Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tyto ženy nestárnou! Které znamení zvěrokruhu je s věkem krásnější?

/
  • (iStock)
    28. listopadu 2020 ● 06:00

    Některé ženy mají štěstí a zdá se, že přibývající věk s nimi nic nedělá a vypadají snad ještě mladší a krásnější než ve dvaceti. Jiné ztrácejí na kráse velmi brzo, tyhle vzkvétají a vrásky jim přidávají na atraktivitě. Kdo k nim patří? A proč?

    Možná k nim patříte a vzpomínáte na to, jak se vám v osmnácti smáli, protože jste vypadala jako ošklivé káčátko. Teď je vám přes třicet nebo i čtyřicet a víc, a všichni naopak říkají, jak jste okouzlující, a nemůžou se vynadívat. Astrologové považují následující čtyři znamení zvěrokruhu za ta, která vypadají lépe, když jsou starší.

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Ženy Blíženkyně stárnou pomalu a skoro to na nich není vidět. Zatímco jejich vrstevnice dělají plány o tom, jaké budou babičky, Blíženkyně jsou bezstarostné a často se chovají jako děti. Svým vlastním dětem stačí a rády se učí pořád něco nového, takže i díky tomu nezestárnou. Čím jsou starší, tím jsou zajímavější, ztrácejí neohrabanost v pohybech a nevinnost v očích. Jsou elegantní a ušlechtilé a jejich ženskost vzkvétá s každým rokem.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Lilia Khousnoutdinova: Žena je bohyní, když má odvahu být svá • Adam Balažovič/BPŽ

  • 2.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Ženy ve znamení Raka jsou od přírody ženské, půvabné a atraktivní. Často jsou však příliš plaché, aby to ukázaly i navenek, protože v dospívání mívají spoustu problémů se sebedůvěrou a stahují se do sebe. Proto se těmto ženám začíná dařit mnohem později, obvykle když dosáhnou čtyřicítky. To už vědí, co to sebeláska je, a jakmile se začnou mít rády, dosáhnou vnitřní harmonie, která z nich bude jen zářit. Muže přitahují svým šarmem, sofistikovaností a vnitřní rovnováhou. Často se stává, že se provdají za muže, který je mnohem mladší.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak se měnila ženská móda v posledních 100 letech • Glamour magazine

  • 3.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Typická mladá Panna je průměrná nenápadná myška, která si neuvědomuje, jak je krásná a atraktivní. Nosí nadměrné oblečení, vyhýbá se botám na vysokém podpatku a ani se nesnaží přimět muže, aby se za ní podívali. Teprve po letech se v ní probouzí její ženskost a ona si uvědomuje sílu krásy, která z ní vyzařuje i navenek. Tehdy se Panna stane skutečnou královnou srdcí všech mužů. Dokáže si udržet svoji krásu a mladistvý vzhled spoustu let a vypadá, jako by nad ní čas ztratil veškerou moc.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Červená rtěnka: Jak ji snadno nanést pomocí štětečku • Brigita Zemen/BPŽ

  • 4.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Beranice jsou dobrodružné a sebevědomé. Mají odvahu a snadno překonávají své vnitřní obavy (na rozdíl třeba od Panen). Čím jsou ženy narozené ve znamení Berana starší, tím jsou sice klidnější, ale jejich divoká jiskra v nich zůstává. Dokonce i ve stáří milují vzrušující život, po němž vždy toužily. Proto jsou atraktivní i v pozdním věku. S přibývajícím věkem se stávají otevřenější a upřímnější, dokonce i samy k sobě. To je činí velmi přitažlivými.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Jak se měnily svatební účesy v průběhu let? • youtube.com_Allure/BPŽ

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz