Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

6 znamení zvěrokruhu, která tajně nesnášejí své okolí

/
  • Mají vás plné zuby a vy o tom možná ani nevíte.
    Mají vás plné zuby a vy o tom možná ani nevíte. (Shutterstock.com)
    1. listopadu 2022 ● 06:00

    Pokud jste velmi citliví, lidé vám mohou ublížit, aniž byste o tom věděli, a to vás může přimět k defenzivě. Jedním ze způsobů, jak se lidé chrání před dalším zraněním, je odstrkování druhých. Předstíráte, že nemáte lidi rádi, a tak vůči nim nejste zranitelní. Jsou chvíle, kdy se zdá, že se všechno nedaří a lidé vás v době slabosti využívají. Chtějí se ujistit, že víte, že jsou chytřejší, úspěšnější a mají lepší život než vy. Pokud se vám zdá, že je někdo naštvaný na celý svět, zkuste k němu být laskavější; nachází se v negativním prostoru a potřebuje trochu laskavosti navíc.

  • 1.

    Štír

    ...
    Ne že by Štíři očekávali, že je každý zklame, ale mají tendenci být podezřívaví a čekat, až se to stane. U Štírů není každý nevinný, dokud se neprokáže jeho vina. Naopak, musíte jim dokázat, že jste důvěryhodní, a přesvědčit je, že je v pořádku, aby polevili v ostražitosti.

    Protože jsou Štíři velmi citliví, můžete jim snadno ublížit, aniž by věděli, že jste něco udělali. Pokud vy nebo někdo jiný Štírovi ublíží, může v sobě živit zášť, dokud se nerozhodne, jak se pomstít. Když se Štírům důvody k jejich cynismu opakovaně potvrzují, mohou se dostat do stavu, kdy budou všechny nenávidět.

  • 2.

    Kozoroh

    ...
    Kozorozi tajně nenávidí lidi, když jsou odmítáni a když lidé zpochybňují jejich odborné znalosti. Kozorozi vědí, co dělají, takže by neměli být na každém kroku pod dohledem. Jsou to nejspolehlivější a nejpracovitější znamení široko daleko, takže těžko snášejí, pokud je někdo pracovně podceňuje.

    Nepotřebují ani neocení nevyžádané názory nebo rady; nejvíc je rozčílí, když jim někdo řekne: "Takhle bych to udělal já." To je pro ně nejhorší. Kozoroh se může dostat do nálady, kdy si myslí, že všichni kolem něj jsou idioti.

  • 3.

    Panna

    ...
    Panny tajně nenávidí bezohledné lidi, kteří se nechovají tak, jak Panna chce. Pokud nejsou vážní, když je to třeba, nebo když se Panna chce bavit a všichni jsou příliš líní na to, aby se zvedli z gauče, mohou být puntičkářské a vybíravé. A pokud neodložíte špinavý talíř do dřezu nebo něco nevrátíte na své místo, budou se zlobit.

    Vzhledem ke svým rozsáhlým znalostem mají tendenci být podrážděné a otrávené, když lidé nedosahují jejich inteligenční úrovně. Když se Panny cítí zahlceny neznalostí a/nebo nedostatkem respektu a odpovědnosti ostatních lidí, budou mít pocit, že nechtějí nikoho vidět.

  • 4.

    Vodnář

    ...
    Vodnář umí velmi dobře přijímat lidi takové, jací jsou, a má rád, když jsou k němu lidé upřímní. Vodnáři absolutně nesnášejí falešné lidi. Pokud nedokážete být v blízkosti Vodnáře sami sebou, začne mít podezření, co skrýváte. Vodnářští  jedinci mají také tendenci špatně reagovat na lidi, kteří se je snaží změnit.

    Otravování, navrhování alternativy nebo pouhé upozorňování Vodnáře na to, že něco dělají špatně - nic z toho u nich nefunguje; ve skutečnosti mají tendenci se obrátit proti nim. Nejenže se Vodnář nezmění tak, jak byste chtěli, ale bude vás tajně nenávidět už jen za to, že jste naznačili, že na něm něco není v pořádku.

  • 5.

    Býk

    ...
    Býci tajně nesnášejí lidi, kteří jsou příliš sebevědomí a příliš plní sebe sama. Sebevědomí, rozmáchlost a sebeláska jsou v pořádku, pokud to s nimi nepřeháníte. Pokud se někdo neustále chlubí a vmetá Býkovi do tváře své úspěchy, bude v něm tiše doutnat nelibost.

  • 6.

    Rak

    ...
    Raci tajně nenávidí každého, kdo se cítí nevyslyšen. Pokud jsou pocity Raka smeteny ze stolu a on ví, že lidi nezajímá, čím prochází - ať už jde o to, že se stále nevyrovnal se svým bývalým, nebo když mu nikdo nevěří, když říká, že se chystá něco udělat -, Rak se naštve.

    Nejsou znamením, které se s věcmi snadno vyrovnává, takže pokud je nějakým způsobem vytočíte, dají si na čas, aby to zpracovali. Pokud si Rak myslí, že jste se k němu zachovali jako blbec, rychle se přes to nepřenesou.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz