Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

/
  • (iStock)
    12. března 2024 ● 06:00

    Vesmír je nekonečný cyklus života. Jestli věříte v reinkarnaci, pak vám vaše znamení zvěrokruhu pomůže určit, čím jste byli v minulém životě. Velký vliv na to má kromě konkrétního znamení taky astrologický dóm. Těch je dvanáct a reprezentují různé oblasti životních činností a potřeb. Minulé životy patří do dvanáctého dómu, protože ten řídí nevědomou mysl, duchovno, tajemství, podvědomou paměť a taky karmický dluh.

    Každý máme vzpomínky na minulé životy uložené hluboko v podvědomí. Čas od času na nás vyskočí ze snů, při meditaci nebo ve chvíli, kdy prožíváme takzvané „deja vu“. A možná někdy silně cítíte sympatii k nějaké profesi, aniž víte proč. Možná jste byli v minulém životě právě tím, o kom se vám zdá.

     

  • 1.

    Beran: Válečník, bojovník, rytíř nebo básník

    Autor: iStock

    Berani v sobě mají válečný instinkt a patří k lidem, kteří nevědí, kdy přestat. Jsou to osoby vytrvalé a dokážou zatnout zuby. Nikdy neutečou z boje, vždy jdou stále dopředu. Protože je váš dvanáctý dóm ve znamení Ryb, můžete být také hluboce duchovně založení, tajemní a také poetičtí.

     

     

     

  • 2.

    Býk: Vůdce, průkopník, průzkumník

    Autor: iStock

    Býci jsou lidé, kteří jsou ve svých rozhodnutích vždy pevní. Vědí, co to znamená neuhnout z cesty. Obvykle jsou pro ostatní příkladem. Jsou ale také jemné duše, které umožňují ostatním, aby byli úspěšní. Ve dvanáctém dómu máte ale Berana, takže jste mohli být také velmi agresivní a nebojácní vůdci, kteří bojovali za to, čemu jste věřili, bez ohledu na důsledek.

     

  • 3.

    Blíženci: Léčitel, bylinkář, podnikatel

    Autor: iStock

    Blíženci mají zlaté srdce, které krvácí pro ty, kteří to potřebují. V minulém životě jste určitě pečovali o zraněné duše, protože jste dokázali hluboce cítit bolest druhých. Přesně víte, jak se postarat o ty, kteří mají bolesti. V minulých životech jste bezelstně pomáhali těm, kteří to potřebovali. Ve dvanáctém dómu máte ale Býka, takže je také šance, že jste byli materialisticky založení a užívali si radostí života a pohodlí.

     

     

  • 4.

    Rak: Diplomat, vyjednávač, spisovatel

    Autor: iStock

    Raci jsou vysoce adaptabilní lidé s ostrou myslí. Jsou také velice taktní a skvělí při vyhodnocování situací. Podle toho taky jednají a obvykle správně. Mají tendenci vynikat v umění vytvářet to nejlepší i z naprosto bezvýchodné situace. Přesně vědí, jak změnit cokoli ve svůj prospěch. V minulém životě jste byli pravděpodobně vysoce kvalifikovaní diplomaté nebo vyjednávači. Dvanáctý dóm v Blížencích vás zase mohl předurčit k tomu, abyste byli skvělí intelektuálové, zřejmě spisovatelé.

     

  • 5.

    Lev: Umělec, malíř, sochař nebo samaritán

    Autor: iStock

    Lvi jsou velmi expresivní a emocionální současně. Vědí, co jejich srdce potřebuje a po čem touží. Dobře vědí, jak toho mohou dosáhnout, ale nejdůležitějším přínosem je jejich schopnost přimět svět k tomu, aby viděl svět tak, jak chtějí oni. V předchozích životech jste byli pravděpodobně umělcem, malířem nebo sochařem, kteří přeměňovali svět k obrazu svému. Dvanáctý dóm v Raku z vás ovšem mohl udělat i samaritány, kteří pečovali o ostatní.

     

     

  • 6.

    Panna: Myslitel, filozof nebo vysoce postavený úředník

    Autor: iStock

    Panny jsou lidé, kteří žijí ve vlastních myšlenkách. Mají svůj vlastní svět ve své hlavě, který si vytvořili. Jejich myšlenky a perspektivy jsou pro ně hodně důležité a podle nich hodnotí i ostatní. Ve svém předchozím životě byli pravděpodobně myslitelé, filozofové nebo vysoce postavení a vážení úředníci. Dvanáctý dóm ve Lvu je předurčil i k tomu, že byli mocnými panovníky.

     

  • 7.

    Váhy: Soudce, právník, léčitel

    Autor: iStock

    Váhy milují harmonii a mají schopnost soudit skutečně spravedlivě. Jejich duše nezná předpojatost, a to je to, co definuje jejich osobnost. Nemají předsudky, věří v rovnost a spravedlnost. V minulých životech byli pravděpodobně soudci. Zemitá Panna v karmě znamená, že se mohli také věnovat přírodní medicíně a léčení druhých.

     

     

     

  • 8.

    Štír: Vrah, zabiják, umělec

    Autor: iStock

    Štíři mají tajemnou osobnost a nebezpečnou stránku, o které ví jen málo lidí. Jsou schopní v případě nutnosti zabít, pokud je bude někdo nevědomky provokovat, nebo budou bezohlední. V minulých životech byli pravděpodobně vrahem, zabijákem nebo tím, kdo zabil pro dobrou věc. Váhy ve dvanáctém dómu značí, že jste byli smyslní a vysoce kreativní, takže jste mohli být i umělcem.

     

  • 9.

    Střelec: Spisovatel, hudebník nebo vědec

    Autor: iStock

    Střelci jsou svobodomyslné bytosti, které se nerady nudí. Jsou požehnaní talentem a umí tvrdě pracovat. Vědí totiž, že jedině tvrdou prací dosáhnou svého cíle. Na druhé straně mají tvůrčí duši a svůj potenciál najdou v hudbě nebo v oblasti psaného slova. V minulém životě byli zřejmě spisovatelem či hudebníkem. Ve dvanáctém dómu mají Štíra, takže jsou také intenzivní a posedlí. V předchozím životě díky tomu mohli taky zkoumat a být vědcem.

     

     

  • 10.

    Kozoroh: Ochránce, spasitel nebo cestovatel

    Autor: iStock

    Kozorozi rádi chrání slabší. Mají otevřené srdce a dávají plnými hrstmi lásku kolem. V minulém životě byli pravděpodobně spasitelem nebo knězem. Díky dvanáctému dómu ve Střelci však mohli být také cestovatelem, který toužil po dobrodružství.

     

     

  • 11.

    Vodnář: Motivátor, myslitel nebo politik

    Autor: iStock

    Vodnáři jsou obecně velmi inspirující pro druhé. Jsou těmi, kdo jsou stvořeni k tomu, aby vynikli a byli motivováni k úspěchu. Dělají to takovým způsobem, aby je ostatní následovali. Dávají druhým naději, že i oni můžou dokázat mnohem víc než to, co dělají teď. V minulém životě jste byli pravděpodobně motivátorem či vůdcem. Díky dvanáctému dómu v Kozorohu jste byli ambiciózní a odhodlaní, takže je možné, že jste byli politikem.

     

     

  • 12.

    Ryby: Vizionář, myslitel nebo rebel

    Autor: iStock

    Ryby vidí svět z jiného úhlu. Nejsou to lidé, kteří by si snadno přizpůsobili společenským normám, ale nastavují vlastní cestu. Mají svou vlastní vizi toho, jak by měl svět vypadat. V předchozím životě byli pravděpodobně vizionáři či někým, kdo dokázal zlomit bariéry pro vytvoření něčeho nového. Dvanáctý dóm ve Vodnáři zase poukazuje na to, že jste mohl být v předchozím životě nekonvenčním rebelem, který se nikdy neztratil v davu.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz