Beran

Berany čeká krásné léto. Budou se seznamovat s novými lidmi a neustále budou vyhledávat nějaké aktivity a nové činnosti. A určitě si jich v létě někdo všimne.

Býk

Býky čeká v létě hodně práce, přestože i oni se budou chtít bavit. Hlavním tématem je pro ně ale práce. Během léta je taky potká nějaká zajímavá pracovní příležitost.

Blíženci

Blíženci ve svém životě řeší nový způsob fungování a měli by vědět, že se něco v jejich životě stane. Buď někdo přibyl, nebo přibude, a čeká je tedy nová zodpovědnost. Budou muset hodně přemýšlet, jak svůj život zorganizovat.

Rak

Raci by se měli v létě soustředit na ekonomiku a peníze. Je zapotřebí do něčeho investovat. Chcete-li kupovat půdu nebo pozemek, během léta se dobře rozhlížejte, protože se může vyskytnout nějaká výhodná koupě. Každopádně budou Raci řešit v létě finance.

Lev

Lvi budou podepisovat nové smlouvy nebo si budou dohadovat nové podmínky, aby se cítili dobře a vyhovovalo jim to. Jednou z věcí, které by mohli řešit, je žádost o vyšší mzdu.

Panna

Panny pracují delší dobu na zlepšování svého jídelníčku. V tom budou pokračovat i v létě. Hodně času budou trávit na zahradě a budou všem rády ukazovat, jak se jim v jejich pěstitelském úsilí daří.

Váhy

Váhy budou mít letošní léto o lásce. Vztahy pro ně budou důležité. Zadané Váhy svoje vztahy upevní, nezadané mohou někoho potkat. Tak se dobře rozhlížejte.

Štír

I pro Štíry budou důležité partnerské vztahy, ale budou mít vše spojené s bydlením. V létě budou hodně přemýšlet o tom, zda bydlí podle svých představ nebo jaké kroky k novému bydlení musí udělat.

Střelec

Střelci budou hodně přemýšlet o tom, jakým způsobem by měli trávit čas se svou rodinou. Zjistí, že důležité je dělat vše společně. Mimo jiné je čeká hodně cestování.

Kozoroh

Kozorozi budou v létě hodně komunikovat o investicích a budou je zajímat peníze. Budou taky přemýšlet o tom, zda ve svém zaměstnání vydělávají tolik, kolik potřebují.

Vodnář

Vodnářům se v létě budou měnit jejich životy a čeká je nějaké zásadní rozhodnutí či nové kroky. Potkají nové lidi a to je možná přiměje k velkým životním změnám.

Ryby

Ryby budou v létě přemýšlet a rekapitulovat. Uvědomí si, jaké situace už nechtějí prožívat, a na těch začnou pracovat. V létě by měly hlavně meditovat, odpočívat, opalovat se, plavat a slunit se.