Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejtoxičtější znamení horoskopu: Pomlouvači, závistníci, upíři...

/
  • Nepřejí druhým úspěch, ani pozornost
    Nepřejí druhým úspěch, ani pozornost (iStock)
    10. listopadu 2022 ● 09:37

    Sebestřednost, manipulace, negativismus a panovačnost jsou jen některé charakteristické rysy toxických lidí. A svým jednáním mají tendenci způsobit, že se jejich okolí cítí bezvýznamné.  Tady je šest nejtoxičtějších znamení zvěrokruhu, od mírně destruktivních až po energetické upíry.

  • 1.

    Štír

    ...
    Štíři mají často špatnou pověst, protože jsou odsuzující a chladní. Tomuto vodnímu znamení vládne Mars - planeta agrese - a nebojí se být nepříjemný. Na život se dívají cynicky, s mentalitou "sklenice je poloprázdná", která je u Štírů běžná. Mohou si často stěžovat, kazit náladu a svým poraženeckým postojem strhávat ostatní. Štírům však nestačí vidět na situaci jen to negativní. Mohou hledat chyby v plánech nebo nápadech druhé osoby ve snaze přimět ji k hádce. A u tohoto znamení neexistuje nic takového jako prostý nesouhlas: Pro Štíry je buď po jejich, nebo špatně.

  • 2.

    Vodnář

    ...
    Vodnáři jsou známí jako rebelové zvěrokruhu, což znamená, že se nebojí pocuchat ostatním peří. Vládne jim Uran - planeta spojená s outsidery - a Vodnáři si nedělají starosti s tím, jak zapůsobit na své okolí. Ve skutečnosti se zdá, že jim dělá radost otřásat společenskými situacemi, aby získali převahu. Rádi mluví nad ostatními, staví lidi do pozoru a jsou bojovní. Vodnář ví, že je chytrý, a udělá vše pro to, abyste to věděli i vy.

  • 3.

    Rak

    ...
    Raci jsou známí jako citlivé a emocionální osoby. To z nich dělá vynikající přátele, pokud jste na jejich straně. Existuje však i jejich temnější stránka, kterou skrývají pod povrchem. Zatímco jiná znamení se ke svým problémům staví přímo, Raci mají tendenci vyjadřovat se náladově, vztekle a pasivně agresivně. A pokud si myslíte, že je na to můžete upozornit, zamyslete se znovu. Společným znakem Raků je tendence hrát si na oběť při každé příležitosti.

  • 4.

    Kozoroh

    ...
    Kozorozi, známí jako odhodlaní a praktičtí, jsou jedním z nejpracovitějších znamení zvěrokruhu. Kozorozi jsou však stejně tvrdohlaví a citově chladní, když se jim nedaří. Toto ambiciózní znamení se nebojí přitlačit na pilu, aby se jejich protivníci cítili bezvýznamní. Dokážou být brutální a svými slovy vás sejmou, pokud cítí, že je zpochybňujete. Pokud tedy děláte něco špatně, Kozorozi vám to dají najevo. Jejich přehnaný pocit nadřazenosti může vést k arogantnímu chování a neschopnosti přiznat chybu.

  • 5.

    Beran

    ...
    Odvážní a drzí bouřliváci, když jste v blízkosti Berana, není o zábavu nouze. Večírek se však může zvrtnout, pokud toto znamení ucítí konkurenci. Berani jsou hrdí na to, že jsou nejlepší ve všem, co dělají. Toto divoké ohnivé znamení, jemuž vládne Mars, umí rychle říct ostré slovo, ale jen nerado se omlouvá. Od přátel, milenců a členů rodiny očekávají nehynoucí zbožňování. To znamená, že jim není cizí chvástání a mluvení nad ostatními, aby prosadili svou dominanci. Bez ohledu na to, v jaké situaci se nacházejí, chtějí mít Berani všechnu pozornost pro sebe. A pokud se někdy cítí nejistí ohledně svého postavení ve skupině, udělají cokoli, aby rovnováhu sil vychýlili zpět ve svůj prospěch.

  • 6.

    Střelec

    ...
    Ačkoli jsou Střelci šaramantní a zábavní, jsou notoricky nespolehlivými přáteli. Nečekejte, že vám pomohou se stěhováním nebo oslavou významné životní události: Střelci jsou velmi sobečtí v nakládání s časem. Pokud se náhodou objeví, bude to na jejich časové ose a postarají se o to, aby byli středem pozornosti. Žárlí, pokud je v centru pozornosti někdo jiný. Ať už tedy Střelci vyprávějí své příběhy o posledních cestách nebo o populárnějších přátelích, mají potřebu dokazovat, o kolik jsou zajímavější, talentovanější a víc cool než jejich okolí.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz