Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejosamělejší znamení zvěrokruhu. Kdo bývá často sám a proč?

/
  • (iStock)
    26. října 2022 ● 06:00

    Být sám nemusí nutně znamenat být osamělý. Někteří velmi nezávislí lidé nemají žádný problém rezervovat si stůl pro jednoho, nebo jet na sólo dovolenou. Ale pro ostatní to není osobní volba, spíše nepříliš vítaný aspekt jejich osobnosti.

    Rozdíl mezi těmito dvěma typy lidí může podle astrologů spočívat v datumu narození. Nedůvěřiví, vysoce emocionální lidé nebo ti, s nimiž se těžko jedná, se s větší pravděpodobností ocitnou dřív nebo později v izolaci. Kterých pět znamení patří k nejosamělejším?

  • 1.

    Ryby

    ryby

    Astroložka Kyle Thomas říká, že to vodní znamení je „nejcitlivější znamením zvěrokruhu ze všech, protože mu vládne Neptun, planeta intuice a duchovna, a Jupiter, planeta naděje“. Bohužel v mnoha případech může tato citlivost vést k akutnímu pocitu izolace. „Ryby jsou často jsou odtrženy od reality s hlavou v oblacích, protože dávají přednost fantazii před tvrdými fakty," říká Kyle Thomas. To může vést k tomu, že se z nich stanou osamělé duše, které se zabývají svými iluzemi a únikem, než aby se usadily v realitě. Přitom Ryby hledají spojení, ale musí se naučit plně důvěřovat. „Milují celým svým srdcem, a protože se bojí zrady, raději jsou samy," říká astroložka Emily Newman.

     

    Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim? • Videohub

  • 2.

    Panna

    panna

    Panny jsou považovány za perfekcionistky zvěrokruhu, což vede k tomu, že často vyřazují lidi ze svého života, pokud nemají pocit, že je to ‚dokonalá shoda‘. Na druhou stranu, jejich hyperkritická povaha může způsobit, že ze vztahu raději odejdou ostatní. „Nikdo trávit čas s lidmi, kteří neustále hledají chyby na druhých,“ říká Emily Newman. V méně extrémních případech může povaha Panny „jen“ překážet v tom, aby vytvořila trvalá pouta. Tak moc budou zabředávat do detailů plánování setkání, že si to ani neužijí.

     

  • 3.

    Rak

    rak

    Rak je extrémně emocionální znamení. „Vládne jim Měsíc, což je velmi sebereflexivní a nostalgické svítidlo,“ poznamenává astroložka Kyle Thomas, která říká, že to může vést k tomu, že budou „posedlí minulostí, bývalými partnery, nebo tím, co jim uteklo, než aby se soustředili na přítomnost. Kromě toho je Rak považován za nejnáladovější znamení zvěrokruhu. Jejich kolísavé nálady mohou být pro lidi zvenčí těžko pochopitelné, a mohou druhé odpuzovat, místo aby je přitahovaly. Proto Raci nacházejí útěchu primárně se svou rodinou, než aby chodili ven a potkávali nové lidi.

     

    Horoskop lásky na říjen: Potká vás životní láska?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na říjen: Potká vás životní láska? • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozorohové soustředí velkou část své energie na to, aby se prosadili ve své práci, což ponechává málo času na socializaci a budování vztahů. Tito workoholici „upřednostňují úspěch, bohatství a kariérní záležitosti před svými osobními životy,“ říká astroložka Kyle Thomas. To je ale věc, které nakonec mohou litovat, zvláště když si uvědomí, že v náručí kariéry lásku či náklonnost nenajdou. Tomuto znamení taky dlouho trvá, než k sobě někoho pustí, což jim brání ve spojení s ostatními také. Ale jim samota nevadí. „Dávají přednost tomu, aby byli sami a odpočívali, než aby se stýkali s ostatními," dodává Emily Newman. Pokud pozvete Kozoroha na nějakou akci, je velká šance, že si najde důvod, proč na poslední chvíli vycouvat.

     

  • 5.

    Štír

    štír

    Štíři mají pověst tajemných a tajnůstkářských lidí. Protože jsou takoví, předpokládají, že i ostatní jsou stejní jako oni, což vede k tomu, že jsou velmi podezřívaví a nedůvěřiví vůči lidem. „Dají si načas, než se s někým seznámí, a raději dají přednost vlastní společnosti, dokud si nejsou jisti kvalitou spojení,“ říká Newman. A pokud mají pocit, že jim někdo ukřivdil (což se stane snadno), okamžitě postaví zeď. „Kvůli tomu se bojí intimity, důvěry a zranitelnosti," varuje astroložka Kyle. I proto jsou často nechtěně sami. Jsou také tvrdohlaví a odolávají změnám. V tomto případě rádi vyhledají samotu sami, a v jejich úkrytu je jim dobře.

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz