Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dětinové horoskopu: Znamení, která nikdy nedospějí

/
  • V duši zůstávají dětmi...
    V duši zůstávají dětmi... (profimedia)
    22. listopadu 2022 ● 00:00

    Lidé s dospíváním často ztrácejí svou nevinnou zvědavost, čistotu, ale taky rozmazlenost a lehkomyslnost, ale některá hvězdná znamení si tyto vlastnost dokážu udržet po celý život.

  • 1.

    Beran

    ...
    Obvykle považujeme Berany za ranaře, oni si však zachovávají dětskou zvědavost a nevinnost, ovšem taky impulzivitu a určitou dětinskost, když narazí na překážky.Vztekají se i z malicherných důvodů.

  • 2.

    Býk

    ...
    Jsou to často zbožní lidé, kteří mají silný smysl pro spravedlnost a nacházejí radost v maličkostech. Většina Býků vyznává koncept karmy a snaží se ze všech sil pomáhat zcela cizím lidem.  Bývají ale poněkud nezralí, když jsou podráždění, a chovají se jako rozmazlené děti.

  • 3.

    Vodnář

    ...
    Vodnář je vzdušné znamení a vzdušná znamení mají tendenci obviňovat se, když dojde ke katastrofě. Považují se za mučedníky a někdy hledají omluvu v chybách druhých. Jejich mírná povaha způsobuje, že jsou považováni za nevinné děti, ale postupně odhalují svou nezralost, když lidi popichují a vyvolávají hádky.

  • 4.

    Blíženci

    ...
    Kdyby se mohla naplnit představa Blíženců o dokonalém světě, bylo by to místo, kde spolu lidé vycházejí a kde není hlad ani chudoba. To je zvláštní, protože ne každý si dokáže uchovat naivní víru celý život, ale Blíženci odmítají dospělý cynismus.

  • 5.

    Ryby

    ...
    Úvahy po krutosti světa je děsí a vyvádějí z míry. Ryby jsou neuvěřitelně laskaví jedinci, kteří čerpají velkou útěchu ze svého požehnaného dětství a často se vracejí ke vzpomínkám na dětství. Právě fixace na dětství je důvod, proč jsou pořád považovány za nezralé, nedospělé a nevhodné pro praktický život.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz