Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nejtoxičtější osoby zvěrokruhu. Pozor na tyhle energetické upíry, zničí vás

/
  • (iStock)
    21. února 2024 ● 06:00

    Měli jste tu čest, že jste se setkali s někým, kdo vás podceňuje nebo využívá? Kdo se chová jako upír, který z vás vysává energii a vy se pak cítíte ještě víc na dně? Pak je pravděpodobné, že máte co do činění s toxickou osobou. Kdo ze zvěrokruhu patří k těm, kteří rádi manipulují s ostatními?

    Jsou sebestřední, panovační, ale dokážou být charismatičtí. Když s nimi ale trávíte více času, zjistíte, že vás jen vysávají, a připadáte si pak bezvýznamní. Každý má občas chvíli, kdy se nechová ideálně, ale mezi následujícími znameními se rodí nejvíce toxických lidí.

  • 1.

    Štír

    Štír

    Štíři mají špatnou pověst, protože působí nezřídka chladně a udržují si odstup. Vládne jim Mars, což je planeta agrese, i proto se nebojí být nepříjemní. Dívají se na život často cynicky, a pokud je máte ve své blízkosti, můžou vám zhoršovat náladu a srážet vás až na zem. Velmi často hledají nedostatky v plánech nebo nápadech jiné osoby ve snaze přimět je k hádce. Bohužel neexistuje nic, co by vám pomohlo se bránit. Pro Štíry je to jejich způsob komunikace a vám nezbývá než je odstřihnout, pokud se s nimi necítíte dobře.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Štír • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnáři jsou rebelové zvěrokruhu, což znamená, že jim ani trochu nevadí, když vám nebo komukoli jinému načechrají účes. Vodnářům vládne Uran, což je planeta spojená s outsidery. Nedělají si starosti s tím, jak působí na lidi kolem sebe. Ve skutečnosti dokonce nacházejí radost v tom, když mohou otřást vaším sebevědomím, aby získali převahu. Rádi skáčou druhým do řeči, rádi druhé usměrňují a touží bojovat. Vodnáři ví, že jsou chytří, a udělají vše, co je v jejich silách, aby se ujistili, že to víte i vy.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Vodnář • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Rak

    Rak

     

    Raci jsou obecně citlivé a emocionální osobnosti. To z nich dělá vynikající přátele, pokud jste ale na jejich straně. Mají totiž i svou temnou stránku, kterou udržují skrytou pod povrchem. Zatímco jiná znamení konfrontují své problémy přímo, Raci mají tendenci chovat se náladově, naštvaně a pasivně agresivně. Myslíte si, že je dokážete zastavit? Pozor, Raci mají tendenci hrát si při jakékoli příležitosti na oběť. Přitom obětí jste vy sami.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Rak • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Kozorozi jsou odhodlaní, praktičtí a pracovití. Stejně tak jsou ale tvrdohlaví a citově chladní, když něco nejde podle jejich představ. Tohle ambiciózní znamení se nebojí hodit vás za hlavu a dát vám pěkně přímo najevo, že jste jen bezvýznamné nuly. Dokážou být až brutální a svými slovy dokážou zničit, kohokoli si zamanou. Když se jim něco nebude líbit, dají vám to pořádně „sežrat“. Jejich nafoukaný pocit nadřazenosti může vést k manipulativnímu chování a neschopnosti přiznat, že se mýlí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Kozoroh • Videoredakce ženských titulů

  • 5.

    Beran

    Beran

    Berani jsou odvážní, drzí a bouřliví. Když jste s nimi, nebude nikdy nouze o zábavu. Večírek by ovšem mohl velmi rychle zhořknout, pokud ve vás Berani ucítí konkurenci. Berani jsou hrdí na to, že jsou nejlepší ve všem, co dělají. Tomuto ohnivému znamení vládne Mars a dokážou velmi šikovně pracovat s drsnými slovy. Omluvu od nich moc nečekejte, spíše další urážku. Očekávají nehynoucí obdiv nejen od přátel, ale i milenců a členů rodiny. Nedělá jim problém chlubit se před ostatními, aby ukázali svou dominanci. Vždy budou chtít, aby se na ně upíraly všechny oči.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Beran • Videoredakce ženských titulů

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz