Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Kdo jsou nejlepší „líbači“ horoskopu: Tohle je šest finalistů

/
  • Polibek není jen dotek rtů...
    Polibek není jen dotek rtů... (iStock)
    25. října 2022 ● 06:00

    Polibek je jedním ze způsobů, jak vyjádřit lásku a to ať mluvíme o nevinné puse, nebo o divoké orální erotice. Zároveň je to ovšem také dovednost a nadání... Kdo je rozený "kisser"? Znamením, které získalo první místo, budete možná trochu překvapeni.

  • 1.

    Ryby

    ...
    Zasněné, sladké a krásné Ryby jsou na vrcholu žebříčku nejlépe líbajících se znamení.

    Toto znamení je v této kategorii bezkonkurenční - Ryby přesně vědí, co chcete, a chtějí být těmi, kdo vám to dá. Intenzivní vášeň se u nich mísí se sladkým citovým poutem, což z Ryb dělá nejlepšího líbače zvěrokruhu. A až se s tímto vodním znamením jednou budete stýkat, přesně pochopíte, co máme na mysli.

    Ryby také vědí, jak ze svých partnerů udělat lepší líbače. Po jednom líbání s tímto vodním znamením se najednou budete cítit jako naprostí profesionálové.

    Navíc jsou Ryby srdci velmi laskavé, i když trochu nerealistické a zmatené.  Cítíte se s nimi pohodlně a trochu dominantně.

  • 2.

    Býk

    ...
    Býci jsou nejsmyslnějším znamením, což jim vyneslo druhé místo na našem seznamu.

    Toto zemské znamení více než kterékoli jiné rozumí smyslovému světu. Mají skvělý vztah k dotekům, takže od každého Býka můžete očekávat polibek, který vám změní život. Možná nejsou nejvášnivějšími nebo nejemotivnějšími líbači na seznamu, ale rozhodně si odnesete zážitek, který otřese zemí.

    Býci budou pravděpodobně chtít při jakémkoli líbání jemné povlečení, dobré jídlo a sladce vonící svíčky.

    Typické je, že Býci to s lidmi, se kterými se dávají dohromady, myslí dost vážně. Pokud hledáte nezávaznou známost, nemusí pro ni být tou nejlepší osobou.

  • 3.

    Štír

    ...
    Tajemní a intenzivní Štíři jsou opojní, což je řadí na třetí místo.

    Toto znamení je známé tím, že je nejvíc magnetické v celém zvěrokruhu - pravděpodobně jim neodoláte. Toto znamení je vážné a mystické, takže očekávejte hluboký oční kontakt a nebezpečně žhavé doteky. Pokud Štíra políbíte, nikdy na ten zážitek nezapomenete.

    Štír vás nebude odsuzovat za to, že se vám líbí to, co se vám líbí. Ve skutečnosti se jim pravděpodobně bude líbit splnění každé fantazie v knize!

    Štíři jsou známí nejen svým líbáním rtů. Velmi působivé jsou jejich orální dovednosti i v posteli.

  • 4.

    Střelec

    ...
    Zábavná osobnost Střelce jim vynesla čtvrté místo.

    Toto znamení je naprosto skvělé - jsou uvolnění, sluníčkoví a naprosto sladcí. Líbání s tímto znamením je stejně uvolňující jako vášnivé, takže není divu, že se na seznamu umístili tak vysoko. Střelec je známý jako jedno z nejpřitažlivějších znamení napříč všemi znameními, a pokud máte to štěstí a políbíte ho, určitě budete souhlasit.

    Mazlení se Střelcem je lehký a radostný zážitek. Pravděpodobně vás při líbání rozesmějí - a vy si zamilujete každou vteřinu.

    Střelci jsou známí tím, že jsou trochu přelétaví, ale to je může dělat ještě přitažlivějšími. Jistě, mohou si hrát, ale to může být zábavné!

  • 5.

    Beran

    ...
    Pátý ohnivý a autentický Beran přenese partnery do jiného světa

    Toto znamení je definicí vášnivosti - nikdo vám nedá pocítit větší touhu než Beran. Navíc se do všeho pustí naplno; Beran bude chtít být tím nejlepším líbačem, s jakým jste kdy byli. A po jednom kole s Beranem se možná rozhodnete, že je přesně takový!

    Beran miluje vášnivá gesta. Budou vám vjíždět rukama do vlasů a rádi vám budou říkat, jak moc jste pro ně přitažliví.

    Beran také umí skvěle udělat první krok. Pokud jste nervózní z toho, je velká šance, že budou iniciovat sami.

  • 6.

    Rak

    ...
    Raci jsou díky své sladké a citlivé povaze na 6. místě.

    Toto vodní znamení vám chce jen dopřát pocit pohody a zbožňování. Navíc je toto znamení mimořádně citlivé a obvykle dokáže snadno vycítit vaše pocity. Takže se Raka nemusíte ani ptát - sám bude vědět, co má udělat, abyste omdleli.

    Raci se líbají jemně a delikátně. Jejich rty jsou plné něhy, laskání a sladkého mlčení.

    Rozhodně se budou chtít ujistit, že si to také užíváte. Raci si budou velmi zakládat na otevřené komunikaci, takže se neváhejte podělit o své myšlenky!

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz