Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

/
  • (iStock)
    12. ledna 2019 ● 06:00

    To, čím jsme, prý záleží na třech věcech. Na tom, co jsme zdědili, co z nás udělalo naše okolí a co jsme si svobodně vybrali ze svého okolí a dědictví. Číslo narození nám ukazuje naši minulost, duševní dědictví a podstatu minulého života. Dává nám taky informace o našem temperamentu a ukazuje, jaké máme vlastnosti.

    Numerologie může pomoci nahlédnout do vašeho charakteru a odhalit jeho silné a slabé stránky. Ćísla nám můžou vyprávět svou moudrost životními příběhy. Proto bychom jim měli naslouchat. Které číslo je s vámi spojené podle dne narození? A co o vás vypovídá?

     

     

  • 1.

    Jak zjistíme číslo narození

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se například 29. v měsíci. Výpočet provedeme tak, že sečteme obě číslice a postupujeme tak dlouho, až získáme jednociferné číslo. Narodili jste se například 29 v měsíci. 2+9=11, 1+1=2. Vaše číslo narození je 2. Pokud jste se narodili těsně před půlnocí či po půlnoci, může být pro vás zajímavý i výklad druhého dne. A ještě jedna zajímavost, součet čísla narození upozorňuje na možné pohlaví v minulém života. Máte-li liché číslo, byli jste pravděpodobně v minulém životě osobou mužského pohlaví, sudé číslo – byli jste zřejmě žena.

  • 2.

    Číslo 1: Narození 1., 10., 19. nebo 28. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Hlavní planetou je Slunce, kterému vládne Lev. Stojí za aspektem mužství. Jedničky jsou plné síly, ctižádosti a zdraví. Mají pozitivní vyzařování, jsou otevřené a mají organizační schopnosti. Jsou taky přirozenými vůdci a mají silnou vůli. Jsou vynalézavé a kreativní. Naopak mohou být taky netaktní a egoistické. Často prosazují svoje a odmítají rady ostatních. Nejlepším dnem je pro jedničky neděle.

     

     

     

     

     

     

  • 3.

    Číslo 9: Narození 2., 11., 20. nebo 29. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Hlavní planetou je Měsíc, kterému vládne Rak. Měsíc panuje živlu vody, přílivu a odlivu a také noci. Projevuje se především v ženskosti, v cyklu plodnosti, narození a mateřství. Měsíc stojí za bohatstvím přírody. Má v sobě ale taky stinní stránky. Dvojky jsou většinou velmi citlivé a intuitivní. Mají umělecké nadání a velkou fantazii. Jsou taktní a porozumění pro ostatní. Rády spolupracují. Někdy podceňují svoje schopnosti, jsou nejisté a rychle začnou pochybovat. Jsou velmi emocionální a závislé na náladě okolí. Ideální den na důležitá rozhodnutí je pondělí.

     

     

     

  • 4.

    Číslo 3: Narození 3., 12., 21. nebo 30. v měsíci

    Autor: iStock

    Hlavní planetou je Jupiter, kterému vládne Střelec. Jupiter přináší štěstí a je spojován s moudrostí a spravedlností. Probouzí přání získat nové znalosti, podporuje duchovní moudrost. Trojky jsou optimistické, angažované, mají smysl pro humor. Jsou duchaplné, kreativní a rády překvapují. Mají obrovskou fantazii a pochopení. Potřebují k životu přátele a společnost. Musí si pro sebe najít místo, na kterém mohou pozitivně prosadit své schopnosti, jinak jsou panovačné a rychle se uzavřou do sebe. Dobrým dnem je čtvrtek.

     

     

     

     

  • 5.

    Číslo 4: Narození 4., 13., 22. nebo 31. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Hlavní planetou je Uran, kterému vládne Vodnář. Uran se stará o osvícení a uvolnění duše. Nechává vás přemýšlet abstraktně a pomáhá vám, abyste byli vynalézaví a intuitivní. Čtyřky jsou individualisté, revolucionáři a reformisté. Mají nadání pro společenské a technické záležitosti. Jsou spolehlivé, upřímné a velkorysé. Rády se učí a mají velmi dobrou paměť. Ideální je pro ně práce, která vyžaduje detailní znalosti, disciplínu a výdrž. Jsou ale taky tvrdošíjné a až moc přímočaré. Pro důležité plány se hodí sobota.

     

     

  • 6.

    Číslo 5: Narození 5., 14., 23. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Hlavní planetou je Merkur, kterému vládnou Blíženci a Panna. Merkur zprostředkovává schopnost mluvit, komunikovat a učit se. Je nadaný v rétorice a symbolizuje výměnu názorů a myšlenek. Pětky jsou inteligentní, impulzivní a mají nadání rychle chápat. Milují změnu, a především osobní svobodu. Milují cestování a jsou přátelské a romantické. Žijí a milují svůj život. Jsou dobrými prodavači a organizátory. Kde se to hýbe, tam je to pro pětky vhodné. Někdy jsou ale neklidné a netrpělivé, nemají výdrž a jsou popudlivé. Dokážou vybuchnout a vztekat se. Pro pětky je ideální den středa.

     

     

     

  • 7.

    Číslo 6: Narození 6., 15. nebo 24. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Hlavní planetou je Venuše, které vládne Býk a Váhy. Venuše symbolizuje ženství a zprostředkovává smysl pro umění a estetiku. Stará se taky o harmonii. Šestky jsou šarmantní, erotické a smyslné. Mají příjemný hlas a rády flirtují. Jsou ale taky starostlivé a spontánní. Rodina pro ně hraje velkou roli. Mají vysoké ideály a potřebují hodně lásky a uznání. Občas činí příliš mnoho dobrého, což jim může uškodit. Jejich blízcí se na nich stávají často emocionálně závislí. Nejlepší den je pro ně pátek.

     

     

     

  • 8.

    Číslo 7: Narození 7., 16. nebo 25. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Hlavní planetou je Neptun, kterému vládnou Ryby. Je bohem moře a dokáže uvolnit všechny bariéry, které kolem sebe ego buduje. Pomáhá při překonávání hranic a díky němu zlepšujeme citový život. Sedmičky mají sklon k mystice a filozofii, neustále hledají podstatu života. Touží po změně a objevování. Jsou přirozeně zvědaví, hodně toho vědí a jsou sečtělé. Rády pozorují svoje nejhlubší pocity a jsou mediálně žádány. Bývají často samotáři. Nerady ustupují, mají rády převahu a málokdy akceptují názory ostatních. Někdy je těžko uspokojíte, protože jsou kritické. Partnerství s nimi bývá těžké. Nejlepší den je neděle a pondělí.

     

     

  • 9.

    Číslo 8: Narození 8., 17. nebo 26. v měsíci

    Autor: iStock

     

     

    Hlavní planetou je Saturn, kterému vládne Kozoroh. Zahrnuje právo a dynamiku příčiny a následku. Přebíráme z něj zodpovědnost a disciplínu pro seberealizaci. Osmičky jsou upřímné a nekompromisní. Mají měkké srdce, které plane vášní. Navenek to ale neprojevují. Průměr je nezajímá, jejich silná vůle z nich činí skutečné osobnosti. Mají šťastnou ruku ve finančních záležitostech. Jejich život ale není jednoduchý, cesta k úspěchu je lemovaná těžkou prací a překážek i zklamání. Osmičky si nerady připouštějí vlastní city. Mnozí s nimi těžko vycházejí, protože jednou jsou laskaví, jindy odmítaví. Nejlepší den je sobota.

     

     

     

  • 10.

    Číslo 9: Narození 9., 18. nebo 27. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Hlavní planetou je Mars, kterému vládne Beran a Štír. Mars je zástupcem mužského principu, je bojovný a rozhodný. Je také plný energie a impulzů. Devítky jsou soucitné a mají mnohostranné nadání. Rády získávají nové zážitky. Jsou odvážné a odhodlané, ale taky ochotné pomoci. V manželství a přátelství zažívají náklonnost. V každém zaměstnání je obvykle velmi uznávají. Mají v sobě taky zájem o spiritualitu. V dětství mívají hodně problémů, což v nich vyvolává sklony k prchlivosti či netaktnosti. Jsou taky velmi kritické a náročné. Nejlepší den je pro ně úterý.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz