Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

S kým si radši nic neplánujte. Tihle si vždycky najdou důvod, proč to nejde

/
  • (iStock)
    21. října 2022 ● 06:00

    Chcete jít někam sami? Pak si něco naplánujte s někým z následující pětice znamení. Jsou tak trochu potrhlí a lítají v oblacích, takže když si něco domluvíte, je padesátiprocentní šance, že se neobjeví. Předvídat jejich chování není vždy snadné, zvláště pokud je váš přítel obecně v jiných aspektech vašeho přátelství spolehlivý.

    Odborníci na astrologii však tvrdí, že existuje jeden způsob, jak zjistit, zda je člověk taková sněhová vločka, která si jen tak svobodně lítá, a to na základě jejich znamení, v němž se narodil. Kdo ze zvěrokruhu zapomene, že si s vámi něco domluvil?

  • 1.

    Ryby

    ryby

    Slabost tohoto znamení pramení z jeho neschopnosti stanovit si hranice. Místo toho budou týden bloudit sami v sobě. Jak říká astroložka Maisy Bristol, Ryby nerady vstupují s někým do konfrontace, a nemají rády ani náročné rozhovory. „Proto jednoduše zmizí ve vlastním světě, kde se mohou dobít,“ říká astroložka. Nebuďte proto překvapení, když v den, kdy jsi si domluvili přátelský skupinový chat, řeknou chvíli předtím, že něco mají. Pravděpodobně nelžou a chystají nové album nebo malují nový obraz, aby se dobily energií.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 2.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci rádi dělají spoustu věcí naráz. Mohou vyrazit během obědové pauzy do fitka nebo změnit plány z minuty na minutu a z fitka po půl hodině odejít na výstavu. Nicméně, tahle mentalita go-go-go může vést k tomu, že tu a tam vynechají pár věcí nebo zapomenout na něco důležitého. „I když se snaží, často chodí pozdě,“ říká astroložka Licia Morelli. „Pokud si domů pozvete Blížence, aby vám opravil něco, co vám slíbil, pamatujte, že jste asi desátí v pořadí na seznamu věcí, které ten den mají udělat. Objeví se, ale ne včas,“ říká Licia Morelli. A často se také stane, že odejdou dřív, než to dokončí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Váhy

    váhy

    Toto je další znamení, které velmi často zápasí s tím, aby splnilo to, k čemu se zavázalo. Není to ale proto, že by nechtěly, ony jen chtějí udělat každého šťastným, tak něco slíbí třeba třem různým osobám. Pokud dostanou dvě pozvání, aby vyrazili na večerní party, pokusí se dorazit na obě, místo aby řekli „ne“. Pokud je první party, kam dorazí, chytne a baví je to tam, velmi snadno zapomenout na druhý slib. Než je pozvete na večeři, raději se jich zeptejte, zda nemají náhodou ještě nějaké další plány na večer.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 4.

    Střelec

    střelec

    Toto hypernezávislé a svobodomyslné znamení se může ztratit v pasti rigidních plánů. „Nikdy nechtějí být zaškatulkovaní, proto se často rozhodnout na poslední chvíli, že změní plán nebo svoje rozhodnutí. A to jen proto, že to nezapadá do jejich představě o svobodě. Buď plán zruší, nebo se prostě neukážou,“ říká Licia Morelli. Střelec je také spontánní, proto si často vybere zajímavější plán a zapomene snadno a rychle na ten původní. „To vede také ke zrušení na poslední chvíli nebo vám zapomenou dát vědět, že to nestihnou.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 5.

    Rak

    rak

    Jak říká Licia Morelli, chcete-li se vsadit, že všechny plány budou zrušeny, naplánujte si něco s Rakem. „Tohle domácké znamení si podobně jako krab užívá pobyt ve své krunýři. Takže pokud jsou vaše plány mimo jeho skořápku, je pravděpodobné, že vaše plány bez výčitek zruší. „Rakovi se líbí být doma a cítit se v bezpečí,“ dodává Morelli. Nejprve si sice myslí, že vaše plány jsou skvělé a úžasné, ale když nastane čas vstát a odejít, raději zůstanou doma na gauči a vám napíšou, že jim do toho něco přišlo. Pokud chcete mít jistotu, že plán vyjde, zkuste jim navrhnout, že dorazíte za nimi domů. Vsaďte se, že na to skočí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

     

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz