Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

5 největších bordelářů a chaotiků z celého horoskopu: Kdo nesnáší srovnané komínky ve skříni?

/
  • 5 největších bordelářů a chaotiků z celého horoskopu:  Kdo nesnáší srovnané komínky ve skříni?
    5 největších bordelářů a chaotiků z celého horoskopu: Kdo nesnáší srovnané komínky ve skříni? (istockphoto.com)
    16. března 2024 ● 06:00

    Pokud patříte mezi ty osobnosti, které mají rády ve všem systém a řád, dokonalou souměrnost, pořádek ve věcech a na nejvyšší míru vás rozčiluje chaos, raději dál nečtěte. Anebo naopak ano, možná lépe pochopíte ty, kteří to takhle nemají. Když se zaměříme na jednotlivá znamení zvěrokruhu odpovídající určitým typům osobnosti, jsou ta, která opravdu nemají cit pro systém a jsou zvyklí přežívat ve všudypřítomném chaosu. Ovšem pozor, chaos ještě neznamená nepořádek! Kdo to má jinak a která znamení nejvíce nesnáší urovnané komínky ve skříni a vyloženě čistý stůl?

  • 1.

    Beran

    Znamení zvěrokruhu, která jednou zbohatnou
    Znamení Berana je velmi rychlé, prudké, impulzivní. Takže Berani moc nepromýšlejí a rozhodují se poměrně spontánně. Nevadí jim, že doma nestihli uklidit, když přijde podnět nebo zajímavá nabídka, popadnou bundu z věšáku a jsou v tahu. Chaos jim vůbec nevadí, umí přežít v jakýchkoli podmínkách, snadno se přizpůsobují, rádi přijímají nové výzvy bez ohledu na systém, řád a pořádek. Pohybovat se plynule v chaosu je jim mnohem více vlastní, než setrvávat v systému, řádu a nastavených pravidlech, která Berana omezují v jeho přirozenosti. U Berana doma najdete poházené věci bez ladu a skladu, moc jich ani obvykle nemívá, ideální je pro něj to, co si s sebou dokáže odnést na zádech. Není to typ, který by něco skladoval a urovnával.

     

    Na co mají talent jednotlivá znamení zvěrokruhu? To se dozvíte ve videu:

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

     

  • 2.

    Blíženci

    Znamení zvěrokruhu, které mají sklony k přibírání
    U Blíženců je jasné, že pro ně je jakékoliv chaotické prostředí druhým domovem. Ovládají multitasking a nevadí jim zaměřovat pozornost na více věcí najednou, proto jim jistá neuspořádanost naprosto vyhovuje. U nich doma najdete spoustu poházených věcí, avšak oni sami se v tom všem dokonale vyznají. Určitě nejsou typy, pro něž existuje jediná možnost: mít vzorný pořádek na svém pracovním stole, anebo komínky úhledně složeného a vyžehleného prádla ve skříni. To, že jim vyhovuje chaos ale neznamená, že by jim souběžně nevadila špína a vyloženě nepořádek typu poházených odpadků po pokoji, ale samozřejmě i toto se v některých případech může stát.

     

  • 3.

    Váhy

    Znamení zvěrokruhu
    Váhy jsou stejně jako Blíženci vzdušné znamení, které dává přednost náhlým impulzům, intuici a svobodně se projevujícím myšlenkám. Sešněrovanost nějakého řádu a systému Vahám moc nevyhovuje, proto umí proplouvat chaosem, a to s naprostou a nenucenou elegancí. Pravdou však je, že u nich musí být dosaženo určitého souladu a harmonie, protože mají vysoce estetické cítění a smysl pro detail. Na základě jejich výrazného uměleckého vkusu je nutné zachování pořádku, čistoty a určitého souladu i ve zdánlivě chaotickém a volnomyšlenkářském uspořádání bytu, pracovního stolu či čehokoliv jiného. Váhy totiž rozhodně věří tomu, že i v chaosu existuje řád.

     

  • 4.

    Střelec

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky
    Střelec nepotřebuje mít kolem sebe vnější dokonalost, neboť věří v dokonalost vnitřní, tu duševní či duchovní. V rámci své filozofie se klidně zaměří na feng-šuej nebo jiný zajímavý systém, ale nebrání se tomu impulzivně žít, mluvit, rozhodovat se či se pohybovat v chaosu bez jakékoli výrazné újmy. Je to poměrně flexibilní dobrodruh, i když svérázný, někdy introvertní a filozoficky založený. Ale bordelář umí být neskutečný, moc mu nezáleží na tom, jak to u něj doma vypadá, nejraději je stejně někde na horách nebo ve společnosti.

     

  • 5.

    Vodnář

    Co platí na jednotlivá znamení zvěrokruhu při hubnutí?
    U Vodnáře jakožto progresivního vzdušného znamení se rozhodně dá předpokládat jistý sklon k chaosu a neochotě srovnávat si věci do komínků. Vodnáři jsou totálně rozlítaní, milují chaos a nepořádek, vyznávají duchovní hodnoty a pořádek doma je až tak nezajímá. Dokážou se snadno přizpůsobit chaotickým podmínkám, jsou velmi flexibilní a rádi přijímají výzvy. Není pravda, že by si libovali ve špíně a nepohodlí, mají rádi svůj luxus a pohodu, ale chaos jako takový je jim mnohem bližší než řád, plánování, systém a uspořádání věcí podle tradičních pravidel. Vodnáři si totiž nejraději vytvářejí pravidla svá a jsou neuvěřitelně kreativní. Pokud nestihnou doma uklidit, nic si z toho nedělají a překvapit vás u nich nemůže ani zvláštní systém uspořádání věcí. Nebojte se, oni se v tom však vyznají.

     

Autor: Taťána Kročková

Klíčová
slova

astročlánky astrologie

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz