Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

5 znamení zvěrokruhu, která mají problém se seznamováním. Nepatříte mezi ně?

/
  • Která znamení patří mezi nejstydlivější?
    Která znamení patří mezi nejstydlivější? (istock.com)
    12. února 2024 ● 06:00

    Otázka, jak se seznámit, trápí snad každého. Ne každý je okouzlující natolik, že mu hned padnete do náruče sotva se na vás usměje, nebo promluví. Seznamování je pro někoho zkrátka věda a náročný proces, při němž musí značně překročit hranice své komfortní zóny. A jak jde seznamování podle horoskopu?

    Některá znamení zvěrokruhu jsou totiž jako sloni v porcelánu, jiná příliš plachá nebo introvertní. Kdo mívá obvykle největší problém se seznamováním? Neberte to ale příliš vážně, není rozhodující pouze sluneční znamení!

  • 1.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Některá znamení zvěrokruhu prožijí šťastného Valentýna
    Autor: iStock
    Někteří Raci jsou tak uzavření a zranitelní, že se bojí vystrčit nos nejen ze své komfortní zóny, ale i z domu. Seznamování s druhými lidmi pro ně může být utrpením a i když trpí osamělostí, za nic na světě by se nepustili na tenký led či nejistou půdu. Na partnera či partnerku mají však i své vysoké nároky. Přece jen je pro ně velkou prioritou rodina a děti, zodpovědnost, slušnost a požadavky na zajištění vhodného rodinného zázemí. Raci, kteří mají některé planety ve vedlejším znamení Lva, jsou pak v seznamování mnohem odvážnější a průbojnější, dokonce rádi flirtují a okouzlují druhé svým šarmem.

     

  • 2.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Některá znamení zvěrokruhu prožijí šťastného Valentýna
    Autor: iStock
    Panny bývají přirozeně ostýchavé, skromné a v seznamování nejsou nijak průbojné. Spíše čekají na to, až si jich někdo všimne a osloví je. Někdy seberou odvahu, ale chovají se ukázněně a přátelsky, nejsou to typické kokety. Lidé narození ve znamení Panny umí být hodně přemýšliví, jsou to spíše introverti, kteří mají rádi svůj klid a pevnou půdu pod nohama. Nepouští se do nejistých podniků a často jim chybí sebevědomí k tomu, aby oslovili objekt svých snů. Panny, které mají nějaké planety ve vedlejším znamení Lva jsou sebevědomější, ale zůstávají při seznamování převážně rozumné a opatrné. Mnohé Panny jsou také velmi náročné a perfekcionistické, všímají si každého detailu a dokáže je odradit třeba i kousek vykasané košile z kalhot, špinavé boty nebo špatně zastřižené vousy.

     

  • 3.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    Autor: iStock
    Štíři dokáží být velmi oslniví a dominantní, ale řada z nich jsou uzavření introverti, kteří se raději pohybují mimo velkou společnost plnou lidí. Nevyhledávají tolik kontakty a i když mají charisma a umí být okouzlující, při seznamování mohou být nejistí. Přehnaně sebevědomý Štír si spíše kompenzuje svoje vlastní strachy a leckoho by svým afektovaným chováním mohl odradit. Jsou ale Štíři, kteří mají správnou míru sebevědomí, a pak stačí jeden jejich pohled, aniž by museli cokoliv říkat, a jejich vysněný idol jim padá k nohám.

     

  • 4.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Tato znamení zvěrokruhu to s úpravami přehání
    Autor: iStock
    Kozoroh není na seznamování tím pravým. Je to znamení, které působí chladně a odtažitě už od pohledu. Nemá rád velkou společnost a jen opatrně si pouští druhé do svého intimního prostoru. Navíc je to znamení, kterému vůbec nevadí samota, takže seznamování s druhými lidmi nebo potenciálními životními partnery pro něj nemusí být zrovna prioritou. Pokud se touží seznámit, musí to být pro něj někdo, kdo mu za to opravdu stojí. Jakmile ale Kozoroha poznáte blíž, oceníte jeho skvělé vlastnosti, navíc vás může překvapit tím, jak dobrý je společník a jaký má smysl pro humor.

     

  • 5.

    Ryby (21. 2. - 20. 3.)

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: iStock
    Romantické a zasněné Ryby někdy působí, že jsou duchem nepřítomné, jsou ale neuvěřitelně vnímavé a pozorují vás, i když si myslíte, že tomu tak není. Seznamují se rády, ale mnohdy jsou ostýchavé nebo příliš afektované, protože neví, jak na druhé zapůsobit. Pokud v sobě objeví svou přirozenost a spontánnost, pak se může stát seznamování hračkou, navzdory obavám, jak působí na druhé. Ryby se spíše nechávají objevit a dávají prostor druhým, aby je oslovili jako první. Pak se mohou stát oddanými posluchači a velmi empatickými společníky, kteří se těší na projevy romantiky a společného souznění na stejné vlně.

     

Autor: Taťána Kročková

Klíčová
slova

zvěrokruh Horoskop

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz