Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí.

/
  • Lhát jim problém nedělá
    Lhát jim problém nedělá (profimedia)
    18. října 2022 ● 06:00

     Jsou lidé, kterým lži ze rtů plynou naprosto přirozeně, a manipulace je pro ně nejčastější způsob komunikace s okolím. Ke kterým znamením nejčastěji patří?

  • 1.

    Blíženci

    ...
    Lidé narození ve znamení Blíženců jsou známí tím, že umí lhát a klamat ostatní. Blížencům jde jen o jejich potřeby a nestydí se to přiznat, a dokonce jsou schopni své lži ospravedlnit. Mají také ve zvyku naslibovat ostatním to, co chtějí slyšet.

  • 2.

    Rak

    ...
    V povaze Raků je zveličovat věci a stěžovat si, aby vyvolali soucit a získali sympatie a dosáhli svých cílů. Budou vás nutit, abyste se jim omluvili, a budou vás přesvědčovat, abyste za ně udělali špinavou práci.  Dokonce pro vás jsou ochotni něco udělat, ale zpravidla to není nezištné.

  • 3.

    Štír

    ...
    Štíři jsou příjemní a dokážou se tvářit velmi nevinně, jen aby dosáhli svého. Zneužijí soukromá tajemství lidí proti nim a budou je citově vydírat, aby dosáhli svých požadavků. Dvakrát si rozmyslete, než se chytíte do pasti sladkých řečí Štíra, protože vám může vyhrožovat a zastrašovat vás, abyste s ním souhlasili.

  • 4.

    Beran

    ...
    Berani jsou poměrně šaramantní, což zvyšuje jejich nebezpečnost. Jejich slova jsou nakažlivá a dokáží snadno zlákat lidi, aby jim uvěřili. Jejich činy jsou nesmírně spontánní a nikdo neví, co se chystají udělat, a jakou hru rozehrají. Zrozenci ve znamení Berana dokáží udělat cokoli, aby posloužili svému účelu. Jsou chytří jako liška, pokud jde o čtení druhých a pokud jde o využívání lidí ve svůj prospěch.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz