Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejpřitažlivější znamení zvěrokruhu. Kterých pět působí jako magnet?

/
  • (iStock)
    10. března 2024 ● 06:00

    Nemusí být nejkrásnější, ale jakmile vstoupí do místnosti, všechny hlavy se za nimi otočí. Jsou to lidé, kteří přitahují pozornost bez ohledu na to, co dělají. Aniž by se vůbec snažili, získají díky svému charisma téměř každého, na koho se jen zběžně podívají.

    Jak je možné, že mají takové kouzlo? Podle astrologů za to může možná sluneční znamení, v němž se narodili. Těchto pět znamení patří k nejpřitažlivějším ve zvěrokruhu, od sympatických až po naprosto okouzlující.

  • 1.

    Lev

    lev

    Není divu, že mezi nejpřitažlivější znamení patří právě Lvi. Jsou okouzlující a dokážou k sobě přilákat potenciální partnery, aniž by hnuli prstem. Je to díky jejich dominantní osobnosti. „Jejich energie a nadšení jsou velmi atraktivní a žádoucí vlastnosti v každém vztahu,“ říká astroložka Joanne Lara. Toto sebevědomé znamení miluje být středem pozornosti, ale přesto ve vás nevyvolá pocit, že jste ve stínu. Jejich nadšení je nakažlivé. Tihle ohniví králové a královny vyzařující teplo jsou oddaní lidem, což je činí ještě přitažlivějšími.

     

  • 2.

    Beran

    beran

    Vášniví a divocí Berani jsou neuvěřitelně odhodlaní dostat to, co i koho, chtějí. Tato jejich intenzita, s kterou vstupují do vztahů, je činí neodolatelnými a absolutně přitažlivými. Jako první znamení zvěrokruhu mají Berani vrozené vůdčí vlastnosti, které je vedou k tomu, že zůstávají na výsluní. Beran vás uchvátí, ale pozor, mohl by se obrátit proti vám, pokud jim vždy nedáte přesně to, co chce.

     

     

     

  • 3.

    Býk

    býk

    Býci jsou známí tím, že jsou vůdci ve všech vztazích, což z nich dělá solidní partnery. Ovšem magnetem jsou i pro kolegy a přátele. Jsou to loajální, ale velmi štědří lidé, kteří milují rozmazlování svých blízkých. Astroložka Mica Simone se domnívá, že Býci jsou okouzlující, protože jim „vládne planeta krásy“, a díky tomu jsou fyzicky atraktivní a nezapomenutelní. Toto znamení je také vysoce smyslné, takže Býci přesně vědí, jak zaujmout obdivovatele svými podmanivými způsoby.

     

  • 4.

    Váhy

    váhy

    Tomuto citlivému znamení se daří nejlépe, když jeho zrozenci žijí ve zdravém a vyváženém vztahu.  Váhy milují mír a harmonii, proto jsou také velmi citlivé na emoce ostatních lidí. Tito přirození mírotvorci tu pro vás budou vždy, když budete potřebovat pomoc nebo podporu, ale budou tu také, pokud nastane čas probrat vážné problémy. Váhy jsou často vynalézavé a smyslné, ale často vám tuhle svou stránku neukážou, dokud je opravdu nepoznáte.

     

     

  • 5.

    Štír

    štír

    Štíři si udržují atmosféru tajemna a mají smyslnou energii, která ostatní přitahuje. Astroložka Joanne Lara to připisuje jejich „intenzivní temné stránce“, která zaručuje, že téměř vždy na sto procent zatřesou vaším světem. A stačí se jen podívat na známé osobnosti, mezi  Štíry patří například Julia Roberts, Leonardo DiCaprio nebo Ryan Gosling, a přitažlivost z nich jen srší. Štíři jsou mistři v umění svádění a lidé dost často vyhledávají vztahy se Štíry ze zvědavosti, protože jsou nechvalně známí svou vášní. Jejich magnetická energie a přitažlivost přivádí lidi k šílenství.

     

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz