Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bossové zvěrokruhu. Kdo očekává, že ostatní budou skákat podle nich?

/
  • (iStock)
    2. listopadu 2022 ● 06:00

    Někteří lidé se narodili, aby se jednou stali šéfy.  A pokud se jimi nestanou, v běžném životě se jako šéfové chovají. NE neberou jako odpověď a vždy jednají tak, aby ostatní dělali to, co chtějí oni. Tihle jedinci mají schopnost stát se skutečnými vůdci, i když někdy dokážou ostatní dost namíchnout či zmást.

    Jak je možné, že někdo má vlastnosti, které ho předurčují k tomu, aby se stal mocným člověkem? Podle astrologů za to „může“ také den, v němž se narodili, a pod jakou planetou, která má vliv na naši osobnost. Kterých pět znamení zvěrokruhu má předpoklady stát se velkým bossem, který rozhoduje o velkých věcech?

  • 1.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci dokážou vždy přimět ostatní, aby dělali, co chtějí oni, a to tím, že jim to prezentují jako nejzajímavější možnost. Astroložka Linda Berry říká, že je to díky tomu, že jsou "přizpůsobiví a ostražití, což jim umožňuje, aby přechytračili lidi, kteří to nečekají. Flexibilní osobnost duálního znamení Blíženců v praxi znamená, že se budou chovat zdánlivě tak, aby si druzí mysleli, že dělají to, co se po nich chce, a zároveň tiše přimějí ostatní, aby souhlasili s nimi. Jak vysvětluje astroložka Berry: „Dokážou náhodně použít sarkasmus k tomu, aby ovládli ostatní.“

     

    VIDEO: Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Co čeká jednotlivá znamení na podzim? • Videohub

  • 2.

    Býk

    býk

    Lidé narození ve znamení Býka se zaměřují na to, aby se v životě dostali dopředu a nahoru, což vede k dominantnímu postoji. Astroložka Linda Berry říká: „Býk je znamení pod vlivem Slunce, takže je jasné, že se tito zrozenci zajímají hodně o peníze, materiální statky a osobní zdroje.“ Vysvětluje, že tato posedlost mocí je způsobena tím, že symbol býka představuje sílu a stabilitu, která jim umožňuje stálý pokrok v jejich snaze o moc. Býci jsou často tvrdohlaví a nenávidí změny, takže se budou zároveň trochu ovládat, aby se ujistili, že vše zůstane při starém.

     

  • 3.

    Lev

    lev

    Lvi jsou rádi středem pozornosti a rádi se chovají tak, že to může působit navenek panovačně. Astroložka Linda Berry říká, že tito králové a královny zvěrokruhových panovačných osobností milují, když jsou v záři reflektorů a vždy všem kolem rádi a často předvádějí svou show, aby se ujistili, že vždy bude všechno po jejich. Jejich velké ego je to, co je dělá silnými, ale také to znamená, že nemají problém sdílet mocné názory. Jako šéfové milují lichotky, takže pokud na ně chce někdo zapůsobit, je potřeba je chválit. Na druhou stranu ale mají rádi sebevědomé lidi, kteří si jsou vědomi svých schopností.

     

  • 4.

    Beran

    beran

    Berani milují soutěžit a vyhrávat. Jsou prudší povahy a snadno přemůžou své okolí svým nadšením a nápady. Vždy jde tvrdě dopředu a pokud má za cíl stát se šéfem, nezastaví se, dokud se jím nestane. „Zvláště pokud doufají v mocenské postavení,“ dodává astroložka Berry. Pokud máte v rodině nějakého Berana, pravděpodobně už dávno víte, že boj s nimi nikdy nevyhrajete. Berani vědí, jak využít svou agresivitu ve svůj prospěch, ale zároveň dokážou okouzlit přátele a členy rodiny tak, že jim jdou všichni „na ruku“.

     

  • 5.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozorohové neberou NE jako odpověď. Chtějí být ve všem nejlepší, ať už to znamená stát se generálním ředitelem nebo být tou nejzajímavější osobou na večírku. Podle astroložky Lindy Berry jsou Kozorohové strategičtí géniové, kteří rozehrají svoje karty tak, aby vždy vyhráli. Jejich znamení symbolizuje kozu šplhající po hoře příležitostí, což se na ně opravdu hodí, protože lidé narození ve znamení Kozoroha chtějí být vždy nejlepší ze všech. Tohle ambiciózní znamení pracuje chytře a moudře využívá svůj čas k dosažení svých cílů a mocenských pozic. Jakmile se rozhodne, svůj názor nezmění.

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz