Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Velký horoskop na květen: Ryby i Panny, pozor na podvodníky v lásce! Která znamení budou úspěšná?

/
  • Co vás čeká v květnu?
    Co vás čeká v květnu? (istockphoto.com)
    27. dubna 2021 ● 06:00

    Pro která znamení bude pátý měsíc nového roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc květen. 

  • 1.

    Beran

    Beran

    Květnový rozjezd je znát na vnitřním uspořádání Beranů. Ve svém nitru nejste pevně zakotvení, snadno se necháte rozhodit jakoukoliv změnou nebo komplikací. Navzdory Marsu, který je po celý měsíc v nepříjemné kvadratuře, získáte po 4. 5. nadhled. Nenecháte si nic líbit, s nepřízní osudu se perete jako skuteční dravci. Od 9. 5. se vám začne dařit také na poli lásky. Nový objev vám docela vyhovuje!

     

    Zajímá vás nejen budoucnost, ale i tajemství snů? Podívejte se na video!

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Milí Býci, v pátém měsíci roku se díky kněžce lásky dočkáte příjemného oživení programu. Do 8. května se nebraňte randění. Prim hrají protějšky, s nimiž se znáte už delší dobu. Teprve teď v nich vidíte perspektivní známost. Ani v další májové dekádě se ale zájem opačného pohlaví nesníží. Také pracovní sféra hlásí úrodnou půdu. Do poloviny měsíce se však musíte vypořádat s náladovým nadřízeným.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Ačkoliv vstupujete do náročnějšího měsíce, díky optimistickému naladění si poradíte s každou komplikací. Milostné záležitosti ovlivňuje postavení Venuše s Neptunem. Necháte se snadno unést lichotivými slovy a teprve za nějakou dobu si uvědomíte, že dotyčný není nic pro vás. Na pracovišti zapisujte všechny důležité termíny a informace. I když se něco nepodaří, snažíte se to dát rychle do pořádku.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Máchův máj slibuje zrozencům Raka pohádkový průběh plný emocí. Singles by měli mít oči na stopkách kolem 12. května, to Venuše slibuje inspirativní známost. Také v pracovní sféře se můžete posunout na vyšší příčku. Dík prosperujícímu Jupiteru můžete pomýšlet na vyšší plat i lepší pracovní pozici. Ve finančních záležitostech raději neriskujte. Tentokrát byste mohli přijít o vše, co vsadíte do hry.

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Hlavním tématem nadcházejícího měsíce jsou vztahy. Neutěšený citový život vám nedovoluje zakotvit v přístavu trvalého partnerství. Od 9. května se situace zlepšuje, rozumíte srdci a dopřáváte mu, po čem prahne. Také pracovní sféra hlásí zlepšení. Dáváte si záležet, aby odvedená práce byla dokonalá od A do Z. Pokud hledáte náplň volného času, okolo 13. května se vám podaří objevit ideální koníček.

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Květen začne díky kněžce lásky velmi příjemně. Dopřává lásku plnými hrstmi, ale její štědrost se po 9. máji rozplyne. Singles vloží naději do špatného protějšku, jehož životní priority se s těmi jejich dost rozdělují. Zatímco tedy vy hledáte pevný bod, váš nový objev je spíš do větru. Na pracovišti si dejte pozor na rychlé vyčerpání. Kladete na sebe vysoké nároky, proto se vám nedaří podle představ.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Ani v dalším měsíci roku si neodpočinete. Pracovní kolotoč se vám začíná zajídat, ale nadřízení na vás kladou stále větší a větší nároky. Od 4. 5. vám naštěstí přeje Merkur, který tříbí myšlenkové pochody i koncentraci. Na lásku si musíte počkat do druhé dekády, v níž konečně potkáte zajímavý protějšek. Kromě milostného spojení se bude dařit i novému přátelství. Z koníčků preferujte osobní rozvoj.

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Milí Štíři, květnová konstelace vám umožní sáhnout po hvězdách. Profitujete z příjemného trigonu Marsu, díky němuž vám nechybí ambice ani zdravá sebedůvěra. Tento velikán se stará také o přísun inspirace v pracovní sféře. Nejúspěšnější dny nastávají kolem 17. května, kdy se dokonce rýsuje i nemalé obohacení! V polovině měsíce vás může štědře odměnit také kněžka lásky. Okouzlí vás usměvavá osůbka.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Květen začne zhurta, takže budete muset zapojit všechny síly, abyste s ním udrželi krok. V pracovní oblasti je třeba vynaložit větší úsilí, nadřízení dokonce vyhrožují snížením mzdy. S financemi bude kříž v půli měsíce, kdy byste mohli přehlédnout jeden důležitý detail. Pozor, ať někomu nesednete na lep! Ani láska není bez poskvrny. Učíte se toleranci a pochopení ve vztahu. Všechno má svůj význam!

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Vývoj tohoto měsíce leží z velké části ve vašich rukou, respektive hlavě. Nepříjemná opozice Marsu ovlivňuje pracovní vztahy. Nenecháte si nic líbit a bohužel nešetříte upřímností. Hlavně v polovině května je proto na pracovišti třeskutá atmosféra. Ve hře je dokonce i vaše pracovní místo! Na lásku si najděte čas hned v první dekádě. Výborné budou přátelské vazby, které vám vytrhnou trn z paty.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    První máj ještě nebude taková romantika, jakou si představujete, ale s přibývajícím měsícem se šance na lásku zvyšují. Venušin trigon slibuje po 9. květnu seznámení s charismatickým člověkem. Expanduje také kariéra! Úspěch se vám doslova lepí na paty a můžete pomýšlet i na příjemné finanční přilepšení. Není divu, že vás po většinu měsíce provází optimistické myšlení. Důvodů k radosti je spousta.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Náročný start měsíce vyburcuje Ryby k tomu, aby se nevzdaly při prvním neúspěchu. Na pracovišti se snažíte všechny problémy řešit, jakmile vystrčí růžky. Případné chyby okamžitě odstraníte, což neunikne náročným nadřízeným. S financemi zacházejte opatrně. Rizikové jsou půjčky i nákladnější investice. Singles v květnu vsadí na špatného koně. Naštěstí si omyl brzy uvědomí a rozchod je ani nebude mrzet.

     

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz