Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo ze zvěrokruhu má magickou osobnost, která každého přitáhne jako magnet?

/
  • (iStock)
    28. prosince 2020 ● 06:00

    Existují lidé, kteří k sobě bez námahy přitahují ostatní kvůli své zářící osobnosti nebo jedinečnému charismatu. Někteří se doslova narodili s magnetickou osobností, zatímco jiní musí tvrdě pracovat na tom, aby se jim aspoň trošku přiblížili.

    Které znamení zvěrokruhu má ten dar přitáhnout k sobě ostatní? Kdo má doslova magickou osobnost, která funguje jako magnet? Je to těchto šest.

  • 1.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby mají přirozenou schopnost předávat ostatním pocit bezpečí. Jejich vřelá osobnost vyzařuje jasně jako slunce, což automaticky způsobuje, že je mají ostatní lidé rádi a hledají u nich pozornost, přátelství a lásku. Inspirují také ostatní lidi, aby byli loajální a oddaní tomu, co od života očekávají.

     

     

  • 2.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi jsou jedním z nejpopulárnějších znamení zvěrokruhu. Jejich osobnost okamžitě přitahuje ostatní lidi, kteří touží být jejich přáteli nebo partnery. Jsou velmi charismatičtí a tato kvalita se odráží i v jejich práci. Pokud se rozhodnou, mohou vyhrát cokoli, protože jsou rozkošní. Jen jsou někdy trochu víc diktátorští.

  • 3.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu se rodí s charismatickou a magnetickou osobností. Jsou zábavní a vzrušující. Mají neutuchající smysl pro dobrodružství, který nutí všechny kolem nich, aby se chovali podobně a vydali se stejnou cestou. Vždy mají ty nejlepší nápady a nikdy se s nimi nenudíte.

     

  • 4.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Jejich laskavá povaha jim umožňuje kdykoli někomu pomoct, ale taky někomu udělat radost. Jejich klidné a vyrovnané chování vyvolává v ostatních pozitivní emoce a vyzývá je taky, aby byli i oni k ostatním laskaví. Mají také silnou autoritu, která dává každému jistotu, že mohou být v bezpečí, protože Váhy si dovedou poradit i v situaci, kdy se něco zhorší nebo pokazí.

  • 5.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Berani jsou nádherní a okouzlující a vydávají ze sebe do všech stran nakažlivou energii, která k nim přitahuje ostatní. Jsou také chytří a zajímaví. Pokud však zatoužíte se od nich trochu odtáhnout, pravděpodobně to skoro nepůjde, protože i oni se rádi drží co nejtěsněji.

     

  • 6.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Střelci jsou extrémně kreativní, a proto se snaží ostatní lidé být v jejich blízkosti, aby od nich načerpali nějaké nové neotřelé nápady. Střelci jsou ochotni podělit se o své myšlenky i pocity s ostatními a dát jim šanci je využít v jejich prospěch. Společnost Střelců dává ostatním záruku, že tu budou vždy, když bude zapotřebí, ať se děje cokoli.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Lea

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz