Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Která čtyři znamení se nechtějí nikdy vázat? Vedou je k tomu tyto důvody

/
  • (iStock)
    11. listopadu 2022 ● 06:00

    Nic není bolestnější než se zamilovat až po uši do někoho, kdo nakonec není ochoten se vázat. Máte pocit, že jste objevili ideálního partnera, se kterým strávíte zbytek života, ale najednou vám řekne, že na to ještě není zcela připraven.

    Pro některé lidi je náročné usadit se a držet se jedné osoby, protože neustále mění názor a upřednostňují nezávislost nad vším ostatním. I když být nezávislý a hledat neustálou změnu může být dobrá vlastnost, není to ideální, pokud jde o navázání vážného vztahu. Proč je pro některá znamení tak těžké se vázat?

  • 1.

    Blíženci

    ...

    Pro Blížence je jejich svoboda nanejvýš důležitá a nesnáší, když se jim ji někdo snaží vzít. Chtějí využít všech příležitostí a neustále skákat od jedné věci k druhé. Myšlenka lpění na jediném vztahu v nich tedy vyvolává pocit, že jsou uzurpováni. Blíženci také bojují se zmatkem a nerozhodností, ale mají tu vzácnou vlastnost, že v každém scénáři najdou něco dobrého. Nalezení stříbra v každé situaci je sice dobré, ale zároveň je to omezuje ve výběru jedné z možností. Další věc na Blížencích je, že potřebují čas, než si pustí lidi k sobě. Pokud mají pocit, že se věci pohybují příliš rychle nebo že na ně někdo tlačí, zmizí dříve, než se nadějete.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Panna

    ...

    Zdá se, že Panny si závazky nevytvářejí snadno. Pořád si v duchu procházejí konkrétní rozhodnutí. To je způsobeno tím, že Panny jsou extrémně vybíravé a vždy si najdou důvody k obavám. Je celkem pochopitelné, proč je pro ně tak náročné najít ideálního partnera, když je potřeba zaškrtávat tolik políček. Holt Panny jsou zaměřené na detaily, a pokud byť jeden jediný detail nezapadá do jejich představy, vázat se nebudou chtít. Nyní zkombinujte tuto nerozhodnou povahu s nejslavnějším znakem tohoto znamení, perfekcionismem. A i když se dostanou do vztahu, nikdy nebude snadné je potěšit. Pro jejich partnery to může být docela vyčerpávající splnit jejich pevné a často hraniční iracionální požadavky.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Střelec

    ...

    Toto znamení zvěrokruhu je největším milovníkem volnosti. Přestože mají jistě laskavá srdce a záleží jim na svém okolí, mnohem více si váží své svobody. Vztahy nesymbolizují pro Střelce bezpečí jednoduše proto, že jsou zuřivě nezávislí. Pouze partner, který je s nimi naprosto v pohodě a nevadí mu, že Střelec mizí a vrací se, kdykoli chce, může Střelce přesvědčit o tom, že je fajn se někdy někomu oddat.  

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Vodnář

    ...

    Vodnáři mají vrozenou nechuť k omezování a jsou odhodláni zachovat si svobodu a nezávislost. Je to však trochu složitější, proto Vodnáři mají obvykle idealizovanou, nerealistickou představu o tom, co by partnerství mělo zahrnovat, a každý, kdo nebude žít podle jejich standardu, má smůlu, protože ho Vodnář odřízne. Kromě toho mají Vodnáři potíže s přijímáním konstruktivní kritiky a použijí i sebemenší drobnou kritiku jako důvod k okamžitému ukončení vztahu. Chování Vodnáře nemůžete nikdy předvídat a možná ani nikdy nepochopíte, proč vám dal kopačky.

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz