Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Komu je těžké se zavděčit? Těchto pět znamení jen málokdo a málokdy uspokojí!

/
  • Královna
    Královna (iStock)
    7. února 2024 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří se neustále snaží druhým zavděčit. To samozřejmě není dobře. Ovšem co když jen chcete, aby druzí ocenili, co děláte, ale nikdy to neudělají? Ať se snažíte sebevíc, prostě se jim nezavděčíte? Někteří lidé jsou bohužel extrémně nároční, takže je těžké je jakkoli potěšit. 

    Ve zvěrokruhu existuje pět znamení, která vynikají tím, že jsou velmi náročná a jen málokdy se od nich dočkáte poděkování nebo poklony. Ať už jsou to jejich vysoké standardy, sklony k perfekcionismu či neústupná snaha o dokonalost, tito lidé jen těžko uspokojíte.

  • 1.

    Panna

    panna

    Pannám vládne Merkur, což je planeta komunikace a intelektu. Panny mají analytickou mysl a silně vyvinutý smysl pro detail. Jsou od přírody perfekcionistky a jsou velmi kritické, zejména pokud jde o ně o ostatní. Panny si v životě nastavují výjimečně vysoké standardy a dokážou být neúnavné ve své snaze o bezchybnost. Pro ostatní je tedy náročné splnit jejich očekávání. Moc vděku od nich nečekejte, a to ani v romantických nebo přátelských vztazích.

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Panna

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Panna • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Štír

    štír

    Štíři, kterým vládne Pluto, planeta síly a transformace, jsou známí svou intenzitou a hloubkou emocí. Touží být autentičtí ve všech aspektech života, včetně vztahů. Štíry neohromíte povrchními gesty, nade vše si cení upřímnosti a loajality. Mají přemýšlivou povahu, která je často vede k tomu, aby zkoumali motivy a záměry druhých lidí. Proto je těžké získat si jejich důvěru a obdiv.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Štír • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozorohům vládne Saturn, planeta disciplíny a odpovědnosti. Proto jsou pragmatičtí, ambiciózní a váží si tvrdé práce a úspěchu. Mají silný smysl pro tradici a respekt k autoritě a očekávají, že ostatní budou dodržovat totéž. Nesnášejí, když není někdo pečlivý a neprofesionální. Kozorozi se nedají snadno ovlivnit extravagancí nebo velkolepými gesty. Ocení spíše praktičnost a spolehlivost. Pokud takoví nejste, nezavděčíte se jim.

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Kozoroh • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Vodnář

    vodnář

    Pro Vodnáře, kterým vládne Uran, planeta inovací a výstřednosti, je typické progresivní myšlení a nekonvenční přístup k životu. Jsou zuřivě nezávislí a nade vše si cení své svobody. Vodnářům může být těžké se zalíbit či zavděčit, protože mají nekonformní povahu a konvencemi naopak pohrdají. Přitahuje je autenticita a originalita, takže se často vyhýbají všemu, co vnímají jako povrchní nebo neupřímné. Jestli budou mít pocit, že se jim chcete jen povrchně zalíbit, pochvalu od nich nečekejte.

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Vodnář

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Vodnář • Videoredakce ženských titulů

     

  • 5.

    Lev

    lev

    Lvům vládne Slunce, planeta vitality a sebevědomí. Lvi mají královské vystupování a silný smysl pro hrdost. Touží po pozornosti a neustále hledají uznání za svůj talent a úspěchy. Lvi bývají nároční a očekávají, že se s nimi bude zacházet jako s královskou rodinou. Často vyžadují od svého okolí neustálé ujišťování a obdiv. I když jsou štědří a vřelí, může být těžké je potěšit, pokud jejich ego není dostatečně hýčkáno.

     

     

    VIDEO: Horoskop 2024: Lev

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop 2024: Lev • Videoredakce ženských titulů

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz