Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejškodolibější znamení zvěrokruhu, s nimiž je lepší zůstat zadobře

/
  • (iStock)
    14. října 2022 ● 06:00

    Jsou lidé, se kterými se prostě nechcete dostat do křížku. Ať už léta v sobě tiše chovají zášť nebo se vrhají na každého, kdo se jim postaví do cesty, je nejlepší zůstat na té správné straně. Proč vám vaše kamarádka nemůže zapomenout, že jste před lety zapomněla na její narozeninovou oslavu, nebo proč se některý člen vaší rodiny chová jedovatě a zlomyslně?

    Která znamení patří pět nejvíce škodolibých, pomstychtivých a jízlivých? Poradíme vám, pokud zjistíte, že někdo vám blízký patří do téhle pětice, prozkoumejte jejich slabá místa a použijte to proti nim. Přestanou k vám pak chovat zášť dřív, než se nadějete.

     

  • 1.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com

    Raci jsou známí tím, že se svou pravou tvář skrývají za tvrdou račí skořápkou. Astroložka Tara Bennet varuje, pokud vás Raci „pustí do svých srdcí, postarejte se, abyste jim neublížili nebo jim nedali důvod se urazit“. I když mohou skrývat, jak se doopravdy cítí, budou v sobě chovat zášť a útočit pasivně-agresivně. Toto vodní znamení často používá manipulativní chování směrem ke svým blízkým, a pokud mají pocit, že jim bylo ukřivděno, budou jízliví a pokusí se pomstít.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com

    Panny vše analyzují, a když cítí pomstychtivost, zmlknou a odmítají promluvit, což bolí ještě víc. Astroložka Alice Alta, varuje, že svou zášť projevují „hyperkritikou a hnidopišstvím“, což se projeví ve chvíli, kdy mají pocit, že ztrácejí kontrolu nad situací. Naštěstí, jakmile v nich probudíte opět pocit, že mají znovu vládu nad sebou, přestanou hledat důvod k odplatě.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com

    Lvi vypadají tvrdě, ale jejich ego se snadno pohmoždí, pokud se cítí napadeni. „O nich je známo, že jsou nevyzrálí a mají záchvaty vzteku, použijí jakékoli dostupné prostředky, aby nezůstali bez boje, včetně toho, že se uchýlí k záštiplným činům jakéhokoli druhu," říká Berry. Bývají škodolibí, jízliví a velmi špatně snášejí, kdy na ně někdo útočí nebo jim křivdí. Pokud jste si vědomi toho, že jste jim ukřivdili, musíte rozzlobeného lva proměnit v chlupaté kotě tím, že jim budete lichotit sladkými řečmi. Pak z něj bude zase slaďoušek.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com

    Váhy jsou hyper zaměřené na nalezení rovnováhy ve všem, co dělají, což znamená, že udělají cokoliv, aby vyrovnali skóre. Astroložka  Bennet říká, že pevně věří ve staré známé „oko za oko“, aby znova vyrovnaly nerovnováhu. Váhy se velmi často stávají diplomaty nebo právníky v naději, že tím zajistí, že kolem nich bude vyrovnaný svět, a když se jim stane křivda, nebudou křičet ani bojovat. Mohou ale projevit svou agresi na velmi jemné úrovni. Očekávejte, že se stanou pasivně-agresivními a tiše budou nabízet spoustu jízlivých komentářů.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com

    Štíři jsou uvnitř citliví a mají tendenci reagovat unáhleně, aniž by přemýšleli o svých činech. Žihadlo v jejich ocasu jim umožňuje poskytnout svému okolí dokonale přesnou repliku nebo zlomyslné posměšky, které vás nechají paralyzovat v otázce, kde s to v nich vlastně bere. Štíři ale mají sílu a vytrvalost, aby zvládli jakoukoli výzvu, která jim přijde do cesty. Tato síla ale může vést i k tomu, že někoho bodnou do zad. Astroložka Berry varuje: „Štíři také snadno lžou, udržují tajemství a také šíří drby.“ Mají silnou energii, která může být občas destruktivní. Aby s touto tendencí bojovali, měli by pracovat na své světlé stránce, naučit se otevřeněji vyjadřovat své pocity, ukázat svou měkkost a snažit se naplnit svět harmonií a láskou.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz