Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Důvěřivci zvěrokruhu. Těchto pět znamení uvěří úplně všemu, co jim nakukáte

/
  • (iStock)
    18. listopadu 2022 ● 06:00

    Důvěřovat je sice fajn, ale někdy je lepší si věci taky prověřit než slepě věřit všemu, co vám kdokoli řekne. I když vidět v druhých to nejlepší, je pozitivní vlastnost, někdy ale může člověk naletět, protože se nechá ošálit přetvářkou nebo lží.

    Jak je možné, že je někdo tak moc důvěřivý a skočí skoro na všechno, co uslyší? Možná je na vině i sluneční znamení, ve kterém se tito důvěřivci narodili. Kterých pět patří k těm nejvíc naivním až po hloupě netušícím důvěřivcům?

  • 1.

    Váhy

    váhy

    Znamení Vah je „posedlé harmonií, rovnováhou a řádem a udělá téměř cokoliv, aby udrželo mír, včetně obětování vlastních logických instinktů,“ vysvětluje astroložka Charlotte Kirsten. Jako nejpasivnější-agresivní znamení zvěrokruhu se nemohou Váhy ubránit nepříjemným pocitům při jakémkoliv utrpení. Přidejte k tomu jejich snahu o spravedlnost a vyjde vám, že tohle znamení se nechá s největší pravděpodobností napálit.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky na listopad: Koho potká v listopadu velká láska?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na listopad: Koho potká v listopadu velká láska? • Videohub

  • 2.

    Rak

    rak

    Citlivý vychovatel zvěrokruhu Rak má široké dětské srdce plné otevřenosti a upřímnosti, kterou druzí snadno zneužívají. „Není to tak, že by se Rak nechal tak snadno oklamat, spíše má tendenci vidět v lidech to nejlepší a věřit, že každý má dobré úmysly,“ říká Charlotte Kirsten. Tahle jejich povahová vlastnost vede k tomu, že často podají pomocnou ruku pochybnému známému, který je na oplátku podrazí.

     

     

  • 3.

    Střelec

    střelec

    Střelec je další znamení, které je spojeno s důvěřivostí. Přestože jsou to světoběžníci zvěrokruhu, „mají tendenci být trochu naivní, pokud jde o důvěru v cizí lidi,“ říká astroložka Kirsten. Vládne jim Jupiter, planeta hojnosti a příležitostí, takže není divu, že Střelec vidí potenciál v každém člověku, kterého potká. Pokud jim například průvodce řekne, že za příplatek uvidí speciální atrakci, kterou nikdo jiný neviděl, budou tomu z celého srdce věřit. Podle astroložky Lisy Barretta je kořenem jejich přílišné důvěřivosti silné přesvědčení. „Musí být velmi prozíraví a oddělovat fakta od fikce," varuje astroložka. To, že jim někdo řekne, že příspěvek jde na charitu, ještě neznamená, že to je pravda.

     

    VIDEO: Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim? • Videohub

  • 4.

    Beran

    beran

    Nikdo není impulzivnější než Beran, a to znamená, že často skočí do akce, aniž by předtím provedli svůj výzkum nebo získali veškeré potřebné informace. „Pokud jim někdo řekne, že mohou vydělat velké peníze tím, že něco udělají právě teď, Beran přispěchá na základě přehnaného příběhu o úspěchu někoho, koho ani nezná," vysvětluje Lisa Barretta. A není to jen podnikání, kde Beran slepě důvěřuje, neuvěřitelně přehnaně důvěřuje také v lásce. „Vládne mu ohnivý Mars, takže tohle přímočaré znamení se nebojí jít za tím, po čem jeho srdce touží, a to včetně lásky poseté červenými prapory.“ Varuje astroložka Kirsten. Místo toho, aby Berani tohle varování vyslyšeli, budou předstírat, že je nevidí a budou poslouchat jen to, co chtějí slyšet.

     

  • 5.

    Ryby

    ryby

    Ryby jsou považovány za nejdůvěřivější znamení zvěrokruhu. Tato bezstarostná povaha v reálu znamená, že jsou velcí snílci, vysoce kreativní a velmi intuitivní. „Člověk by si myslel, že ultravizionářské ryby budou schopny odhalit první známky podvodu, ale není tomu tak vždy," říká astroložka Charlotte Kirsten. „Rybám vládne zasněný Neptun, takže jsou od přírody idealistické a raději vidí v lidech to nejlepší, i když existují varovné signály, že něco není úplně v pořádku,“ dodává astroložka. Lisa Baretta tuhle vlastnost označuje jako „neptunovskou mlhu“. Říká, že mottem Ryb je slovo „věřím“, což může být na škodu. Když dostanou podivný email od někoho, kdo jim nabízí uspořádání výstavy jejich uměleckých děl, okamžitě si samy sebe začnou představovat jako dalšího Picassa – jen aby následně zjistily, že umělecká galerie vůbec neexistuje.

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz