Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podrazáci horoskopu: 4 znamení, která vám vrazí kudlu do zad

/
  • Nenechají na vás nit suchou...
    Nenechají na vás nit suchou... (profimedia)
    7. června 2022 ● 06:00

    Setkali jste se někdy s člověkem, který se na vás tváří nesmírně mile, ale jakmile se k němu otočíte zády, zvednou stavidla zášti? Některá znamení k tomu mají sklon.

  • 1.

    Blíženci

    ...
    Blíženci jsou jedním z nejfalešnějších znamení zvěrokruhu. Na první pohled vypadají docela přátelsky a vstřícně, ale za zády jsou to ty nejtoxičtější a nejpodrazáčtější bytosti, které prostě zbožňují šíření pomluv a drbů.  Dokážou z vás ale snadno vylákat vaše tajemství, když se na vás podívají štěněčíma očima. Mějte se na pozoru.

  • 2.

    Štír

    ...
    Štírům se nedá nikdy věřit, protože své záměry tají a jsou mistry v předstírání.  Mluví na vás sladce a nevinně a nutí vás věřit, že jim na vás skutečně záleží. Jakmile jim však uvěříte, dokážou vás i tlačit a vydírat tím, co o vás vědí. Dbejte na to, abyste Štíra nikdy nenaštvali, a snažte se s nimi hrát na jistotu.

  • 3.

    Střelec


    ...
    Lidé s tímto znamením zvěrokruhu nemají rádi konfrontaci. Neodpovídají vám, nikdy vám nic nedají jasně najevo, nikdy vám neotevřou své srdce: to vše jen proto, aby si ušetřili jakékoliv hádky a drama. Chtějí se vyhnout konfliktům, a to z nich následně dělá naprosto falešné lidi. Jsou to lidé, kteří se snaží zalíbit všem a věří, že lidem skládají falešné komplimenty jen proto, aby si u nich udělali „oko“. Jakmile se jim něčí vibrace nelíbí, stává se z nich čiré zlo.

  • 4.

    Ryby

    ...
    Lidé narození v Rybách jsou pasivně agresivní. Jejich špatný přístup závisí na jejich náladě. Jsou dobří v manipulaci a jejich občasná arogance se vám tak vykouří z hlavy. Důvodem jejich falešnosti je to, že nedokážou kritizovat lidi na potkání, a tak předstírají, že mají rádi věci, které ve skrytu duše nenávidí. Jejich neschopnost říkat pravdu do očí z nich dělá podrazáky.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz