Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šťastlivci zvěrokruhu. Kterých pět znamení patří mezi největší klikaře?

/
  • (iStock)
    4. listopadu 2022 ● 06:00

    Zdá se, že někteří lidé se narodili na šťastné planetě. Nebo mají schopnost užívat si života i v těch temnějších chvílích s úsměvem na rtech a pohodou v duši. Jsou to lidé, kteří uspějí při každém pohovoru, najdou v lese drahokamy nebo vyhrají ve sportce.

    Podle mnohých astrologů mají tito lidé víc společného, než je štěstí, sdílejí také možná stejné sluneční znamení. O kterých pěti se říká, že jsou šťastnější než ostatní, a o některých, že jsou doslova požehnaní?

  • 1.

    Blíženci

    Horoskop

    Blížencům vládne planeta komunikace Merkur. A pokud něco o štěstí víme, pak je to fakt, že ho lze často docílit skvělými komunikačními schopnostmi a rozhovory se správnými lidmi ve správný čas. „Dar Blíženců v podobě snadné komunikace je kořenem jejich štěstí," říká astroložka Inbaal Honigman. „Lidé je mají rádi a chtějí je mít kolem sebe. Proto se jim díky jejich kontaktům často v životě nabízejí různé „zkratky“,“ říká astroložka. Ostatní hvězdná znamení by měla vzít na vědomí: Využití vizitkáře může být vaší největší příležitostí, jak být v životě šťastný.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Panna

    Horoskop

    Panny se často jeví jako šťastné, ale jak říká astroložka Inbaal Honigman, tohle jejich štěstí je obvykle způsobeno předvídavostí, plánováním a organizací. „Ví, jaké jsou jejich cíle a co musí udělat, aby jich dosáhly," říká astroložka o Pannách. Ve hře jsou i další faktory. „Panny jsou skvělé komunikátorky a navazují spojení s lidmi docela snadno," dodává Inbaal Honigman. Při pracovním pohovoru, na prvním rande, a dokonce i na dovolené se dokážou skvěle vyjadřovat a okouzlit tak všechny kolem sebe. Proto nemohou prohrát.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 3.

    Kozoroh

    Horoskop

    Kozoroh je další pracovité a ambiciózní znamení, které je často tvůrcem vlastního štěstí. „Pracují chytře a moudře využívají svůj čas k dosažení svých cílů,“ říká koučka a astroložka Linda Berry. Kozorohové jsou strategičtí géniové, kteří vědí, kdy a jak zamíchat kartami života, aby vyhráli.  „Pokud nejste Kozoroh, možná se s jedním takovým budete chtít spřátelit, protože mají spoustu štěstí na rozdávání. Ti, kteří se spojí s Kozorohy v obchodních nebo osobních vztazích, zažijí praktické štěstí, které toto znamení zvěrokruhu nabízí,“ říká Linda Berry.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 4.

    Lev

    Horoskop

    Lvi jsou srdeční, odvážní a styloví – a nebojí se vnést trochu showmanství do každodenního života. Nicméně je to jejich vůdčí schopnost, která je vede ke štěstí. „Ti, kdo se narodili ve znamení Lva, se rodí s vědomím, že jsou předurčeni k velikosti,“ říká Inbaal Honigman. Vždy očekávají, že jim do klína spadne štěstí. Toto hvězdné znamení také využije každou příležitost, aby hledal chvilky štěstí. Když se Lvu naskytne příležitost, není překvapený a nehodlá ztrácet čas sestavováním seznamů a vytahováním tarotových karet,“ říká Inbaal Honigman. Lev se chopí příležitosti hned. I když jejich štěstí vypadá jako dar shůry, ve skutečnosti mají štěstí díky kombinaci optimismu a schopností rychlého rozhodování.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 5.

    Střelec

    Horoskop

    Střelec má štěstí na své straně. Ve skutečnosti považují astrologové Střelce za nejšťastnější znamení vůbec. Proč to tak je? Podle vztahové astroložky Anny Kovach to souvisí se skutečností, že znamení ovládá Jupiter, planeta štěstí, hojnosti a moci. Svobodomyslný, světem putující Střelec v životě ale také rád riskuje, což může vést k nešťastným situacím. „Lidé narození v tomto znamení jsou okouzlující a vlivní,“ říká Anny Kovach. Velmi rychle vidí příležitosti, které je mohou učinit šťastnějšími. „Jsou ale optimističtí, aby z každé situace vytěžili maximum," říká astroložka. „Možná proto, že skutečně věří, že jsou získají všechno, po čem touží. A taky to tak je, obvykle uspějí."

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz