Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Numerologie vztahů: Jací jste milenci a co očekáváte od partnera?

/
  • Životní číslo prozradí, co hledáte v sexu i ve vztahu
    Životní číslo prozradí, co hledáte v sexu i ve vztahu (shutterstock)
    9. března 2024 ● 11:00

    Vaše osudové – neboli životní – číslo z hlediska numerologie neovlivňuje pouze to, k čemu jste předurčeni, ale také vaše základní charakterové vlastnosti. A to nejen pracovní nebo vztahové. Má vliv i na to, jak jste vášniví a jak přistupujete k sexuálním vztahům. Víte, co vaše životní číslo prozrazuje právě o vás?

  • 1.

    Jak vypočítáte své osudové číslo?

     

    Své osudové – neboli životní – číslo si snadno spočítáte z data narození. Pokud jste se například narodili 2. 3. 1980, máte životní číslo 5. K výsledku jednoduše dojdete tak, že sčítáte všechna čísla v datu narození tak dlouho, než dostanete číslo jednociferné. V našem případě tedy: 2+3+1+9+8+0 = 23 a dále 2+3 = 5.

     

    Ale pozor, pokud vám po sečtení vyjde číslo 11, dále už nesčítejte! V numerologii jde totiž o velmi unikátní číslo, které má své speciální vibrace.

     

    VIDEO: Čínský horoskop 2024: Zdraví

    Video
    Video se připravuje ...
    Čínský horoskop 2024: Zdraví • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Životní číslo 1

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Je-li vaším životním číslem jednička, hraje sexualita ve vašem životě velmi výraznou roli. Jste chytří, kreativní a soutěživí a přesně tyto vlastnosti využíváte také ve svém milostném životě. Rádi se ujímáte vůdčí role a nedělá vám problém jasně sdělit, co máte rádi, a na co naopak nepřistoupíte. Navzdory snadným projevům vášně si ale s vyjadřováním citů dáváte na čas. Snadno se tak stane, že sexuální vztah navážete mnohem dříve a snadněji než ten partnerský.

     

    VIDEO: Čínský horoskop 2024: Láska a vztahy

    Video
    Video se připravuje ...
    Čínský horoskop 2024: Láska a vztahy • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Životní číslo 2

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako lidé s osudovým číslem dva jste nenapravitelní romantici. Ve vztahu potřebujete rozmazlovat a mít pro sebe veškerou pozornost, ale stejně intenzivně umíte také dávat. Máte sklony k náladovosti a ke svému partnerovi musíte nejprve cítit opravdovou emoční důvěru, než si ho pustíte do postele. Něco jako nezávazný sex ve vašem vesmíru neexistuje a nejste ani příznivci rychlovek. Spousta dotyků a vzájemného potěšení je přesně to, po čem ve vztahu toužíte.

     

  • 4.

    Životní číslo 3

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako trojky potřebujete ve svém životě, včetně toho partnerského, spoustu vášně, vzrušení a nových podnětů a zážitků. K tomu, abyste zahořeli touhou, vám sice na začátku stačí jen partnerovo hezké tělo, ale brzy se začínáte nudit, a pokud se k tomu nepřidá i zajímavá osobnost, smysl pro humor nebo společné záliby, rychle ztrácíte zájem. V sexu vyžadujete nápaditost a sami se o ni ochotně postaráte. Rozhodně vás nikdo nemůže obvinit z toho, že by s vámi byla nuda. Přestože s vámi není snadné držet krok, vztah s vámi bývá většinou trvalý a pevný. Jen se musíte naučit udržet na uzdě své sklony k záletům.

     

  • 5.

    Životní číslo 4

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako jedinci s životním číslem čtyři milujete sex se vším, co přináší. Vyhledáváte ho často a ve všech podobách a lásku k němu nutně nepotřebujete. Na druhou stranu ale moc dobře víte, že sex s milovanou osobou je úplně něco jiného. Toužíte po vážném, pevném vztahu a býváte v něm věrní. Závazky a zodpovědnost za vztah vám nedělají sebemenší problém. Naopak – pokud cítíte, že své polovičce můžete důvěřovat, kvalita vašeho sexuálního života roste závratnou rychlostí. Uberte ve vyjadřování vášně a přidejte s projevováním svých citů,  pak dosáhnete toho, po čem tolik toužíte.

     

  • 6.

    Životní číslo 5

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pětky jsou nezávislé, volnomyšlenkářské a nesnáší rutinu. To platí stejně tak v životě jako ve vztazích a sexu. Jakmile se vám ve vztahu nedostává dostatek prostoru nebo partner není schopen sdílet vaše sexuální nadšení a libido, stáváte se nešťastnými a až příliš často se vrháte do náruče a postele někoho jiného, jen abyste dosáhli uspokojení. Sexualita hraje ve vašem životě velmi důležitou roli, nesmíte ale zapomínat na to, že pouze dobrý sex vás šťastnými neudělá.

     

  • 7.

    Životní číslo 6

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako jedinci narození s osudovým číslem šest jste velmi harmonické, láskyplné a klidné osobnosti. Máte nutkavou potřebu zahrnovat své bližní láskou a vším, co je dělá šťastnými. Nejinak jednáte také v partnerských vztazích. K sexu lásku potřebujete a vlastně si bez ní sex ani nedokážete představit. Pak ochotně dáváte i přijímáte. Jste ale také perfekcionisté a na svůj protějšek máte maximální nároky. Smiřte se s tím, že život není pohádka a dokonalí princové a dokonalé princezny neexistují. Realita je nakonec stejně většinou lepší.

     

  • 8.

    Životní číslo 7

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Sedmičkám není příliš snadné dostat se pod kůži. Jste velmi citliví a ohleduplní jedinci, ale také rezervovaní. Znáte svou hodnotu a víte, co chcete. Do života i do postele si někoho pustíte až v okamžiku, kdy jste si tím protějškem jistí. Neděláte unáhlená rozhodnutí a neriskujete. Většinou nevystřídáte za život mnoho sexuálních partnerů. Zato vám okolí závidí pevné vztahy, ve kterých jste mistři. I když to občas vypadá, že jste chladní jako kus ledu, sami nejlépe víte, kolik spalující vášně dřímá pod povrchem. V posteli se rozhodně neomezujete na klasiku, a pokud víte, že můžete protějšku věřit, bez váhání se vytasíte i s praktikami, které by od vás nikdo nečekal.

     

  • 9.

    Životní číslo 8

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako osoby s životním číslem osm jste v životě i ve vztazích velmi praktičtí, ambiciózní a hledíte neustále dopředu. Máte silně vyvinutý smysl pro sebekontrolu a pro realitu. Nenecháte se poblouznit sladkými sliby ani hezkou tvářičkou. Na druhou stranu nemáte nic proti nezávaznému sexu, pokud tak k němu přistupují obě strany. Ve vztazích jste velmi zodpovědní, rádi komunikujete a na drama si nepotrpíte. Také v sexu nemáte problém dát najevo, co se vám líbí. Dejte si pozor, abyste nesklouzli k rutině. Alespoň v posteli na chvíli obraťte role a nechte partnera, ať rozhoduje on. Uvidíte, že vás to bude bavit neméně.

     

  • 10.

    Životní číslo 9

     

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Je-li vaším životním číslem devítka, pak jste ve vztazích skutečně velkorysí. Nežárlíte, důvěřujete a svým milovaným dáváte tolik prostoru, kolik jen potřebují. Velkých emocí a gest se od vás nikdo nedočká, naopak budete častěji obviňováni z nezájmu. Vaše láskyplná i tolerantní povaha je něco, co ocení jen opravdu zralý partner. Co se sexuality týče, tam naopak potěšíte snad úplně každého, jste otevření novým zážitkům a rádi dáváte i přijímáte. K sexu máte rádi lásku, ale není pro vás podmínkou. Vaším mottem je "dokud se oba baví, je vše tak, jak má být".

     

  • 11.

    Životní číslo 11

     

    11
    11
    Autor: shutterstock.com
    Je-li vaším životním číslem jedenáctka, jste opravdu dokonalými milenci. Máte velmi optimistickou, pozitivní povahu a život si užíváte naplno. Všemi smysly a se vším, co vám přináší. Druhé pohlaví fascinujete svou přirozeností a nikdy nemáte problém najít si partnera. Občas se ale bohužel stane, že je to jen partner na jednu noc, zatímco vy toužíte po tom na celý život. Nebo si to alespoň v danou chvíli myslíte. V lásce i sexu jste spontánní, umíte být vášniví i něžní a užíváte si všechny tyto roviny. Snažte se ale alespoň občas neodhalovat své city okamžitě. To, že své srdce nosíte na dlani, vás občas zbytečně zraňuje.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz