Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejlepší milenky a partnerky zvěrokruhu. Kdo patří na seznam?

/
  • (iStock)
    24. října 2022 ● 06:00

    Některé ženy ovládají doslova umění nezištné lásky. Následující tři znamení patří podle astrologie k těm nejlepším milenkám a partnerkám. A to nejen v intimní oblasti, ale především v tom, že jsou to ženy, které jsou upřímné, loajální, a nikdy nepodvádějí v lásce.

    Pokud se vám podaří najít ženu, která se narodila v jednom z následujících znamení, pak můžete hovořit o štěstí. Nic to samozřejmě nevypovídá o tom, že pokud si najdete nějakou, která se narodila v úplně jiném znamení, že s ní nebudete šťastní. Přesto tyto tři patří k těm, které výše uvedené vlastnosti dostaly do vínku shůry.

  • 1.

    Rak (21. června až 22. července)

    Rak

    Je to čtvrté znamení zvěrokruhu, které je pod vládnoucí planetou Měsíce. Tyto ženy mají vlastnosti díky měsíčnímu vlivu. Ženy ve znamení Raka svého milence nikdy nepodvádějí, svého partnera vždy podporují a neopouští ho ani ve špatných časech. Tyto ženy mají vysoký morální kompas s velkou loajalitou. Na oplátku za svou nehynoucí lásku touží po velkém respektu a pozornosti od svého partnera.

     

    Pokud jste tedy zamilovaní do ženy narozené v tomto znamení, poskytněte ji plnou podporu a ona vám připraví život jako v pohádce. Podle astrologů jsou pro ženy ve znamení Raka nejvhodnější partneři narození ve znamení Váhy, Štíra, Ryby a Vodnáře.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 2.

    Váhy (23. září až 22. října)

    Váhy

    Ženy ve znamení Vah jsou prostě dokonalé. Jsou takovým kompasem, který dokáže vyvážit jakoukoli nesrovnalost v životě. Tyto ženy ovládá planeta krásy Venuše, takže mohou ve vztazích poskytovat nebeskou útěchu, porozumění a péči. Tyto ženy jsou naprosto přesvědčivé a idealistické. Pozoruhodně štědré ženy ve znamení Váhy jsou typem, který nehledá pozornost ani uznání. Jsou to milenky takříkajíc „ze staré školy“. To ovšem neznamená, že bude slepě dělat to, co si přejete.

     

    Nicméně pokud budete potřebovat pomoct, pokusí se pro to udělat maximum. Pokud vás bude milovat, pocítíte to každý den svého života. Starostlivost a sklon k nezištné lásce žen narozených v tomto znamení je jejím největším kouzlem. A nelze to ignorovat. Nejlepší na těchto ženách je, že i po romantických zklamáních nikdy nepřestanou věřit v pravou lásku. Jejich víra může roztavit i to nejtvrdší srdce. Podle astrologů se k ženám ve znamení Vah hodí Raci, Berani nebo Ryby.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Vodnář (20. ledna–18. února)

    Vodnář

    Vodnář je znamení ovládané Saturnem. Proto jsou ženy narozené v tomto znamení velmi upřímné a nikdy nezklamou důvěru svého partnera ani ho nikdy nepodvedou. Ženy Vodnářky vycítí pocity svého partnera, aniž by jim museli cokoli říkat. To je důvod, proč ten, kdo se zamiluje do ženy Vodnáře, je vždy šťastný. Ženy narozené v tomto znamení drží za ruku svého partnera v jakékoli situaci, jsou super upřímné a obětavé. Spolu se svými partnery se Vodnářky snaží, aby byli všichni společně šťastní. Cítí zodpovědnost šířit lásku a smích. Pro tyto ženy se podle astrologů hodí Blíženci, Býci a Vodnáři.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz