Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Když jim zhatíte plány, zničí vás: Gangsteři horoskopu

/
  • Tahle čtyři znamení mohou být při konfliktu nebezpečná.
    Tahle čtyři znamení mohou být při konfliktu nebezpečná. (profimedia.cz)
    27. června 2022 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří neodpouštějí a spory řeší extrémními prostředky.  Zlá slova, rány, vydírání, to některým není cizí a nic jiného, než své vítězství neuznávají. Pokud nejste ze stejného těsta, raději se do sporů s nimi nepouštějte.

  • 1.

    Beran

    ...
    Jedním z nejagresivnějších znamení zvěrokruhu je Beran. Jsou impulzivní, navíc snadno propadnou frustraci, takže není divu, že se snadno dostanou do afektu. Nikdy v sobě věci nedrží, řeší je hned a často sáhnou k verbálnímu i fyzickému násilí.  Od nekonečných hádek až po rány pěstí - lidé v tomto znamení zvěrokruhu vám mohou ublížit slovně i fyzicky, protože mají jen velmi málo trpělivosti.

  • 2.

    Býk

    ...
    Ačkoli jsou Býci agresivní a nekompromisní, nikdy vám neublíží, dokud si nezačnete! Ale jakmile je provokujete nebo s nimi nesouhlasíte, narazíte. Obvykle zpočátku diskutují s klidem, ale nakonec vybuchnou. Navíc jen neradi uznávají svou chybu a raději se snaží vinit protivníka. Pokud nepatříte k odolným, čelí se jim těžko.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Blíženci nemají rádi kritiku, takže se s nimi dostanete do konfliktu snadno. Nejdřív je to spíš hádka, postupem času se vás ale mohou snažit vydírat, nebo děsit.  Kromě toho jsou Blíženci strašně nepředvídatelní, protože jejich jednání závisí na jejich náladě, a proto je náročné odhadnout jejich další kroky.

  • 4.

    Rak

    ...
    Při zahrávání si s Rakem si dávejte zvláštní pozor, protože cokoli může ranit dno jeho srdce. Obecně jsou klidní a emočně inteligentní, ale neustoupí, pokud je urazíte. Dokonce mohou dlouho uchovávat staré zášti a hádky a mohou udělat jakýkoli podlý krok, aby vás terorizovali.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz