Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Největší dobráci zvěrokruhu. Těchto pět znamení má sklon nezištně pomáhat

/
  • (Shutterstock)
    22. října 2022 ● 06:00

    Bez ohledu na to, čemu věříte, pozemští andělé existují. A pohybují se všude kolem vás. Tihle lidé projevují laskavost každý den a působí jako andělé, kterým není zatěžko podat komukoli pomocnou ruku.

    Některá znamení zvěrokruhu jsou ke konání dobrých skutků doslova předurčena. Vždy se budou snažit vám pomoci, když to budete potřebovat, a nemusíte jim ani nic říkat. Obvykle to sami vycítí. Která znamení zvěrokruhu patří k nejvíce empatickým?

  • 1.

    Ryby

    ...

    Ryby jsou velmi citlivé a empatické. Nikdy se nechovají bezcitně, když s druhými lidmi jednají, jsou vždy soucitné. Ryby dokážou nejen naslouchat, ale dokážou taky dobře vycítit, co se ve vás skutečně skrývá. Ryby jsou skvělé v diagnostice řeči těla či tónu hlasu. Všichni podvědomě vědí, že Ryby jim vždy porozumí. Ryby jsou laskavé, intuitivní a dobrosrdečné.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Střelec

    ...

    Střelec je sice svobodomyslná a dobrodružná duše, ale taky je to optimistický anděl, který miluje život. Své nadšení dokáže přenést i na ostatní a přinutit je, aby se smáli a cítili se lépe. Střelci jsou také velkorysí a rozdali by se. Nikdy nechtějí nic na oplátku a dávat druhým dárky jim dělá radost. Jsou starostliví a ostatní lidé se s nimi cítí bezpečně a milovaně. Střelci mají své vlastní morální a etické kodexy, ale nikdy ostatní nenutí, aby je následovali.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Panna

    ...

    I když je Panna velmi kritická, je taky velmi dobrosrdečná. Ať potřebujete cokoli opravit, Panna se nabídne a nebude se vymlouvat, že nemá čas nebo že to nejde, a nikdy vám taky nebude dávat zbytečné či záludné otázky. Přijdou a udělají to. Jsou také velmi soucitné, starostlivé a vždy budou k dispozici, aby naslouchaly vašim problémům. A když je požádáte, rády vám poskytnou i radu, co byste měli dělat. Takže ano, Panny jsou analytické a kritické, ale nejsou bez citu!

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Váhy

    ...

    Váhy jsou andělé, kteří se budou vždy snažit, abyste měli lepší náladu, když se cítíte pod psa. Stačí, aby si vedle vás sedly a hned se změní vzduch, který dýcháte. Je to jejich super schopnost, kterou rády využívají. Můžete mít úplně tu nejhorší náladu, ale Váha ji dokáže během chvilky změnit. Váhy dokážou odlehčit situace pomocí humoru, zábavy nebo jen tím, že se vám opravdu naplno věnují, což neumí každý. Navíc s druhými jednají soucitně a nikdy vás nebudou odsuzovat. Váhy jsou totiž neuvěřitelně férové.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Vodnář

    ...

    Vodnáři na první pohled nejsou nejsoucitnější, ale v reálném životě se snaží, aby byli druzí šťastní. Jedním z hlavních úkolů Vodnářů je dělat vše proto, aby byl svět lepší, než je, takže se často pohybují v charitě. Když jste s Vodnářem, možná je nevnímáte jako anděly, ale pokud se podíváte na vše, co pro vás udělali, pochopíte, proč se to o nich říká.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz