Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kdo ze zvěrokruhu má vražedné sklony? Mezi těmito jsou násilníci i sérioví vrazi!

/
  • (iStock)
    19. října 2022 ● 06:00

    Horoskop o vás prozradí nejen to, jak prožíváte svoje vztahy, co pro vás znamená kariéra a úspěch, ale také to, jestli jste vášnivý, pudový člověk nebo kliďas. A samozřejmě může také odhalit některé vaše zlověstnější povahové rysy, například sklony ke zločinu.

    Samozřejmě, že ne každý, kdo se narodil v následujících znameních, bude nutně sériovým vrahem, ale je možné, že v případě konfliktu nebo afektu, by tyto osoby mohly podlehnout vražedným myšlenkám – a dokonce je reálně naplnit. Kdo patří do šestice těch, u kterých by se mohly vražedné sklony projevit?

  • 1.

    Kozoroh

    kozoroh

    Vypočítaví a prací posedlí Kozorozi se nezastaví před ničím, aby dosáhli svého cíle. A protože jim vládne autoritářská planeta Saturn, mohou mít také dost silný zákeřný mocenský komplex. „Pokud je mezi nimi sériový vrah, chová se velmi strategicky,“ říká astroložka Rachel Cooban. Kozorohové si navíc dokážou vždy ospravedlnit své jednání, jako by vše dělali pro dobro věci – i když je výsledkem třeba zabíjení.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 2.

    Rak

    rak

    Citliví Raci považují regulaci svých emocí za obtížný úkol. „Vládne jim Měsíc a jejich emoce jsou svázány s neustále se vyvíjejícími měsíčními cykly, což z nich dělá nevyzpytatelné a nepředvídatelné lidi,“ říká astroložka Rachel Cooban. To může vést k explozivním výbuchům a páchání násilných zločinů z vášně. Přesto je méně pravděpodobné, že by zabíjení Raka bylo nějak promyšlené. „Jednají podle svých emocí a zabíjejí z rozmaru," dodává Rachel Cooban.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    blíženci

    I když Blíženci nejsou na samém vrcholu žebříčku násilníků a sériových vrahů, stále do něj patří. Jako vzdušné znamení jsou přizpůsobiví, nerozhodní a nejistí lidé. Ne náhodou jsou také extrémně charismatičtí a okouzlující, což je „klíčová součást zvráceného modu operandi sériového vraha“. Astroložka Aycee Brown dodává, že jejich rozdvojená osobnost může způsobit i to, že snadno oklamou ostatní. „Blíženci mají ve dne dokonalé životy a v noci dostane prostor jejich odvrácená tvář," říká.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com

    Stejně jako ostatní vodní znamení má i Štír temnou, zlověstnou stránku, kterou ovládají emoce. „Štíři jsou proslulí manipulátoři, jsou pomstychtiví a jen málokdy si někoho pustí k tělu," říká astroložka Rachel Cooban. Štírům vládne Mars, planeta akce, vášně a agrese. „Temná stránka Štíra jim umožňuje naplnit jejich fantazie o zabíjení,“ dodává astroložka Brown. O násilí přemýšlejí dlouho, a pokud k němu dojde, obvykle to bývá z důvodu malicherné pomsty, protože jejich ego potřebuje vyhrát.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 5.

    Střelec

    střelec

    Střelci jsou synonymem pro spontánnost a riskování a mnohem méně zohledňují důsledky. Jako vodní znamení mohou být méně úspěšní v zakrývání stop než Kozorozi, ale jejich touha po slasti a rozkoši z nich dělá mnohem pravděpodobnější násilníky a vrahy než jiná znamení. „Pokud budou zabíjet, vždy to bude zahrnovat dobrodružství a napětí," říká Aycee Brown. Vraždu berou Střelci „jako hru“. Proto jsou nebezpeční.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 6.

    Ryby

    ryby

    U Ryb je velmi pravděpodobné, že z nich budou násilníci či sérioví vrazi. Jako vodní znamení jsou Ryby „přizpůsobivé a rychle uvažující,“ říká astroložka Rachel Cooban. To z nich dělá potenciálně mazané zločince. „Ryby jsou obzvláště citliví lidé, kteří jsou vedeni svými emocemi a berou si vše k srdci,“ dodává Cooban. To může vést k celkem nebezpečným (i vražedným) situacím, pokud se Ryba naštve.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz