Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jsou zbrklí: Která znamení dělají pod tlakem špatná rozhodnutí?

/
  • Neměří a hned řežou...
    Neměří a hned řežou... (profimedia)
    27. října 2022 ● 06:00

    Svá rozhodnutí nepromýšlejí a sobě i ostatním tím komplikují život. Která znamení jsou zbrklá a mají tendenci zmatkovat, případně nebrát v potaz všechna důležitá fakta?

  • 1.

    Beran

    ...
    Berani jsou velmi netrpěliví a rozhodují se hlavně podle svých pocitů a emocí. Když už se jednou rozhodnou k činu, prostě to udělají a dvakrát nad tím nepřemýšlejí. Lidé narození ve znamení Berana obvykle nepřemýšlejí o důsledcích svých činů, dokud je neučiní.

  • 2.

    Ryby

    ...
    Lidé narození ve znamení Ryb jsou poměrně kreativní a jsou známí jako králové impulzivních špatných rozhodnutí. Samo rozhodování jim způsobuje stres, takže k řešení situací jsou často dotlačeni okolnosti, a pod tlakem se rozhodnou špatně a často i bezohledně.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Blíženci jsou znamením, které je znázorněno dvojčaty, což se vrylo do jejich osobnosti.  Stále oscilují mezi dvěma personalitami, dvěma postoji, dvěma cíli. Jejich rozporuplná povaha je dalším důvodem jejich impulzivity. Protože jsou tyto bytosti velmi neklidné a zmatené, často se rozhodnout špatně.

  • 4.

    Střelec

    ...
    Střelci jsou známí jako lidé, kteří dělají lidem radost! Obvykle přijímají unáhlená rozhodnutí v zápalu okamžiku a později jich toho litují. Na ostatní mohou paradoxně působit rozhodně a fundovaně, často je ale na vině jejich přehnaný optimismus. Často nevezmou v úvahu všechny okolnosti a problémy, které nastanou, nečekají.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz