Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dávají přednost zvířatům před lidmi: Jde o tato čtyři znamení

/
  • Čím víc poznávám lidi, tím víc miluju zvířata.
    Čím víc poznávám lidi, tím víc miluju zvířata. (istock.cz)
    15. června 2022 ● 16:11

    Mít kolem sebe společnost nějakého toho chlupáče je pro některé lidi opravdu čiré blaho. Spousta lidí se v blízkosti svých domácích mazlíčků cítí bezpečně a příjemněji než v blízkosti lidí. Všichni známe přítele, který je příliš extrémní, pokud jde o jeho mazlíčka. Tyto zvířecí mámy a tátové se ke svým štěňatům chovají opravdu jako k dětem a dokážou se dokonce vykašlat na společenská setkání, jen aby mohli trávit čas se svými domácími mazlíčky. 

  • 1.

    Býk

    ...
    Zrozenci ve znamení Býka jsou svým mazlíčkům nesmírně oddaní a jejich chlupaté tlapky jsou pro ně životem. Rádi se obklopují zvířaty a cítí se v jejich blízkosti uvolněně a šťastně. Zodpovědnost za svého mazlíčka berou velmi vážně a měkké mazlení a štěněcí polibky jsou pro ně jako ráj. Tito lidé zvířata zbožňují a dávají přednost jejich společnosti před jakýmkoli mezilidským vztahem.

  • 2.

    Panna

    ...
    Panny jsou dalšími bláznivými milovníky domácích mazlíčků, kteří by šli do jakýchkoli extrémů, jen aby své mazlíčky ochránili a byli s nimi. Panny narozené v Panně jsou poblouzněné zvířaty a přírodními krásami a zanedbávají společenská setkání jen proto, aby strávily velkou část svého času hraním a krmením svých domácích mazlíčků. Dokonce svým mazlíčkům vaří a připravují nová jídla a zajímavé potraviny a krmí je vlastníma rukama.

  • 3.

    Střelec

    ...
    Střelci jsou nesmírně starostliví, soucitní a vždy zvířatům pomáhají. Nejen o své vlastní domácí mazlíčky, ale lidé s tímto znamením zvěrokruhu se stejně starají i o toulavá zvířata.  Svůj čas věnují zvířecím útulkům a není pro ně lepšího pocitu než se angažovat a přispívat k blahu zvířat a věnovat jim svůj čas.

  • 4.

    Rak

    ...
    Lidé narození ve znamení Raka, kteří mají vysoký emoční kvocient, chápou i bolest zvířat a většinu svého času tráví ve spojení se svými chlupatými společníky. Mají tendenci mít doma spoustu domácích mazlíčků a neustále hledají další. Pomáhají i toulavým zvířatům. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu vytvářejí se zvířaty hluboké vazby prostřednictvím citového doteku, aniž by pronesli jediné slovo.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz