Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kdo ze zvěrokruhu je největší hrubián? Těchto šest si nebere servítky

/
  • (iStock)
    24. února 2021 ● 06:00

    Být drzý je lepší než být falešný, to je zřejmě pravidlo mnoha lidí, kteří se raději chovají hrubě, než aby se přetvařovali. Ovšem někdy je drzost a hrubost pro druhé nepříjemná. Zvláště pokud se tak chová například prodejce či někdo, kdo komunikuje se zákazníky z očí do očí. Někdy to je ale obráceně, hrubě se chovají zákazníci. Vydržet a chovat se slušně, to je oříšek!

    Někteří lidé jsou hrubí, ale uvnitř jsou to vlastně dobráci, kteří se jen nedokážou ovládat. Která znamení zvěrokruhu patří k drzounům a hrubiánům?

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran

    Kvůli své impulzivní povaze občas vybuchnete a chováte se hrubě. I když to tak vlastně vůbec nemyslíte. Proto se vám moc nelíbí, když vás druzí označují za hrubého člověka, ale v určitých situacích se tak prostě musíte chovat, abyste prokázali autoritu. Ke svým blízkým se chováte ovšem jako neškodný medvídek. Když ale věci nejdou podle plánu nebo podle toho, jak si umanete, nebojíte se lidem (zvláště těm cizím) ukázat, jak jste ostří.

     

  • 2.

    Býk (20. dubna - 21. května)

    Býk

    Na první pohled vůbec nepůsobíte jako hrubý člověk. A ve skutečnosti se většinou chováte klidně a pozitivně. Svou hrubost umíte dobře skrývat, je to vaše tajná zbraň. Tu používáte pouze k tomu, abyste lidi, s nimiž se musíte dohadovat, dostali na správné místo. Pokud se někdo pokusí jakýmkoli způsobem podkopat vaši autoritu, můžete se chovat hrubě, ale vzápětí se kvůli tomu budete cítit mizerně. Ale žádné obavy, každý zná vaši tvrdohlavost. Vážíte si lidí, kteří souhlasí s vašimi názory, ale nedokážete se chovat diplomaticky k těm, kteří vám oponují. To jste pak drzí a neomalení.

  • 3.

    Kozoroh (22. prosince - 20. ledna)

    Kozoroh

    Kozorozi nemůžou tolerovat lidi, kteří nemají odvahu ukázat světu své autentické já. Rádi se obklopujete pouze opravdovými a důvěryhodnými lidmi. Falešné lidi pak jednoduše ignorujete nebo znehodnocujete jejich přítomnost. Vzhledem k tomu, že si myslíte, že máte vždycky pravdu, bývá váš přístup k ostatním často povýšený a arogantní, nezřídka hrubý. Neumíte moc vidět svět očima druhých a často ty, kteří jsou odlišní, označíte hrubě za tupé.

     

  • 4.

    Vodnář (21. ledna - 18. února)

    Vodnář

    Vaše hrubost vychází z vaší vnitřní víry, že jste lepší než ostatní! I když obdivujeme vaše sebevědomí, vaše hrubé chování může být zraňující a mnoha lidem ublížit. Pokud někdo poukazuje na to, že jste snobští, odpovíte sarkastickým poděkováním. Jestli se ale někdo chová hrubě k vám samotným, pošlete ho do patřičných mezí. Jinak se spíše snažíte vyhýbat se lidem s nekontrolovatelnými emočními výbuchy, protože nenávidíte dramata.

  • 5.

    Střelec (22. listopadu - 19. prosince)

    Střelec

    Rozhodli jste se žít život svým vlastním způsobem, a proto máte nulovou toleranci k lidem, kteří se vám do života snaží jakýmkoli způsobem zasahovat. Nejdřív se sice snažíte o slušné zacházení, ale když nepřestávají a pořád vás atakují svými připomínkami, projeví se vaše hrubší stránka. Není tajemstvím, že vaše úroveň trpělivosti je kriticky nízká. Jakmile vybuchnete, může se z vás stát hrubián největšího kalibru. Potom už všichni kolem pochopí, že s vámi si není radno zahrávat.

     

  • 6.

    Štír (23. října - 22. listopadu)

    Štír

    Jste upřímní, a co máte na mysli, to máte taky na jazyku. To je bezpochyby obdivuhodná vlastnost. Ovšem má to někdy problém: používáte to také často jako záminku k tomu, abyste byli hrubí a neomalení. Jste typem člověka, který věří, že „poctivost je nejlepší politika“, ale používáte ji někdy jako výmluvu, abyste byli urážliví a hrubí. Než otevřete pusu, prosím raději se chvíli zamyslete a pak teprve mluvte. Ten druhý nemusí být připraven na vaše brutálně upřímné poznámky. Jiný názor se dá vyjádřit i uctivě!

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz