Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Afrodiziaka pro každé znamení! Panny vzruší čokoláda, Býky vůně kůže

/
  • (iStock)
    27. ledna 2018 ● 06:00

    Už od nepaměti lidé hledali jídla, nápoje, bylinky, vůně či jiné látky, které zvýší sexuální touhu u jejich partnerů. Chcete-li rozparádit svého partnera, nebo sami sebe, vybírejte podle zvěrokruhu. Pro někoho se hodí šampaňské, pro jiného růže, pro dalšího třeba vůně vanilky.

  • 1.

    Beran

    Berani mají všechno založené na vnějším vzhledu, a červená barva je doslova utrhne ze řetězu. Beran má taky rád vůni kůže, takže pokud se setkáte s Beranem v posteli, nemusíte se obtěžovat do sprchy, vůně potu je pro ně tím největším afrodiziakem.

  • 2.

    Býk

    Autor: shutterstock.com
    Podobně jako Berani, i Býci milují vůni kůže, a to ve všech podobách. A to nejen vaší pokožky, ocení i kožené oblečení, které budete mít na sobě. Věřte, že pak jeho sexuální touha vyletí do nebeských výšin. Kromě toho má Býk velmi dobrý sluch, takže miluje i atmosféru prosycenou hudbou.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci mohou působit komplikovaně, ale pokud jde o afrodiziaka, platí u nich, čím jednodušší, tím lepší. Rozparádí je vanilka, ale i jiné „čisté“ vůně, třeba ty, které se linou z vaší sušičky. Blíženci taky milují stimulaci těla a mysli, takže pohlazení kolen během sledování filmu, ruční masáž při mluvení nebo noha na jeho noze pod stolem při večeři – to všechno je rozehřeje.

  • 4.

    Rak

    Raci milují léto a všechny vůně tohoto ročního období, jako je okurka, meloun či květiny. Milují taky vzhled mokrých, rozcuchaných vlasů, bosé nohy a nehty, které jsou pečlivě upravené. Fialová barva je eroticky naladí, a pokud jde o muže, ty zase rozparádí hlazení po hrudi.

     

  • 5.

    Lev

    Lvi mají rádi luxus, hedvábí a krajku, dobré a kvalitní pití. To jsou jejich největší afrodiziaka. Milují taky pomalou a smyslnou předehru, která je ještě víc nažhaví. Sexuální touhu v nich podpoří taky masáž, zejména zad. No a samozřejmě jsou to taky vůně, zvláště ty lesní.

  • 6.

    Panna

    Panny ocení sugestivní vzhled a čisté vůně. Jejich afrodiziakem je šampaňské, tichý prostor a tlumená světa. Raději ocení večeři, kterou jim připravíte doma než noc ve městě. A co je dostane a nabije erotickou touhou? Jejich oblíbená čokoláda!

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy milují komplimenty a starou školu plnou romantiky. Chtějí se hezky obléct a vyrazit do nějaké osvětlené restaurace. Váhy jsou také neuvěřitelně vizuální a milují, když se jejich partner vyšňoří právě pro ně. Jakmile se pak vrátí domů, stačí jim sáhnout na zadek, a rozpoutáte peklo.

  • 8.

    Štír

    Štíři jsou velmi intenzivní, takže na ně žádné jemnosti platit nebudou. Zbožňují červenou barvu a mají ji rádi taky na vás. Obecně platí, že Štír je plný touhy a chtíče, nemá rád prudernost, takže největším afrodiziakem pro něj bude to, že se i vy zcela odvážete.

  • 9.

    Střelec

    Autor: shutterstock.com
    Dobrodružní Střelci milují přírodu a venkov, takže pokud cítí stopy přírody na své pokožce i vlasech, budou okamžitě sexuálně vzrušení. Prospěje jim dlouhá procházka po večeři, ideálně v dešti nebo větru. Stejně tak je „zapne“ smích a humor, můžete na ně zkusit improvizovanou show nebo se podívat na romantickou komedii.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozorohy nejvíc rozehřeje pohled na vaše tělo a vůně vašeho těla. Milují také modrou barvu, ta je pro ně velkým afrodiziakem. Taky mají rádi horká a pikantní jídla, takže na to myslete, pokud chcete rozpálit touhu u Kozoroha.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnáři milují dobrodružství a udělají cokoli mimořádného, aby ve vás nebo v sobě rozpálili erotický žár. Chcete-li být pro ně pořád zajímaví, musíte být i vy zajímaví. Nebaví je rozhovory na téma, kde jste vyrůstali, chtějí mluvit o tom, kam by chtěli cestovat a jak by utratili milion korun. Největším afrodiziakem Vodnáře je hra na pravdu.

  • 12.

    Ryby

    Autor: shutterstock.com
    Rozpalte Ryby tím, že si obléknete něco v barvě indiga, která je známá tím, že má velký vliv na divoké Ryby. Kromě toho se můžete obklopit ovocnými vůněmi, jako je liči nebo fíky – Ryby zbožňují cokoli s exotickým nádechem. A další afrodiziakum? Nohy, takže pokud jim uděláte pedikúru, věřte, že se z nich stanou doslova sexuální divoši.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz