Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Velký horoskop na únor: Úspěchy v lásce, problémy v práci. A která znamení to mají naopak?

/
  • (istock)
    1. února 2021 ● 10:00

    Pro která znamení bude druhý měsíc roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc únor!

  • 1.

    Beran

    Beran

    Druhý měsíc letošního roku slibuje Beranům program, který se neomrzí. Hlavním aktérem je Venuše, která do života přihraje lásku a romantickou atmosféru. Nezadaní se setkají s inspirativním člověkem, do kterého se okamžitě zamilují. Také pracovní záležitosti vypadají výborně. Okolo 11. 2. si nenechte ujít pracovní cestu nebo důležité obchodní jednání. Ve volném čase máte šanci objevit nový koníček.

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Vstupujete do náročného období, z něhož ale vyjdete silnější a schopnější. Především pracovní záležitosti vyžadují stoprocentní zaujetí a pečlivost. Hvězdy varují před vztahovačností v pracovních vztazích a následnou nevhodnou komunikací. Ta by vás mohla stát dokonce místo! Ani milostné vazby nebudou bez chybičky. Přesto se objevuje člověk, který v této době ve vašem životě působí jako ostrov rajského klidu.

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Většinu únorového dění má v režii kněžka lásky, což garantuje velmi slibný průběh. Nezadaní potkají člověka, s nímž si vydrží povídat dlouhé hodiny. Fascinuje je svou originalitou. V závěru měsíce se objevují drobné nedostatky, ale neměli byste před nimi naivně zavírat oči. V zaměstnání také slíznete smetanu. Nadřízení jsou nadšení z vašich výsledků a ve hře je i zvýšení platu. Máte se nač těšit.

     

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Milí Raci, druhý měsíc letošního roku vám slibuje bláznivé zamilování. Nejsilnější city očekávejte v posledních únorových dnech, kdy je Venuše v nádherném trigonu. Chybu neudělají ani zadaní, kteří se pokusí oživit nudný stereotyp v dlouholetém vztahu či manželství. Na pracovišti bodujete díky svému elánu. Nestyďte se přihlásit se o další úkoly a pusťte se do něčeho, nač jste si dříve netroufali.

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Psychika Lvů je zatížena Venušinou opozicí, proto jste napjatí jako struna. Hlavně v partnerství vládne dusná atmosféra, kdy stačí maličkost k případnému výbuchu. Při sbližování s opačným pohlavím pozor na unáhlené závěry, protože byste mohli někomu ublížit a druhou šanci už byste nezískali. Do pracovní sféry vnáší Venuše stres a konflikty s kolegy i nadřízenými. Pracujte na své trpělivosti.

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Platonicky zamilované Panny dostanou v dalších týdnech tohoto roku možnost oslovit svůj idol. Marsův trigon zapracuje na sebevědomí i schopnosti prosadit své zájmy. Především kolem 17. února můžete zazářit a ukázat světu, jaký potenciál v sobě skrýváte. Zadaní musí počítat s partnerovou přecitlivělostí. Mějte s ním trpělivost, víc se mu věnujte a važte slova. Pracovní sféra vypadá velkolepě.

     

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Zrozence Vah čeká fantastický měsíc, kdy se jim vrací vítr do plachet. Za změnou stojí blahodárný trigon Venuše, který do 24. února přináší jednu lahůdku za druhou. Nezadaným přivane do náruče nového partnera, rozkvétají i vztahy mezi rodiči a dětmi. Také v pracovní oblasti máte možnost chopit se jedinečné příležitosti. Úspěch vás provází na každém kroku, ve hře je i nemalé finanční přilepšení.

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Únor upozorňuje na nerovné postavení ve vztahu, kdy se Štíři dostávají do područí svého protějšku. V soužití si moc pohody neužijete, kolem 18. února se miláček řídí výhradně podle sebe. O tom, co byste chtěli vy, nepadne ani slovo. Singles potkávají samé nehodné osoby, jejichž záměr je nad slunce jasný. Na pracovišti se znervózňujete hořícími termíny, které nemůžete dohnat. Řešte je, dokud je čas.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Společenské naladění Střelců je v tomto měsíci markantní. Venuše slibuje seznámení s jedinečným člověkem, kterého si musíte hned zamilovat. Bohužel objev se nedá lapit tak lehce a teprve kolem 24. 2. zjistíte, jak se věci mají. V práci máte otevřenou cestu k rozletu. Podáváte skvělé výkony, navíc se objeví možnost vycestovat služebně do zahraničí nebo začít s dalším studiem. Užijte si vše, co vás láká.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh

    Klíčovým tématem je láska. Mars v příznivém trigonu s Plutem napomáhá k vyjádření citů a lepší partnerské komunikaci. Pokud mezi vámi zůstávalo něco nedořešeného, v únoru se vše k lepšímu obrátí. Na pracovní půdě odvádíte precizní výsledky. Ve vzduchu visí zvýšení platu nebo získání jiných benefitů. Ani rodinné klima vám nezkazí náladu. Venuše nabízí šanci usmířit se s jistým členem příbuzenstva.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Jaký měsíc čeká zrozence Vodnáře? Myšlenky patří hlavně lásce, která nevypadá tak, jak byste si představovali. Nepěkná kvadratura Venuše ukazuje na názorové rozpory mezi vámi a miláčkem. V zaměstnání se můžete dostávat do konfliktu s kolegy i nadřízenými. Nemáte daleko k ostrému slovu ani aroganci. A nechlácholte se tím, že vaše chování zůstane bez odezvy. Hvězdy vám od poloviny měsíce trošku upíjejí elán, tak se držte!

     

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Aktivní přístup k životu se odrazí v pracovní sféře, kde podáváte neuvěřitelné výkony. Kolegové i nadřízení kroutí nad vašimi výsledky hlavou. Máte chuť se zdokonalovat, proto se nebráníte žádnému školení ani studiu. Okolo 17. února mějte oči otevřené a buďte připraveni zareagovat na úžasnou profesní nebo obchodní nabídku. Báječné okamžiky vyhlížíte také v lásce. Nezadaní mají na někoho zálusk.

     

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz