého cíle? Rozdělte se o inspiraci a moudrost s ostatními. Vnímejte víc srdcem a hledejte odpovědi v lásce. Nemusíte zraňovat svoje okolí, buďte upřímní, opravdoví a otevření v myšlení a jednání. Jste vzorem pro ostatní a působíte jako vedoucí osobnost, která dokáže v ostatních probudit jejich potenciál.

Číslo 2

Vaším cílem je dosáhnout hlubokého pochopení a vnitřní dokonalosti a najít v životě stabilitu. Jak dosáhnete svého cíle? Buďte si vědomi potřeb ostatních, jedině tak můžete vidět obě strany mince. Máte mediální nadání, díky němuž víte, co lidé kolem vás potřebují a vyžadují. Poslouchejte svůj vnitřní hlas a důvěřujte mu.

Autor: istock.cz

Číslo 3

Vaším cílem je najít smysl života, sebe sama a poznat pravdu. Jak dosáhnete svého cíle? Využívejte svou kreativitu ve všech směrech, ať už je to umění, herectví, hudba. Máte-li touhu naučit se hrát na nějaký nástroj, udělejte to. Cokoli vyzkoušíte, máte šanci se naučit. Objevujte, rozvíjejte a používejte svou léčivou sílu, například pomocí energie a práce se světlem. Máte silné srdce a vnitřní klid, díky čemuž se můžete stát léčitelem. Vaše schopnost uvádět věci do harmonie k vám přitahuje spoustu lidí.

Číslo 4

Vaším životním cílem je užít si život, uvolnit myšlení, vyrovnat to, co dáváte a berete, a přijímat vše bez předsudků. Jak dosáhnete svého cíle? Ukažte sílu, jistotu a stabilitu, pracujte naplno, abyste dosáhli těch nejvyšších cílů. Máte nadání rychle chápat a jste zodpovědní, spolehliví a disciplinovaní. Nepracujte jen pro peníze, ale i proto, abyste si život užili a našli v něm přátele. Odpočívejte více v přírodě a načerpejte v ní novou sílu.

Číslo 5

Vaším cílem je překonávat životní překážky s lehkostí a dosáhnout volnosti ve všech rovinách života. Měli byste se také řídit srdcem, nejen mozkem. Naučte se v životě vítat harmonii a radost. Jak dosáhnete svého cíle? Berte věci tak, jak přicházejí. Máte dobré nápady a vždy najdete správné řešení. Oprostěte se od starých pověr, hodnot a pomyslných hranic a vezte se na vlně života. Objevujte nové, poznávejte nové lidi – tím se budete rozvíjet. Čím více toho budete znát, tím více budete tolerantní.

Autor: shutterstock.com

Číslo 6

Vaším cílem je převzít odpovědnost za sebe, rodinu a blízké. Tím dosáhnete pozitivních změn. Jak dosáhnete svého cíle? Prohlubujte lásku k blízkým lidem, poskytujte pomoc všude tam, kde to je potřeba, a nečekejte, že za to něco dostanete. Stůjte si za svými rozhodnutími a buďte svobodní a klidní. Klid není signálem slabosti, naopak. Vaše přítomnost je léčivá, zejména pokud budete umět naslouchat a budete soucitní. Dávejte lásku, to je největší lék.

Číslo 7

Vaším cílem je hledat pravdu v každém srdci a najít jasnou orientaci. Jak dosáhnete svého cíle? Všechno, co prožíváte, je odrazem toho, co je u vás uvnitř. Očistěte se a vyjasněte si svoje pocity a zamyslete se nad svou životní situací. Nechte plavat vaše staré vzorce myšlení, sliby a přesvědčení. Duchovní očista vám pomůže, abyste se cítili v bezpečí. Ověřujte si stále dokola, jaké jsou vaše cíle a přání. Využívejte svůj optimismus a inteligenci.

Autor: Shutterstock

Číslo 8

Vaším cílem je odpustit sobě samým i těm okolo – a to na všech rovinách bytí. Jak dosáhnete svého cíle? Nesoustřeďte se jen na svůj prospěch, ale taky na duševní vývoj. Naučte se přijímat sebe i ostatní takové, jací jsou. Změňte vzorce myšlení a chování, neobviňujte se a milujte se. Pokora a odpuštění jsou to nejdůležitější k tomu, abyste žili šťastně. Naučte se více děkovat, a to i za negativní zážitky. Přijměte vše, co vás potká, motivujte a podporujte ostatní, aby si věřili. Převezměte za život plnou odpovědnost.

Číslo 9

Vaším cílem je jít vlastní cestou a být tolerantní k ostatním a změnit svoje sobecké já. Jak dosáhnete svého cíle? Učte se vzdát pozemské moci, snažte se prosazovat nápady, které dostanete. Držte se svého poslání, věřte své intuici a používejte vaše komunikační dovednosti k tomu, aby se vše zdařilo. Jste velkorysí, trpěliví a máte vůli, takže to dávejte všem kolem. Věřte svým snům a představám.

Co vás čeká v tomto roce? Podívejte se na video, ve kterém vám to poví astroložka Martina Blažena Boháčová!

Video
Video se připravuje ...
Velký horoskop na rok 2018: Jak to vidí astroložka Martina Boháčová • Adam Balažovič/BPŽ