Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejkonfliktnější znamení zvěrokruhu. Těchto pět se bude hádat kvůli čemukoli

/
  • (iStock)
    16. listopadu 2022 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří se od konfliktů a hádek drží raději dál. Jiní ale konfrontaci vyhledávají, protože to potřebují k životu. Budou se hádat kvůli prkotinám, třeba kvůli tomu, jestli jste vypnuli vypínač, a když dojde na opravdu velké neshody, klidně do konfliktu zatáhnout každého na potkání.

    Jsou agresivní, ale především v sobě mají neustálou touhu bojovat proti jiným lidem. I proto je těžké je zvládnout. Pokud v životě s někým takovým jednáte, možná stojí za to zeptat se ho, v jakém slunečním znamení se narodil. Právě to hraje velkou roli v tom, jak moc je někdo konfliktní a bojovný. Kdo patří do pětice nejvíc hádavých znamení?

  • 1.

    Kozoroh

    ...

    Kozorohové jsou zdánlivě pohodoví a klidní, ale jak říká astroložka Rachel Clare, tohle zemské znamení se dívá objektivem, který lidé často nechápou. „Pokud se lidé chovají pohoršeně, jsou nepořádní nebo zasahují Kozorohům do plánů, Kozorozi nemají problém říct jim narovinu a důrazně, jak se cítí,“ říká astroložka. Tohle znamení je taky považované za nejpracovitější ze zvěrokruhu, jehož cílem je budování kariéry. Podobně jako Panny ale očekávají, že i ostatní budou mít stejný „pohon“. Často věří, že jsou autoritou, a pokud někdo nesouhlasí s tím, co udělali nebo řekli, rychle je pošlou do patřičných mezí.

     

    VIDEO: Horoskop lásky na listopad: Koho potká v listopadu velká láska?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na listopad: Koho potká v listopadu velká láska? • Videohub

  • 2.

    Lev

    ...

    Hrdí Lvi si vždy myslí, že mají pravdu. „Ohnivý Lev je názorem ostatních děsivě vyveden z míry,“ říká astroložka Rachel Clare. „Mají své vlastní názory na svět, a když se neshodují s ostatními, není neobvyklé, že Lvi dokážou situaci vyhrotit až do extrému,“ dodává astroložka. Lvi taky milují záři reflektorů, a pokud na ně není upřená pozornost, jsou ochotní vyvolat drama, aby si pozornost získali. „Jako králové džungle Lvi pevně věří, že vládnou svrchovaně,“ říká astroložka Tara Bennet. Ačkoli jiní mohou vidět Lva jako velice konfrontační osobu, oni sami to vůbec nevnímají, protože je to v nich silně zakořeněné. Aby vše probíhalo v poklidu, může být někdy snazší nechat je, aby měli poslední slovo.

     

  • 3.

    Střelec

    ...

    Střelec je považován za nejoptimističtější znamení zvěrokruhu. Jsou to dobrodružní, svobodomyslní lidé, kteří se rádi baví. Nicméně „mohou být také vševědoucí a velmi svéhlaví,“ říká astroložka Tara Redfield. „Pokud s nimi nesouhlasíte, nepřijmou to moc dobře a budou pokračovat v dokazování svého názoru, dokud neustoupíte a nebudete s nimi souhlasit." Někdy je to kvůli nedostatku emocionálního instinktu Střelce, což vede ke konfrontační atmosféře. „V konverzacích jim chybí osobní spojení a mohou být netaktní,“ poznamenává Tara Bennet.  Střelci, kteří často zapomínají na zraněné city, neustále argumentují svým názorem, což jen rozdmýchává uhlíky konfrontace. Jim ovšem připadá, že vedete normální konverzaci, i když ve skutečnosti jde o vášnivou hádku.

     

    VIDEO: Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim? • Videohub

  • 4.

    Štír

    ...

    Kořeny agresivity tohoto znamení sahají do dávných dob, kdy „štír vládl válce, díky čemuž byla energie tohoto znamení velmi intenzivní a pomstychtivá,“ vysvětluje astroložka Tara Redfield. Neočekávejte ale, že Štír bude v konfrontaci přímý. Štír bude manipulativní a bude používat všechny možné způsoby hry, aby dosáhl přesily,“ říká astroložka. Důvodem jejich způsobů je jejich vlastní tajemná energie a tajnůstkářství. Proto jsou obvykle podezřívaví k motivům jiných lidí, jak poznamenává astroložka Leah Goldberg. „Pokud Štír věří, že nejste upřímní nebo máte škodlivé úmysly, upozorní vás na to, protože velmi dobře vidí, co se snažíte skrýt.“

     

  • 5.

    Beran

    ...

    Beran je zcela zaslouženě na prvním místě tohoto seznamu. „Beran je znamení, které vládne válce a hněvu, takže je to přirozeně nejkonfliktnější znamení ze všech," zdůrazňuje Tara Redfield. Beran je navíc ohnivé znamení i první znamení ve zvěrokruhu, takže jsou „hnáni k tomu, aby byli jedničkou ve všem, co dělají,“ dodává Lisa Bennet. Všechna jejich ohnivá energie a sebepohlcující tendence zanechává v tomto znamení plno vášně, takže pokud se Beran cítí jakkoli ukřivděn nebo poražen, musí bojovat, aby tomu zabránil.  Berani nepřestanou, dokud jim neporozumíte. Jejich konfliktní povaha je dána taky tím, že Beran se moc nezabývá tím, jak se druzí cítí. „Proto je pro ně snadné být neustále s někým v konfrontaci, protože necítí žádnou lítost nad tím, jak jejich slova a činy druhý člověk vnímá,“ vysvětluje Leah Goldberg.

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz