Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nemotorové zvěrokruhu. Kdo často něco shodí, rozbije nebo o něco zakopne?

/
  • (iStock)
    28. října 2022 ● 06:00

    Každému se občas stane, že zakopne nebo něco rozbije či rozlije. Ovšem jsou lidé, kteří zakopávají téměř pravidelně, pravidelně taky narážejí bokem o každý stůl, kolem kterého projdou nebo si pravidelně polévají horkou kávou sukni nebo halenku.

    Za tyhle nemotorné tendence může z velké míry také znamení, v němž jste se narodili. Ano, někdo dokáže chodit v patnácticentimetrových podpatcích po děravém chodníku, jiní zakopnou i o to, co tam vůbec není. Objevte šest nejnemotornějších znamení zvěrokruhu. Nepatříte náhodou k nim?

  • 1.

    Beran

    beran

    Toto znamení často koná dřív, než myslí. „Berani nejsou obvykle vnímáni jako nemotorní, ale protože jsou hodně impulzivní a jednají bez dlouhého přemýšlení, může to ve finále vypadat jako nemotornost," vysvětluje astroložka Sophie Won. Beran obvykle jedná rychle, ale někdy při tom něco rozbije. Ale nejde jen o jejich činy; toto znamení může trpět i tím, že něco řekne, aniž by přemýšlelo o následcích. „Je to proto, že se Beran snaží ukrást světlo reflektorů a upoutat na sebe pozornost,“ říká astroložka Emily Newman.  

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Rak

    rak

    Pokud znáte Raky, víte, že toto vodní znamení může být skvělými společníky, protože jsou citliví a pečující. „Nicméně, když jednáte na základě emocí a impulsů, může to vést k nemotornosti,“ říká Sophie Won. Často budou snít nebo pociťovat nostalgii po svém dětství, takže je pro ně snadné do někoho nebo něčeho narazit. Tahle roztěkaná nemotornost se také může objevit, když Rak prožívá jeden ze svých náladovějších dnů. Třeba když posílá dramatickou esemesku, strčí omylem do někoho, nebo nechtěně se při vaření omylem říznou, protože poslouchají oblíbenou emotivní píseň.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Ryby

    ryby

    Podobně jako nemotorní Raci žije toto vodní znamení v kouzelném světě fantazie. „Nejde o to, že by byly Ryby přirozeně nekoordinované, ale dávají jen těžko pozor na své okolí,“ vysvětluje astroložka Sunny Mehra. S hlavou v oblacích jsou lidé jednoduše náchylní zakopnout dokonce i o vlastní nohy. Z výše uvedených důvodů jsou Ryby také považovány za nejvíce zapomnětlivé znamení zvěrokruhu, což ji ale přidává na jejich bezelstném kouzlu. Nemusí nutně zapomenout na vaše narozeniny, ale věci, které jsou banální, třeba návštěva lékaře nebo datum splatnosti vyúčtování telefonu, jim snadno vyklouznou z hlavy.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Váhy

    váhy

    I když jsou Váhy známé tím, že jsou jako lidé dobře vyvážené, ne vždy se jim daří balancovat svoje vlastní jednání. „Jejich touha po harmonii a po tom, že budou dělat správnou věc, je může natolik rozptylovat, že ne vždy si uvědomují své okolí. Někdy proto mohou zakopnout,“ říká Sunny Mehra. Astroložka Sophie Won poukazuje na intenzivní nerozhodnost Vah, která přispívá k jejich nemotornosti. „Mají tendenci kolísat ve svém jednání, což vede k neohrabanosti." Představte si je se dvěma dorty v rukou, jak se snaží rozhodnout, který koupit, a místo toho upustí oba na podlahu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Vodnář

    vodnář

    I když jsou Vodnáři vzdušným znamením, nikoli vodním jako Rak a Ryby, i oni mají tendenci žít ve svém vlastním malém světě. „Jsou často zapleteni do vlastního prostoru mysli," říká Sophie Won. Ale pro nejhumánnější a nejinteligentnější znamení zvěrokruhu to ale obvykle znamená, že se soustředí na něco mnohem důležitějšího, jako je například ukončení světového hladu nebo nalezení léku na smrtelnou nemoc. Může to být člověk, kterého vidíte, jak kráčí po ulici a zároveň čte knihu nebo intenzivně poučuje přítele za jízdy po telefonu. To občas vede k nemotornosti.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 6.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci jsou často nemotorní, protože mají zkrátka příliš mnoho věcí k přemýšlení, ať už jde o jejich přeplněný společenský kalendář nebo nový koníček, kterému se začali věnovat. „Blíženci jsou trochu roztěkaní, a to vede k dezorganizaci,“ poznamenává Sophie Won. Jejich chuť do života pak může mít nezamýšlené následky. „Snadno se nudí, řadí rychleji než pilot formule 1,“ vtipkuje astroložka a duchovní koučka Tara Bennet.  Když se pohybují tak rychle, je nevyhnutelné, že shodí pár míčků nebo že skončí se škrábanci. Kromě toho, že jsou Blíženci fyzicky nemotorní, jsou dost nemotorní i se svými řečmi. Emily Newman je popisuje jako „netrpělivé znamení, které rádo tráví čas se svými přáteli a vždy doufá, že se podělí o něco skvělého“. Ve snaze vyprávět super příběh mohou náhodně prozradit vaše velké tajemství. Podobně jako Beran chtějí zářit, takže ne vždy si dopředu promyslí to, co vysloví.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz