Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hrubiáni zvěrokruhu. Kdo si nevidí do pusy a dokáže vás urazit slovem?

/
  • (iStock)
    29. října 2022 ● 06:00

    Pravděpodobně znáte lidi, kteří jsou vyloženě hrubí. Nebo rádi pomlouvají. Nebo žárlí. Nebo jsou drzí. Když tohle všechno smícháte dohromady, vyjde vám „kočičí člověk“. I kočky umí škrábat, kousat, syčet v případě ohrožení. Tito lidé si neberou nikdy servítky a posměšné poznámky pronášejí bez uzardění.

    Vadí vám to a jste z toho unavení? Možná je dobré si uvědomit, že za to možná může sluneční znamení, ve kterém se narodili. Kterých pět znamení se chová bezohledně, hrubě, drze nebo pomstychtivě?

  • 1.

    Střelec

    ...

    Střelci milují život a společnost. Ale mají taky temnější stránku. „I když jsou Střelci považováni za jedno z nejžoviálnějších znamení zvěrokruhu, protože jim vládne Jupiter, mohou mít i horší stránku," varuje astroložka Kyly Thomas. Popisuje tohle výbušné ohnivé znamení jako „bezohledné, hrubé, drsné a drzé“ a říká, že „jejich způsob komunikace může být pro ostatní velmi urážlivý“. Řeknou vám přesně, co si myslí, aniž by zvažovali důsledky. Jsou také velmi hrdí, takže pokud je někdo urazí (což není nic tak těžkého), jejich ego to neunese a hned vám vmetou do obličeje nějakou uštěpačnou poznámku.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 2.

    Beran

    ...

    Beran jsou rození vůdci, ale pokud se jim někdo postaví do cesty, budou se chovat nepřátelsky. „Berani jsou prvním znamením ve zvěrokruhu, což může způsobit, že budou mít záchvaty vzteku a budou se chovat jako spratci, pokud jejich ego není nasyceno," poznamenává Kyly Thomas. Jsou dokonce považováni za nejhrubší znamení, protože jsou velmi bojovní a impulzivní. Astroložka Emily Newman poznamenává, že jsou rádi středem pozornosti. „Jakákoli soutěž s Beranem může vést k zahořklým a zlomyslným pomluvám,“ říká. Nejlepší způsob, jak udržet jejich „kousací“ touhy na uzdě, je nechat je, aby veleli. Ale když se naštvou, naštěstí jejich hněv netrvá dlouho.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 3.

    Lev

    ...

    Stejně jako Beran i Lev touží být tím nejlepším z nejlepších a středem pozornosti. Navenek jsou tito zábavní extroverti „milí, milující, empatičtí a příjemní,“ říká astroložka Emily Newman. Ale varuje, že někdy dokážou pěkně škodit. Jako ohnivé znamení má žhavou povahu, která se projeví naplno, když cítí, že jim bylo ukřivděno. „Lev nemůže vystát, když ho někdo nerespektuje, a není pak divu, že takového člověka považují za nepřítele,“ vysvětluje astroložka Thomas. Dokud nezradíte Lva nebo se jim nepokusíte ukrást jejich reflektor, budou veselí a laskaví. Ale jakmile je naštvete, to už je pak docela jiný příběh.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 4.

    Blíženci

    ...

    Blíženci jsou neuvěřitelně zdatní v komunikaci. Budou si povídat celé hodiny o čemkoli a na večírku dokážou navázat konverzaci s kýmkoli. Ale také milují drby. Budou vyprávět posměšný příběh o rozchodu přítele a mohou dokonce odhalit vaše hluboké, temné rodinné tajemství, pokud si myslí, že to pobaví dav. Jak vysvětluje Kyly Thomas, Blíženci jsou symbolizováni dvojčaty, takže je o nich známo, že mají dvě různé stránky osobnosti. „Jsou příjemní, když se jim líbíte, ale pokud z vás cítí opovržení, rychle vás bodnou.“ Nejlépe je tomuto znamení moc neprozrazovat, jinak vás můžou překvapit jejich hrubé poznámky.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 5.

    Štír

    ...

    Toto intenzivní, tajuplné znamení symbolizované štírem, bývá často docela nepříjemné, zvláště při rozchodu, ať už s kamarádem, nebo partnerem. Astroložka Kyly Thomas vysvětluje, že je to proto, že jim „vládne Mars, planeta války, a Pluto, planeta extrémů a nadvlády“. Budou v sobě chovat zášť a velmi rychle a snadno ze všeho vytvoří velké drama. Neočekávejte, že Štír změní své chování. „Jako zemské znamení jsou tvrdohlaví, nemají rádi změny a mají problém jít dál,“ dodává Thomas. Navíc asi ani nebudou prahnout po tom, jak to vidíte vy. Emily Newman říká, že mají "bezohledný přístup a nedostatek empatie ke zraněným lidem“ a všechny považují za viníky. Štíři jsou prostě lidé, kteří ve vás dokážou vždy vyvolat pocit viny.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz